Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim o akinti 4 gün önceye kadar bende de vardı bir kaç gün geçti şimdi gene başladı . Sen sor bakalim burda da yazarsinBenim göğüs ağrım ve şişkinliğim aynı ara ara da kasık ağrım oluyor doktor normal dedi bı de bende sarı yoğun olmayan akıntı hala var bunu doktora soylemeyi unuttum eğer geçmezse telefonda sorarım olmadı çünkü sizde olmadığı için biraz endişelendim açıkçası
Bende canım çok acıkıyorum :) ama şöyle yapıyorum artık mesela güzel ve sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum 2 saat sonra falan kuru yemiş yiyorum badem fındık kuru kayısı kuru üzüm leblebi vs sonra öğle yemeği yiyorum sonra meyve yiyorum sonrada akşam yemeği yatmadanda muz ve süt içiyorum daha 2 gündür yapıyorum gerçi bunu inşallah devamını getirirm :)) ara öğün yapmak çok önemliymiş hem kilo almayız bu sayede.Ayneen bende valla her akıntı geldiğinde bakıyorum benim akıntım normaldede sarımtraktı bence onda korkulacak bir şey yok özellikle adet öncesi sarımsı olurdu şimdide öyle arada geliyo bide deli gibi acıkıyorum normalde kahvaltı bile yapmayan bir insanım şimdi yapıyorum tabi 2 saat sonra gene açım
Hayırlı olsun canım tebrikler
Ben de bugün doktora gittim kızlar ve çok şükür keseyi gördüm bugün tam 5 haftalık oldum doktorum herşey güzel haftaya göre de uyumlu dedi
İlk ultrason resmi de oldu bebeğimin çok çok şükür
Psikolojikte olur canım bulantı bende yemek yerken aklıma mide bulantısını getiriyorum hemen bulanıyo midem zor yutuyorum. Ama benim bağırsaklarım iyi çalışıyo maşallah kabızlık falan hiç olmadı.Az önce de bağırsaklarım öyle bir bozulduki öyle böyle değil valla strestenmi oluyo nedir ödüm kopuyo midem kaynıyo resmen
Çok su içtiğimizdende sık idrara çıkıyor olabiliriz canım :) acaba ne zaman çıkıcak göbüşler benimki dümdüz hiç birşey yok :)Kızlar benim de akintim oldu mu bende hep koşup bakıyorum kan görmeyince bende rahatlıyorum yanlız değilsiniz bu arada. Bende işte 1 kaç gundur düzenli yiyordum . Demir eksikligini de gorunce kahvaltıyı sütle yapıyorum peynir yumurta falan düzgün kahvaltı ediyorum . Aralarda kiri kayısı incir üzüm yiyorum bende . Birde sebze yemekleri yapıyorum akşamları ve çorba onları yiyorum . Ve bol su . Benim de şık idrara çıkma sorunum var kabızlık yok çok şükür:)
angel_s3 aynen canım karından inşallah inşallah siz de hemen görün
Birde kızlar benim bir koku hassasiyetim var anlatamam her kokuyu alıyorum evin her yeri kapalı şuan dışarıda duman var bir duman kokusu alıyorum çok fazla önce hiç böyle değildim.O korku bende de var dediğin gibi olmadığını görünce nasıl ohh çekiyorum :) bende ekstra acıkma falan olmuyor hatta eskiye göre daha az acıkıyorum ama tabi ben de sağlık açısından kahvaltı yapıyorum önceden yapmazdım süt ceviz ve çiğ badem de her akşam yiyorum muhakkak
Benim yengem de hamil e onunda koku hassasiyeti var baya ama bende daha öyle şeyler yok belki ilerleyen haftalarda bebis biraz büyüyünce çıkar. Bakalim şu keseyi bir göreyim çarşamba inşallah bende hamilelik takvimi yapicam :)Birde kızlar benim bir koku hassasiyetim var anlatamam her kokuyu alıyorum evin her yeri kapalı şuan dışarıda duman var bir duman kokusu alıyorum çok fazla önce hiç böyle değildim.
Bende perşembe gidicem doktora keseyi görürsem eğer bende hamilelik takvimi yapıcam :)Benim yengem de hamil e onunda koku hassasiyeti var baya ama bende daha öyle şeyler yok belki ilerleyen haftalarda bebis biraz büyüyünce çıkar. Bakalim şu keseyi bir göreyim çarşamba inşallah bende hamilelik takvimi yapicam :)