Hadi bakalim hayırlı haber lerle gelelim insallahBende perşembe gidicem doktora keseyi görürsem eğer bende hamilelik takvimi yapıcam :)
İnşallah canım allah hakkımızda hayırlısını versinHadi bakalim hayırlı haber lerle gelelim insallah
Hayrlı akşamlar kızlar nasip olursa ben de inşallah haziran annesi olmaya adayım.Bat günüm bugundü dün kan testi yaptrdm öğrendim hamileliğimi hepimize sağlıklı gebelikler dilerim inşallah hep beraber sağlıcakla kucaklarrımıza alırız yawrularımızı
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :) Ben geçen hafta pazar testte çok koyu iki çizgi gördüm :) pazartesi kan vermeye gittim 970 çıktı doktora randevu aldım perşembeye verdiler gittim kese gözükmedi kan vermiştim o gün sonucumda 6381 çıktı. Haftaya perşembeye tekrar randevu aldım kese gözükür diye tahmin ediyorum yani inşallah :)Selam kızlar
Hamile miyim değil miyim, ne yaparsam hamile kalırım sorularından sıyrılıp geldim. 2 gün önce öğrendim gebeliğimi. testte silik çıktı ardından kan da baktırdım. Biraz erken öğrenmiş oldum bat günü bu pzt.
Neyse ben gebeliği öğrendim ama şimdi de keseyi ne zaman görcem? ne zaman doktora gidicem telaşlarına girmek istemesem de ucundan kıyısından düşünür oldum
Sizler kanda gebeliği öğrendikten sonra ne yaptınız? Doktorunuz ne zaman çağırdı?
Hayrlı akşamlar kızlar nasip olursa ben de inşallah haziran annesi olmaya adayım.Bat günüm bugundü dün kan testi yaptrdm öğrendim hamileliğimi hepimize sağlıklı gebelikler dilerim inşallah hep beraber sağlıcakla kucaklarrımıza alırız yawrularımızı
Gördüm canım evet bugün doktor randevum vardı çok şükür karından ultrason ile gördüm hem de masallahKızz gördünmü sen keseyi maşallah :) sat kaçtı senin?
İnşallah canım benim Perşembede ben gitcem doktora bakalımm.Gördüm canım evet bugün doktor randevum vardı çok şükür karından ultrason ile gördüm hem de masallah
Darısı başına
Ben kimseye söylemedim canım bi arkadaşıma söyledim sadece o kadar kalp atışını duyana kadarda kimseye söylemicem allah korusun bu zamanlarda düşük çok fazla oluyor korkuyorum açıkcası.Ben ayın 17 sinde gidicemrutin testlerimi yaptırıp
Kızlar siz yakınlarınıza söylediniz mi benim bi kendi annem biliyo bide eltimle çok yakınızdır o biliyo tembihledim onuda birilerine söylemesem çatlardım zaten 17 sine kadar nasıl durucam bilmiyorm ama o keseyi kalp atışını görüp iyice inanmak istiyorum 7+3 olucak resmen gittiğimde
Ayy gerçekten mi bende bu ay çok umutluydum adetim dündü olmadi ama dünden beri adet sancısı çekiyorum bugünde pembemsi akıntı geldi peçeteyle silince hamile olabilir miyim ki korkuyorum adet olucam heraldeHoş geldin aramıza ve amin güzel dualarına..
O regl olacakmış gibi haller oluyor ilk zamanlar kanda çıktıysa korkma hiç
Ayy gerçekten mi bende bu ay çok umutluydum adetim dündü olmadi ama dünden beri adet sancısı çekiyorum bugünde pembemsi akıntı geldi peçeteyle silince hamile olabilir miyim ki korkuyorum adet olucam heralde