2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
progesterondan belli olabilir di ama sen yine de kaset test yap madem şüphelerin var

Benimde kasık ağrılarım ve belim çok ağrıyor dr um normal dedi

nasıl tişörtü bir anda yırttın yaa

Benim kız kardeşimde bu şekilde kokuya karşi kötüydü ben her ona baktığımda gerçekten çok üzülürdüm bazende nie kendini zorlamıyor derdim ama olmuyor demek ki..

Çok geçmiş olsun inşallah kötü bir şey çıkmaz bebeğine ve sana zarar vermez

Allahım yardımcın olsun kardeşim

Gözün aydın canım maşallah Rabbim sağlık versin amin inşalhh

Ayy çok sevindim canım ben 3 hafta sonra gidicem artık randevu araları açılmaya başladı sen ne zaman gideceksin peki kese kalp atımı duydun mu herşey yolunda dimi

Şükür herşey iyiydi mirketcim belli belirsiz gördü doktor kalp atışını ben de gördüm. Haftaya gel iyice netleşir dedi
Haftaya kontrole gideceğim
Sonra bana da 3 hafta gün verir heralde

Gunaydin hanimlar bende inşallah haziran annesi olacağım ama cok korkuyorum 5+3 te gittim kese 5mm. 15 gun sonra gel gec dollenmedir dedi ama toxoplazma yüzünde bir düşük yaşadım cok korkuyorum çok da dua ediyorum.
İnsallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza bebeklerimizi. Su bir hafta gecmeyecek bana

Allah yardımcın olsun arkadaşım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Herkese tavsiyem Allah a teslim olmak
O nasip edecekse sağlıklı doğacak, olmadıysa da vardır bir hayır demek
İnsan rahatliyor böyle düşününce
Öyle kesinlikle inancim sonsuz ama vesveseler gitmiyor iste siz de 7. Haftadasiniz ne zaman gittiniz doktora. Gittiniz mi? Bu hafta gitsemmi yoksa doktorun dediği gibi bir hafta daha beklesemmi çok kararsızım daha esim dışında kimse bilmiyor bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…