2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kesinlikle abarti
Belki bu mide bulantilarindan belki fazla uyumaktan belki dusuk riski dolayisiyla oldugum igneler ve surekli yatmaktan eve kapanmaktan belki de deliresim varmis bebek bahanem bilmiyorum.her saniye gezen birinin eve yataga kapanmasida iskence gibi
Sürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var

Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Allah korktugundan emin eylesin insAllah sagsalim kucahina alirsin

H E H E hosgeldin canim hayirli olsun Allah saglikla sihhatle kavustursun:KK200: bat a 3 gun var demissin ben 3 gun kala kan vermistim 41 cikti

• Beğen
Reactions: H E
İlk gebeliğim çok heyecanlıyım ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum .. bata 4 varken test yaptım silik çizgi çıktı ve sürekli tekrarladım gittikçe koyulaştı.. kan testi vermeden rahat edemicem . Bat günüm geçmeden de vermek istemedim . Kanı vereyım tamam hamılesın desin sonra bi nebze rahatlarım sanırım .. idrar testleri tatmin etmedi :KK70:

Benim üçüncü ve ben bile tahmin ettiğim kadar rahat değilim :)
Bir kere yaptır tabiki kan testini için rahatlasın :KK66:

• Beğen
aynen canım şimdi bir ton kan testi falan insanı sıkıntıya strese sokuyorlar en ufak sıkıntıda da orası böyle olur şurası böyle olur diyorlar olacağı varsa oluyor yani sonuçta allah korusun :KK43:

bende 6+6 yım 3-4 gündür böyle oldum 7 haftada da başlayabilir

Günümüz aynıymış canım seninle. İlk miydi senin?

Sürekli yatabiliyorsan ne mutlu sana
Günde 100 km yol yapıyorım işe gitmek için
aşırı stresli de bir işim var
Valla öyle evde oturanlar çok şanslı çalışanlar kişiler işe mi, eve mi, kendine mi, bebişemi eşine mi hele birde bende 4 kedi var nereye yetişeceğim şaşırıyorum ama allahtan şuanda pek etkisi yaşamıyorum

Valla öyle evde oturanlar çok şanslı çalışanlar kişiler işe mi, eve mi, kendine mi, bebişemi eşine mi hele birde bende 4 kedi var nereye yetişeceğim şaşırıyorum ama allahtan şuanda pek etkisi yaşamıyorum
Ayy kedin mii varr benımde 2 kedim var :oops:
Bende çalışıyorum ve bulantıların başlıcagı zaman işlerim yogunlaşcak :olamaz:
İnşallah hemen geçerde :olamaz:

Bide silik çıktı ya eşimde bende bir gairp olduk :) ilk denememiz birde hemen olcagını düşünmedik .. şaşkın şaşkın duruyoruz

Amiinn amiinnn :dua:
bende 4-5 ayda anca olur diyordum 2. Ayda oldu hatta ilk ayı saymıyorum yumurtlamadan sonra denemeye başlamıştık çünkü ilk denemede oldu sayılır o yüzden bende çok şaşırmıştım oluyormuş demekki

Günümüz aynıymış canım seninle. İlk miydi senin?
ilk :)

• Beğen
X