2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba hoşgeldin aramıza. Deneyimli olarak bir sen varsın hepimizin ilk hamileliği :) sat kaçtı canım? Birde kan değerin kaç çıktı.

Merhaba hoşgeldin aramıza. Deneyimli olarak bir sen varsın hepimizin ilk hamileliği :) sat kaçtı canım? Birde kan değerin kaç çıktı.
Hoşbuldum. Bunda kan testi yapmadım. Ilkininde baya uzun bir hikayesi var. Bir 7 çıkmıştı sonra 0. Sonra 260. Baya bi ilginçti hikayem. Şükür Allahım nasip etti. Benim Sat 30 Ağustos.
İlki daha heyecanlı oluyor hamileligin. 2. Ci de en çok sağlıklı olacak mı diye endiseleniyor insan.
Allahım hayırlısini nasip etsin

Evet canım öyle gerçekten bizde çok heycanlıyız. Kan ver ama kaç çıkıcak bakalım değerin. Benimde sat 23 Ağustos perşembe kan verdim 6381 çıktı:)

Evet canım öyle gerçekten bizde çok heycanlıyız. Kan ver ama kaç çıkıcak bakalım değerin. Benimde sat 23 Ağustos perşembe kan verdim 6381 çıktı:)
Tecrübeliyim ya biraz daha bekleyelim gitmişken kalbi de atar diyorum.
Bursa da doktor tavsiyesi alabilirim bu arada bilen varsa

kızlar sağlık ocağına da bildirdiniz mi ? BEn yarın sağlık ocağında kan vereceğim bakalım değer ne durumda olacak

Tecrübeliyim ya biraz daha bekleyelim gitmişken kalbi de atar diyorum.
Bursa da doktor tavsiyesi alabilirim bu arada bilen varsa
Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah .. zaten tecrübeliler daga rahat oluyor. Bekle biraz acele etme doktor için fln diyorlar

Kızlar bende çarşamba hastaneye gittiğimde 5+4 olacak inşallah karından keseyi görürüm. Benimde sadece yakın arkadaşlarım biliyor ailelere söylemedim keseyi bi göreyim ona gore karar vericem inşallah

Kızlar benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı, şu an sivilceler çıkmaya başladı ve sanki yüzüm bir çirkinleşti. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Geçmiyor valla bende 17 sinde gidicem o zamana kadar nasıl saklıcaz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…