Merhaba hoşgeldin aramıza. Deneyimli olarak bir sen varsın hepimizin ilk hamileliği :) sat kaçtı canım? Birde kan değerin kaç çıktı.Merhaba arkadaşlar
Ben de hamileyim sanırım. Test de çıktı dün. 2. Anneligim olacak inşallah. 4 yaşında oğlum var. Allah bağışlasın.
Herkese hayırlı olsun. İsteyenlere Allahım nasip etsin.
Hepimizin hayırlı anne olmasını sağlasin
Hoşbuldum. Bunda kan testi yapmadım. Ilkininde baya uzun bir hikayesi var. Bir 7 çıkmıştı sonra 0. Sonra 260. Baya bi ilginçti hikayem. Şükür Allahım nasip etti. Benim Sat 30 Ağustos.Merhaba hoşgeldin aramıza. Deneyimli olarak bir sen varsın hepimizin ilk hamileliği :) sat kaçtı canım? Birde kan değerin kaç çıktı.
Evet canım öyle gerçekten bizde çok heycanlıyız. Kan ver ama kaç çıkıcak bakalım değerin. Benimde sat 23 Ağustos perşembe kan verdim 6381 çıktı:)Hoşbuldum. Bunda kan testi yapmadım. Ilkininde baya uzun bir hikayesi var. Bir 7 çıkmıştı sonra 0. Sonra 260. Baya bi ilginçti hikayem. Şükür Allahım nasip etti. Benim Sat 30 Ağustos.
İlki daha heyecanlı oluyor hamileligin. 2. Ci de en çok sağlıklı olacak mı diye endiseleniyor insan.
Allahım hayırlısini nasip etsin
Tecrübeliyim ya biraz daha bekleyelim gitmişken kalbi de atar diyorum.Evet canım öyle gerçekten bizde çok heycanlıyız. Kan ver ama kaç çıkıcak bakalım değerin. Benimde sat 23 Ağustos perşembe kan verdim 6381 çıktı:)
Merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsunTecrübeliyim ya biraz daha bekleyelim gitmişken kalbi de atar diyorum.
Bursa da doktor tavsiyesi alabilirim bu arada bilen varsa
Bildirmedim canım ama bildirmemiz gerekiyormuş sanırım demi?kızlar sağlık ocağına da bildirdiniz mi ? BEn yarın sağlık ocağında kan vereceğim bakalım değer ne durumda olacak
Ben öyle biliyorum canım çünkü ebe takip ediyormuş , ben her gittiğimde doktorum bu konusa uyarıyor beni . Ben yarın kan verince bildirmiiş olurum diye düşünüyorumBildirmedim canım ama bildirmemiz gerekiyormuş sanırım demi?
Bakalım kan sonucun kaç çıkıcak. Çok heycanlı günler geçiriyoruz allaha şükür :)Ben öyle biliyorum canım çünkü ebe takip ediyormuş , ben her gittiğimde doktorum bu konusa uyarıyor beni . Ben yarın kan verince bildirmiiş olurum diye düşünüyorum
Kan sonucumu ben de çok merak ediyorumBakalım kan sonucun kaç çıkıcak. Çok heycanlı günler geçiriyoruz allaha şükür :)
Senin sat ne zamandı peki ?Kızlar bende çarşamba hastaneye gittiğimde 5+4 olacak inşallah karından keseyi görürüm. Benimde sadece yakın arkadaşlarım biliyor ailelere söylemedim keseyi bi göreyim ona gore karar vericem inşallah
25 ağustostu canimSenin sat ne zamandı peki ?
Inşallah canım benimCanım evet belirtiler çok benzer regl ile. inşallah istediğin gibi olur sonuç hayırlısıyla müjdeli haber alırsın inşallah
Ben benm de hiç çıkmazdı burnmda çıkmş bakalım daha neler göreceğizKızlar benim yüzümde hiç sivilce çıkmazdı, şu an sivilceler çıkmaya başladı ve sanki yüzüm bir çirkinleşti. Benimle aynı durumu yaşayan var mı?