Yataktayim degil ama evde o koltuktan o koltuga yasiyorum.kizimin okulu odevi kursu sporu aksatmamaya calisiyorum bir yandan ama dusuk riskim yuksek olunca sıkıntiSürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var
Ben bir danışmanlık firmasında müdür olarak çalışıyorum ve bütün işler benden geçiyorAyy kedin mii varr benımde 2 kedim var
Bende çalışıyorum ve bulantıların başlıcagı zaman işlerim yogunlaşcak
İnşallah hemen geçerde
3 hafta sonra gidicem ben canım yani 10 haftalıkken.yoksa 1 milimken kalp atışı falan görülmez diye düşündüm yanlış bir şeyler yaptı galiba canım bilmiyorum ki şimdi pazartesi gidicem bu cmv için avidite test varmış tam olarak ne zaman geçirdim hastalığı diye inşallah yapılır burda yoksa üniv hastanesine gitmem gerekecek orasıda uzak iyice uzayacak falan onun sonucunu gösterdikten sonra herhalde 12 hafta olunca falan mı oluyo bi daha kontrol sen kaç haftalık olunca gideceksin
Ben daha kimseye söylemedim . İlk 3 ay da söylemeyı dusunmuyorum :)Ben bir danışmanlık firmasında müdür olarak çalışıyorum ve bütün işler benden geçiyorgeçen gün patron ile görüştüm çok bozuldu ilk başta ve şansmı yoksa şansızlık işim ile evim karşılıklı rahat yok yani doğum yapıncada şirketteki bayanlar bakar bebişi alır gelirsin dedi kedi kısmıda 4 canavar ama canımın içleri hepsi nasıl tepki verecekler bilmiyorum ama hayırlısı
Söyleme canım. Ben anneme dahi söylemedim. Çünkü annemin hiç ağzında bakla ıslanmaz. Şimdi annem taşıncak düşünüyorum bu taşınma ve evi temizleme evresinde bende gidicem söylesem mi acaba o zaten bana ağır iş yaptırmaz hamile olmasam bile bunu kaldırma ona elleme der ama ben genede düşünüyorum söylesem mi diye.Ben daha kimseye söylemedim . İlk 3 ay da söylemeyı dusunmuyorum :)
Ben temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum şimdi yeniden gebeyim çok şükür. Şirket 4 katlı ve sürekli ordan oraya kontrol falan derken oturamıyordum şimdi söyledim ben gezmiyorum herkez geliyor ve patron biraz daha az stresse sokmaya çalışıyorBen daha kimseye söylemedim . İlk 3 ay da söylemeyı dusunmuyorum :)
4+6 günlük canım
Ben 4 gündür sabah aksam sanci görüyorum ve sirtima inanılmaz bir aci oluyorKizlar akşamları adet ağrısı olan var mi?
Benim sol kasigimda ağrı oluyor bide beyaz koyi kıvamlı akıntıArkadaşlar hayırlı akşamlar.Yumurtlama döneminde vücudumuzda belirtiler oluyor mu acaba?Ben hiç dikkat etmedim şimdiye kadar.Tecrubesi olan paylaşır mi?
Aleykümselam canım hoşgeldin :)Selamun aleykum bayanlar
gözün aydın canım benimde öyle ben göremedim ama dr gördü kalp atışını ama duyulmaz dedi biraz geriden geliyoruz galiba :)Selam kızlar
Bugün doktora gittim ilk kez
İyi geçti şükür keseyi ve bebeği gördük
Kalp atışı belli belirsiz şu anda
Haftaya bir daha gelin dedi
Çok şükür Allahım a
Allahım herkese sağlıkla nasip etsin
Hoş buldum tesekkur ederimAleykümselam canım hoşgeldin :)