- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 36
P Piknik tup canım tabloda gördüm sende balıksirdeymişsn hangi doktora gidiyorsun acaba
Balıkesir üniversitesi araştırma hastanesinde prof. Dr. Ertan ADALI mükemmel bir doktor canım tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
P Piknik tup canım tabloda gördüm sende balıksirdeymişsn hangi doktora gidiyorsun acaba
LimonluParfe canım sana daha öncekilerde yada şimdikinde bu kan testleri yapıldı mı rubelladır tokxoplazmadır banayapıldıda cmv diye bir şey pozitif çıktı :/
Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Hepinizin ilk bebeğimi
benim doktorda sıkıntı var sanırım bebeği ölçeyim derken kalbini falan ölçtü
Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Haziran anneleri size bisey soracagim. Bu ay asilama oldum tutmadi. Test yapmadim adetle öğrendim tutmadigini. Adetin 2. Günü doktor hormon tahlili istedi. Tsh, E2, prolaktin, Lh, progesteron ve fsha bakildi. Betaya bakilmadi. Adetim bitti gitti benim mide bulantim var cok asiri. Bir de baş agrim. Diyorum üstüne mi gördüm acaba. Ihtimal yok ama spora basladim diye korkuyorum. Bu hormon testlerinin sonucunda hamile olsam cikar miydi???
Baktirmadim işte :/Normalde aşılamadan sonra kanaman başlasa bike beta bakılması gerekir
P Piknik tup arkadaşımız da söylemiş ben de aynı şeyi yazacaktım. Mutlaka birkaç doktora daha gidin canım, bazı doktorlar neden bilmiyorum durumu olduğundan daha olumsuz yansıtmaya bayılıyorlar.
Başka uzman görüşlerini de duymadan karar vermeyin bence.
Baktirmadim işte :/
Çoğul gebelikte kese geçmi gözüküyorki canım ?Belki erken yumurtladın canım ya da çoğul gebelik de olabilir o zaman da kese görünmüyor ınsallah öyledir
Canımm her şeyin hayırlısını versin Allah, dularımız seninleArkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
1 hafta bekle derim canım, bak mesela ben 3+5te öğrendim hemen ertesi gün doktora gittim, tabi bişey yok bugün de gittim heyecanla (4+6) yine kese görünmedi. Haftaya cumartesi gidicem kese için o yüzden yok yere strese girme bekle bencePazartesi kan vermeye sağlık ocağına gidicem bat . 3 gun geçmiş olcak . Sonucu aldıktan sonra direk hastaneye gideyim mi yoksa bi süre bekleyeyım mı ne dersiniz
Siz nasıl yaptınız . Çalıştıgım için zırt pırt izin almak istemiyorum
Ayy çok sevindim canım ben 3 hafta sonra gidicem artık randevu araları açılmaya başladı sen ne zaman gideceksin peki kese kalp atımı duydun mu herşey yolunda dimi
Ben 5+5 olunca gidecegim hatta dayanabilsem 6. Haftanin sonunda giderdim . 5.haftadan önce gitme bence canim kese görülmeyebilir görünmese stres yaparsin boşuna dayanabilirsen 6.haftadan sonra git kese kalp beraber görür gelirsinİlk doktora ne zaman gittiniz ? Ne zaman gitmem uygun olur?
Maşallah gözün aydın saglıklı hayırlı olsun inşallahSelam hanımlar ben yeniyim burada dun öğrendim hamile oldugumu
Ayyy çok zor olcak desene ama varmış nasibi bu dünyada ki geliyor hayırlısı olsunSelam ben yeni yim dun öğrendim hamile olduğumu aslında supheleniyordum ama isteğim yoktu nasip oldu bebeğim daha 5 aylık onun için çok üzülüyorum
İyi bari uyuyabiliyorsun ben aksine şuan miğdeyle pek sorun yaşamıyom kasık ağrıları sancılarım oluyor ara ara ama ben ne gece ne gündüz uyuyamıyorum her gözümü kapattığımda uykuya dalamıyom gözler fal taşi gibi açılıyor nie böyle oldum bilmiyorum gece en az 3 kez uyanıyorumAynen canım valla bende öyle eşime diyorum ki bulantı ve yanma arası bişey anlayamıyorum ne olduğuny diyorum. Uyuyamıyorum ama uyuduğum an bitiyo anca sabah uyanıyorum o yüzden dua ediyorum uyurum bir an önce diye :)