- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
progesterondan belli olabilir di ama sen yine de kaset test yap madem şüphelerin varHaziran anneleri size bisey soracagim. Bu ay asilama oldum tutmadi. Test yapmadim adetle öğrendim tutmadigini. Adetin 2. Günü doktor hormon tahlili istedi. Tsh, E2, prolaktin, Lh, progesteron ve fsha bakildi. Betaya bakilmadi. Adetim bitti gitti benim mide bulantim var cok asiri. Bir de baş agrim. Diyorum üstüne mi gördüm acaba. Ihtimal yok ama spora basladim diye korkuyorum. Bu hormon testlerinin sonucunda hamile olsam cikar miydi???
Benimde kasık ağrılarım ve belim çok ağrıyor dr um normal dediİns canım çoğu kişide öyleymiş beta ile alakalı diilmis.tamamen haftayla alakaliymis ama insan yinede çok korkuyo dış gebelik falan olur diye canım bişi Şorucam benim sağ ve sol kasigim ve belim ağrıyor çok normalmi acaba seninde aciyomu
Kıyamam sana. Bende de çok sinir var inanmazsınız yazarken gülesim geldi ama geçen gün sinirden eşimin tşörtünü yırttımboğazından bi tuttum çekerek yırttım kendimi tanıyamıyorum artık ama herşey bebişten bunu biliyorum. Binlerce insan hamile kalabilmek için neler yapıyor bu belirtilerin hepsini yaşamaya razılar o yüzden şükredelim sabır diyelim inşallah atlatırız bu zamanlarıda kuzum.
Benimde bulantım ve sinirim yok ama bel ağrım varValla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldumne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yok böyle olan yok mu aranızda
Benim kız kardeşimde bu şekilde kokuya karşi kötüydü ben her ona baktığımda gerçekten çok üzülürdüm bazende nie kendini zorlamıyor derdim ama olmuyor demek ki..Oof of kızlar midem bağırsaklarım psikolojim falan berbat kızlar valla elimi kaldırasım yok şu yazıyı yazarken bile üşeniyorum canım yemek hiç bir şey istemiyo her şeyin tadı kötü geliyo her şey kokuyooöyle çok bi bulantım yok ama çok gıcık bir bulantı ne yediriyo ne içiriyo bi yiyorum yediklerim çok geliyo az bi şey yiyorum halbuki iki dk sonra acıkıyorum açlıktan bulanıyo valla evi bir şeyler götürüyo her yer her yerde allah çalışanlara sabır versin çook zor bide virüs meselesi çıktı başıma bebeği gördüğüme bile sevinemedim
Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz bebeğine ve sana zarar vermezcanım cmv diye bir virüs kanımda pozitif çıktı malesef bi test daha yapılacak hastalığı ne zaman geçirdim diye :/ hamilelikte sıkıntılar bitmiyor kese yi görücem diye sıkıntı yapıyordum gördüm bu çıktı
Allahım yardımcın olsun kardeşimArkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Amin inşallahValla nasıl bir psikolojidir buolsa dert olmasa ayrı dert 6. Haftadan sonra olabilirmiş. Aman Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde
Çok yakınız senınle. Sabredebilirsem çarşamba günü gidicem yok sabredemessem :)) salı gidicem canım4+5 benim de doktora ne zaman gideceksin
Gözün aydın canım maşallah Rabbim sağlık versin amin inşalhhSelam kızlar
Bugün doktora gittim ilk kez
İyi geçti şükür keseyi ve bebeği gördük
Kalp atışı belli belirsiz şu anda
Haftaya bir daha gelin dedi
Çok şükür Allahım a
Allahım herkese sağlıkla nasip etsin
Hoşgeldin canım benim ilk gebelik ve çok heycanlımHepinizin ilk bebeğimi
Ayy çok sevindim canım ben 3 hafta sonra gidicem artık randevu araları açılmaya başladı sen ne zaman gideceksin peki kese kalp atımı duydun mu herşey yolunda dimi
Allah yardımcın olsun arkadaşımGunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana
Amin inşallah sağolunAllah yardımcın olsun arkadaşım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım maşallah Rabbim sağlık versin amin inşalhh
Öyle kesinlikle inancim sonsuz ama vesveseler gitmiyor iste siz de 7. Haftadasiniz ne zaman gittiniz doktora. Gittiniz mi? Bu hafta gitsemmi yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha beklesemmi çok kararsızım daha esim dışında kimse bilmiyor bebeğiHerkese tavsiyem Allah a teslim olmak
O nasip edecekse sağlıklı doğacak, olmadıysa da vardır bir hayır demek
İnsan rahatliyor böyle düşününce