2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oof of kızlar midem bağırsaklarım psikolojim falan berbat kızlar valla elimi kaldırasım yok şu yazıyı yazarken bile üşeniyorum canım yemek hiç bir şey istemiyo her şeyin tadı kötü geliyo her şey kokuyoo :kusmuk:öyle çok bi bulantım yok ama çok gıcık bir bulantı ne yediriyo ne içiriyo bi yiyorum yediklerim çok geliyo az bi şey yiyorum halbuki iki dk sonra acıkıyorum açlıktan bulanıyo valla evi bir şeyler götürüyo her yer her yerde allah çalışanlara sabır versin çook zor bide virüs meselesi çıktı başıma bebeği gördüğüme bile sevinemedim :KK51:
Ah canım ah şükredelim. Ben çalışanlara Allah kolaylık versin diyorum. İnanırmısın bugün 10buçukta kargo geldi uyandırdı diye kızdım çalışsam napcaktım bilmiyorum. Mide yanmasından dolayı 2de 3de anca uyanıyorum bide 7de kalkıcaktım işe gitmek için. Şükürler olsun bunada. Yoğurtlu makarna en sevdiğim yemektir hem mideme iyi geliyor hemde tek onu yiyebiliyorum rahatça diğer salçalı yemekler midemi yakıyor :KK43:

Kızlar bugün felaketti resmen kusmaktan halsizlikten geberdim.
Sonunda doktorumu aradım gel hemen dedi.

Keton yukselmesi yasamisim.
Resmen vücut rezervlerim tukeniyormus 2 litre Serum ilacli vitaminli vs 1 tane mide koruyucu serum bir tane de normal 500 Luk verdiler.
Hastane ortasında ağlama krizine girdim.

Doktorum haftaya gel dedi.
Çok korktum ama sakinleştirdiler..Uzun süre hastanede yatan bile oluyormuş bu sebeple.

Çok geçmiş olsun canım, biraz zor geçiriceksin sen herhalde bu dönemi.
12. Hafta itibariyle bitecek inşallah.

Oof of kızlar midem bağırsaklarım psikolojim falan berbat kızlar valla elimi kaldırasım yok şu yazıyı yazarken bile üşeniyorum canım yemek hiç bir şey istemiyo her şeyin tadı kötü geliyo her şey kokuyoo :kusmuk:öyle çok bi bulantım yok ama çok gıcık bir bulantı ne yediriyo ne içiriyo bi yiyorum yediklerim çok geliyo az bi şey yiyorum halbuki iki dk sonra acıkıyorum açlıktan bulanıyo valla evi bir şeyler götürüyo her yer her yerde allah çalışanlara sabır versin çook zor bide virüs meselesi çıktı başıma bebeği gördüğüme bile sevinemedim :KK51:

Aynen ben de böyleyim. Önceki 2 hamileliğimde de öyle abartı bulantım olmadı ama midem hep havada gibi, yesem ayrı dert yemesem ayrı. Artık 3. Diye vücutta daha bi yorgun sanırım belki de yaştan bilmiyorum çok halsizim.

bence gerek yok canım kan değerine baktır iki sefer düzenli yükseliyorsa kanaman sancın yoksa zaten 6 haftaya kadar bir şey görünmüyor ultrasonda gittiğinde kese kalp atışı hepsini birden görürsün yoksa bi gidiyosun kese yok diyorlar bi gidiyosun bebek yok sonra kalp atışı derken insan stres oluyor
Tamam o zaman şuan 4 haftalık olarak geçiyo .. 2 hafta sonra giderim inşallah :dua:

Ah canım ah şükredelim. Ben çalışanlara Allah kolaylık versin diyorum. İnanırmısın bugün 10buçukta kargo geldi uyandırdı diye kızdım çalışsam napcaktım bilmiyorum. Mide yanmasından dolayı 2de 3de anca uyanıyorum bide 7de kalkıcaktım işe gitmek için. Şükürler olsun bunada. Yoğurtlu makarna en sevdiğim yemektir hem mideme iyi geliyor hemde tek onu yiyebiliyorum rahatça diğer salçalı yemekler midemi yakıyor :KK43:
bende salçaya bayılırım ama içim almıyor bi tatsız bi kötü geliyor haşlanmış patates yiyip duruyorum zaten ishal sorunuda vardı eşimde hiç anlayışlı değil hamilekiği extra hiperaktif bir dönem falan sanıyor galiba zorla yemek yapıyorum onu bile alıp tabağına koyarken söyleniyor :KK12:

benim doktorda sıkıntı var sanırım bebeği ölçeyim derken kalbini falan ölçtü :KK48:
Doğrudur canım benimki erken döllenme sanırım 7+2yim zaten gün geçtikçe çok hızlı büyüyomuş seninkide bi kaç güne 8 mm olur :) bi daha ne zaman gidiceksin doktora?

