2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var
Yataktayim degil ama evde o koltuktan o koltuga yasiyorum.kizimin okulu odevi kursu sporu aksatmamaya calisiyorum bir yandan ama dusuk riskim yuksek olunca sıkınti
Ben sabahi ayri geceai ayri eglence program dolu biriydim ev dinlenmesi bana hapis gibi.
Bide belirsizlik dustu mu dusecek mi diye dusunup duruyorum

LimonluParfe canım sana daha öncekilerde yada şimdikinde bu kan testleri yapıldı mı rubelladır tokxoplazmadır banayapıldıda cmv diye bir şey pozitif çıktı :/

Ayy kedin mii varr benımde 2 kedim var
Bende çalışıyorum ve bulantıların başlıcagı zaman işlerim yogunlaşcak
İnşallah hemen geçerde
Ben bir danışmanlık firmasında müdür olarak çalışıyorum ve bütün işler benden geçiyor geçen gün patron ile görüştüm çok bozuldu ilk baştave şansmı yoksa şansızlık işim ile evim karşılıklı rahat yok yani doğum yapıncada şirketteki bayanlar bakar bebişi alır gelirsin dedikedi kısmıda 4 canavar ama canımın içleri hepsi nasıl tepki verecekler bilmiyorum ama hayırlısı

3 hafta sonra gidicem ben canım yani 10 haftalıkken.

Reactions: H E
Ben daha kimseye söylemedim . İlk 3 ay da söylemeyı dusunmuyorum :)

Söyleme canım. Ben anneme dahi söylemedim. Çünkü annemin hiç ağzında bakla ıslanmaz. Şimdi annem taşıncak düşünüyorum bu taşınma ve evi temizleme evresinde bende gidicem söylesem mi acaba o zaten bana ağır iş yaptırmaz hamile olmasam bile bunu kaldırma ona elleme der ama ben genede düşünüyorum söylesem mi diye.

Ben temmuzda düşük nedeniyle kürtaj oldum şimdi yeniden gebeyim çok şükür. Şirket 4 katlı ve sürekli ordan oraya kontrol falan derken oturamıyordum şimdi söyledim ben gezmiyorum herkez geliyor ve patron biraz daha az stresse sokmaya çalışıyorAksi halde felaket yorucu geçmeye devam edecekti

gözün aydın canım benimde öyle ben göremedim ama dr gördü kalp atışını ama duyulmaz dedi biraz geriden geliyoruz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…