İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucagımıza nerde oturuyorsunilk canım
Ben varımValla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldumne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yok böyle olan yok mu aranızda
inşallah blıkesirdeyim canım senİnşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucagımıza nerde oturuyorsun
Sürekli yatabiliyorsan ne mutlu sanaKesinlikle abarti
Belki bu mide bulantilarindan belki fazla uyumaktan belki dusuk riski dolayisiyla oldugum igneler ve surekli yatmaktan eve kapanmaktan belki de deliresim varmis bebek bahanem bilmiyorum.her saniye gezen birinin eve yataga kapanmasida iskence gibi
Protestan kullanıyor MusunBende bugün oldu canım 4+6 yım :/
İstanbuldayıminşallah blıkesirdeyim canım sen
Allah korktugundan emin eylesin insAllah sagsalim kucahina alirsinArkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Özel sektör mü? Bir rapor alsan ya da izinSürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var
Maşallah maşallahBen varım
Masallah diyelim sana da bana da
canım devlete gidiyorum ben balıkesirin bi ilçesindeyim zaten 2 tane doktor var birine gittim şimdi bide diğerine bakıcam nasılİstanbuldayım
Doktor bulabıldın mı kendıne ??
Aynen katiliyorum. Dert arıyoruz durduk yere. Midesi kötü olanlar bizi topa tutacak.Valla nasıl bir psikolojidir buolsa dert olmasa ayrı dert 6. Haftadan sonra olabilirmiş. Aman Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinde
HoşbuldummH E hosgeldin canim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle kavustursun bat a 3 gun var demissin ben 3 gun kala kan vermistim 41 cikti
İlk gebeliğim çok heyecanlıyım ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum .. bata 4 varken test yaptım silik çizgi çıktı ve sürekli tekrarladım gittikçe koyulaştı.. kan testi vermeden rahat edemicem . Bat günüm geçmeden de vermek istemedim . Kanı vereyım tamam hamılesın desin sonra bi nebze rahatlarım sanırım .. idrar testleri tatmin etmedi
Guzel guzel artar o zaman insAllah:)Hoşbuldumm
Yok batım 3 gün gecicek pzt. İnşallah . Bugun bat gunum
Bide silik çıktı ya eşimde bende bir gairp olduk :) ilk denememiz birde hemen olcagını düşünmedik .. şaşkın şaşkın duruyoruzBenim üçüncü ve ben bile tahmin ettiğim kadar rahat değilim :)
Bir kere yaptır tabiki kan testini için rahatlasın
Amiinn amiinnnGuzel guzel artar o zaman insAllah:)
aynen canım şimdi bir ton kan testi falan insanı sıkıntıya strese sokuyorlar en ufak sıkıntıda da orası böyle olur şurası böyle olur diyorlar olacağı varsa oluyor yani sonuçta allah korusun
bende 6+6 yım 3-4 gündür böyle oldum 7 haftada da başlayabilir
Valla öyle evde oturanlar çok şanslı çalışanlar kişiler işe mi, eve mi, kendine mi, bebişemi eşine mi hele birde bende 4 kedi var nereye yetişeceğim şaşırıyorum ama allahtan şuanda pek etkisi yaşamıyorumSürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var
Ayy kedin mii varr benımde 2 kedim varValla öyle evde oturanlar çok şanslı çalışanlar kişiler işe mi, eve mi, kendine mi, bebişemi eşine mi hele birde bende 4 kedi var nereye yetişeceğim şaşırıyorum ama allahtan şuanda pek etkisi yaşamıyorum
bende 4-5 ayda anca olur diyordum 2. Ayda oldu hatta ilk ayı saymıyorum yumurtlamadan sonra denemeye başlamıştık çünkü ilk denemede oldu sayılır o yüzden bende çok şaşırmıştım oluyormuş demekkiBide silik çıktı ya eşimde bende bir gairp olduk :) ilk denememiz birde hemen olcagını düşünmedik .. şaşkın şaşkın duruyoruz
Amiinn amiinnn
ilk :)Günümüz aynıymış canım seninle. İlk miydi senin?