Canım ben doktora gittim doktor dediki bana hamilesin ama kese gözükmedi yeni olduğu için doğaldır dedi rutin hamilelik tetkikleri istedi sekreterden. Ve dediki beta hcgde isteyelim artış varmı bakalım dedi. Neyse sonuçlar çıktı beta hcg yok hastaneyi aradım beta hcg istenmemiş dediler yarın bi daha gelin dediler gittim doktor ameliyattaymış rastgele bi doktora girdim onun yanındaki sekreterde dünkü sekreterdi şansıma. Neyse dedimki içeri girip dün ben gelmiştim hatırladınızmı doktor beta hcg istemişti ama testlerde istenmediği gözüküyo dedim neyse bu dışarı çıkardı beni dediki böyle dalınmaz içeri böyle bi sorun varsa dışarda söylersin dedi kendi hatasıya hani rezil olmak istemiyo bende hiç bişe demedim normalde sinirli biriyimdir ama sakindim o an Peki dedim sadece yeni barkod verdi git tekrar kan ver dedi neyse gittim kan alma bölümüne kız dediki çıkmıyo barkodda bişey hata var sanırım tekrar gidin isterseniz dedi neyse ben tekrar gittim içeri girdim bana direk dışarda bekle gelcem dedi 15 dk bekletti beni geldi noldu dedi sistemde çıkmıyormuş kan almada dedim oda ben sisteme girdim beni ilgilendirmiyor deyinceee benim şarteller attı. Ne demek beni ilgilendirmiyor sabahtan beni ordan oraya koşturtuyosun dünkü hatanı ben bugün çekiyorum dedim. Oda ne hatası ben öyle bişey duymadım dışarı çık dedi bende çıkmıyorum bu kanı bugün vericem uğraşcaksın dedim oda uğraşmıyorum memnun değilsen özele git dedi bende asıl sen işini yapamıyosan istifa et dedim sonra baktı rezil olcak ben susmuyorum kan alma bölümüne geldi barkodu tekrar sorgulattı bu sefer çıktı bak benim sorunum değilmiş saygısız dedi bende asıl sen saygısızsın burda babanın hayrına çalışmıyosun dedim gitti bu sonra bana bi ağlama geldi tam 1 saat ağladım kan verirken dahi ağlıyordum öyle yani :/valla kuzum malesef sadece eşim çalışıyo ve hiç aileden destek görmedik görmeyiz de o yüzden devlete devam şimdilik bir sıkıntı yaşamadım yaşamam inşallah yoksa moralim bozuk gidemem cidden en kötü ihtimal diğer doktora giderim sen neden kavga ettin ki canım
Aynen canım ben hakkımı savunurum valla devlete gidiyoruz diye para vermiyoruz sanki maaştan veya eczaneden kesiliyor ayrıca aldıkları maaşta bizim vergilerle ödeniyor onu bildiği yok ama.Ben de 27 yaşındayım 1 senelik evliyim ankaradayım
Feeling07 canım çok kötü olmuş ama sen sıkma canını , adam gibi işini yapmadıkları için tekrar tekrar sıkıntı yaşamışsın
Aynen öyle canım çok iyi yapmışsın, işte resmen özele yönlendiriyorlar böyle şeyler yaparak, halbuki işlerini herkes düzgün yapsa hiç bi sıkıntı olmaz devlette de çok çok iyi doktorlar varAynen canım ben hakkımı savunurum valla devlete gidiyoruz diye para vermiyoruz sanki maaştan veya eczaneden kesiliyor ayrıca aldıkları maaşta bizim vergilerle ödeniyor onu bildiği yok ama.
Kesinlikle öyle mesela en iyi özel hastanede en iyi doktora gidiyoruz bi bakıyoruz 3-5 sene önce devlette görev vermiş. Muane ücretine bir sürü para veriyoruz geçmiş yıllarda gitseydik ücretsizdi atıyorum araştırıp devlettede gayet iyi doktorlar bulunabilir ama işte dediğim gibi böyle kendini beğenmiş insanlar yüzünden soğuyoruz devletten.Aynen öyle canım çok iyi yapmışsın, işte resmen özele yönlendiriyorlar böyle şeyler yaparak, halbuki işlerini herkes düzgün yapsa hiç bi sıkıntı olmaz devlette de çok çok iyi doktorlar var
Aynen öyle doktor araştırıyorum mesela şuan devlette kimseyi bulamıyorum malesefKesinlikle öyle mesela en iyi özel hastanede en iyi doktora gidiyoruz bi bakıyoruz 3-5 sene önce devlette görev vermiş. Muane ücretine bir sürü para veriyoruz geçmiş yıllarda gitseydik ücretsizdi atıyorum araştırıp devlettede gayet iyi doktorlar bulunabilir ama işte dediğim gibi böyle kendini beğenmiş insanlar yüzünden soğuyoruz devletten.
Teşekkür ederim kızlar . Yaz da bitti bu d vitamini güneşte bolca var mis. Yumurta süt yoğurt portakal suyu falan için yiyiyin diyorlar bakalim bende bunları duzenli yapmaya calisicam.
Istanbul 29 yasindayim
Aslında Ankara’da çok iyi doktorlar var ama özel ve çok pahalı ücretleri :/Aynen öyle doktor araştırıyorum mesela şuan devlette kimseyi bulamıyorum malesef
off cidden kötü olmuş ya şikayet edeceksin aslında onu böylemi konuşulur heleki hamile bir insanla inşallah böyle sorunlar yaşamayız ya ben şahsen özele gidilecekse dediğin gibi ankara gibi yerler de çok iyi oluyor burdaki özeller özellikle doğumda para almak için direk sezaryene odaklı çalışıyorlar allah kısmet ederse bende çok istiyorum normal doğumCanım ben doktora gittim doktor dediki bana hamilesin ama kese gözükmedi yeni olduğu için doğaldır dedi rutin hamilelik tetkikleri istedi sekreterden. Ve dediki beta hcgde isteyelim artış varmı bakalım dedi. Neyse sonuçlar çıktı beta hcg yok hastaneyi aradım beta hcg istenmemiş dediler yarın bi daha gelin dediler gittim doktor ameliyattaymış rastgele bi doktora girdim onun yanındaki sekreterde dünkü sekreterdi şansıma. Neyse dedimki içeri girip dün ben gelmiştim hatırladınızmı doktor beta hcg istemişti ama testlerde istenmediği gözüküyo dedim neyse bu dışarı çıkardı beni dediki böyle dalınmaz içeri böyle bi sorun varsa dışarda söylersin dedi kendi hatasıya hani rezil olmak istemiyo bende hiç bişe demedim normalde sinirli biriyimdir ama sakindim o an Peki dedim sadece yeni barkod verdi git tekrar kan ver dedi neyse gittim kan alma bölümüne kız dediki çıkmıyo barkodda bişey hata var sanırım tekrar gidin isterseniz dedi neyse ben tekrar gittim içeri girdim bana direk dışarda bekle gelcem dedi 15 dk bekletti beni geldi noldu dedi sistemde çıkmıyormuş kan almada dedim oda ben sisteme girdim beni ilgilendirmiyor deyinceee benim şarteller attı. Ne demek beni ilgilendirmiyor sabahtan beni ordan oraya koşturtuyosun dünkü hatanı ben bugün çekiyorum dedim. Oda ne hatası ben öyle bişey duymadım dışarı çık dedi bende çıkmıyorum bu kanı bugün vericem uğraşcaksın dedim oda uğraşmıyorum memnun değilsen özele git dedi bende asıl sen işini yapamıyosan istifa et dedim sonra baktı rezil olcak ben susmuyorum kan alma bölümüne geldi barkodu tekrar sorgulattı bu sefer çıktı bak benim sorunum değilmiş saygısız dedi bende asıl sen saygısızsın burda babanın hayrına çalışmıyosun dedim gitti bu sonra bana bi ağlama geldi tam 1 saat ağladım kan verirken dahi ağlıyordum öyle yani :/
Benim gitceğim doktorda çok fazla normal doğumcu bende açıkcası çok korkuyorum normal doğumdan bakalım nolucak Allah hayırlısını nasip etsin herşeyden önceoff cidden kötü olmuş ya şikayet edeceksin aslında onu böylemi konuşulur heleki hamile bir insanla inşallah böyle sorunlar yaşamayız ya ben şahsen özele gidilecekse dediğin gibi ankara gibi yerler de çok iyi oluyor burdaki özeller özellikle doğumda para almak için direk sezaryene odaklı çalışıyorlar allah kısmet ederse bende çok istiyorum normal doğum
canım çok güzel bir şey bence hiç korkma tabiki bi sağlık sorunu olmadığı sürece normal yapmaya bak ben asıl sezaryenden korkuyorum ameliyat sonuçta kaç kat dikiş oluyorBenim gitceğim doktorda çok fazla normal doğumcu bende açıkcası çok korkuyorum normal doğumdan bakalım nolucak Allah hayırlısını nasip etsin herşeyden önce
Taşikardi var bende kalbim hızlı atıyor olması gerekenden o yüzden normal istemiyorum birazda ama bakalım doktor hangisini uygun görücek. Bende de tık yok canım göğüslerimin acısıda geçti baya. İnşallah böyle gider hep :)canım çok güzel bir şey bence hiç korkma tabiki bi sağlık sorunu olmadığı sürece normal yapmaya bak ben asıl sezaryenden korkuyorum ameliyat sonuçta kaç kat dikiş oluyor
Peki kızlar yeni bir şeyler hisseden var mıı bende tık yok göğüslerim falan bile o kadar ağrımıyo
canım çok güzel bir şey bence hiç korkma tabiki bi sağlık sorunu olmadığı sürece normal yapmaya bak ben asıl sezaryenden korkuyorum ameliyat sonuçta kaç kat dikiş oluyor
Peki kızlar yeni bir şeyler hisseden var mıı bende tık yok göğüslerim falan bile o kadar ağrımıyo
Bi haziran annesi daha katıldı aranıza kızlar kan verdim bugün değerim 30 cıktı hamileyim çok şüküradetime 2 gün var daha ilerleyen günlerde kan verip artışına bakıcaz InşAllah
Bi haziran annesi daha katıldı aranıza kızlar kan verdim bugün değerim 30 cıktı hamileyim çok şüküradetime 2 gün var daha ilerleyen günlerde kan verip artışına bakıcaz InşAllah