bence gerek yok canım kan değerine baktır iki sefer düzenli yükseliyorsa kanaman sancın yoksa zaten 6 haftaya kadar bir şey görünmüyor ultrasonda gittiğinde kese kalp atışı hepsini birden görürsün yoksa bi gidiyosun kese yok diyorlar bi gidiyosun bebek yok sonra kalp atışı derken insan stres oluyor

Aslında en güzeli sabredip 7.haftada gitmek. Kalp atışını duyup rahatlayıp gelicez bi seferde.

Ben kızıma hamileyken mesela yoktu hcg artışı takibi falan, bilmiyorduk yani. Doktor gebesin tamam, 2 hafta sonra gel diyordu bitiyordu mesele :)

Valla sizler böyle yazdıkça ben şüphe duyar oldum:KK35: ne bulantı ne sinir ne bel ağrısı ne halsizlik hiç birşey yok:KK64:böyle olan yok mu aranızda:KK57:
Ben varim.
Bel agrim vardi gecti. Hamile olduguma dair hicbir belirti yok. Bu durumda cok kotu gercekten.

Doğrudur canım benimki erken döllenme sanırım 7+2yim zaten gün geçtikçe çok hızlı büyüyomuş seninkide bi kaç güne 8 mm olur :) bi daha ne zaman gidiceksin doktora?
yoksa 1 milimken kalp atışı falan görülmez diye düşündüm yanlış bir şeyler yaptı galiba canım bilmiyorum ki şimdi pazartesi gidicem bu cmv için avidite test varmış tam olarak ne zaman geçirdim hastalığı diye inşallah yapılır burda yoksa üniv hastanesine gitmem gerekecek orasıda uzak iyice uzayacak falan onun sonucunu gösterdikten sonra herhalde 12 hafta olunca falan mı oluyo bi daha kontrol sen kaç haftalık olunca gideceksin

Aslında en güzeli sabredip 7.haftada gitmek. Kalp atışını duyup rahatlayıp gelicez bi seferde.

Ben kızıma hamileyken mesela yoktu hcg artışı takibi falan, bilmiyorduk yani. Doktor gebesin tamam, 2 hafta sonra gel diyordu bitiyordu mesele :)
İlk gebeliğim çok heyecanlıyım ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum .. bata 4 varken test yaptım silik çizgi çıktı ve sürekli tekrarladım gittikçe koyulaştı.. kan testi vermeden rahat edemicem . Bat günüm geçmeden de vermek istemedim . Kanı vereyım tamam hamılesın desin sonra bi nebze rahatlarım sanırım .. idrar testleri tatmin etmedi :KK70:

aynen canım şimdi bir ton kan testi falan insanı sıkıntıya strese sokuyorlar en ufak sıkıntıda da orası böyle olur şurası böyle olur diyorlar olacağı varsa oluyor yani sonuçta allah korusun :KK43:

Ben varim.
Bel agrim vardi gecti. Hamile olduguma dair hicbir belirti yok. Bu durumda cok kotu gercekten.
bende 6+6 yım 3-4 gündür böyle oldum 7 haftada da başlayabilir

Arkadaslar moralim cok bozuk midem bulantisi icin acile gittik. Kadin dogum hastanesi var burada . doktor tek yumurta ikizleri old gordu ultrasonda pazartesi gunu baska doktor embriyolari gormemisti. Ve sorun amniyon zari yok cok riskli bi gebelik dusuk ihtimali yuksek normal ilerlese bile sakat olabilirlermis . pazartesi gunu polilnige cagirdi galiba zorrunlu kurtaj olacagim dua edin bana
Canim Allah büyük. Insallah boyle birseye gerek kalmaz. Dualarim seninle:dua:

İlk gebeliğim çok heyecanlıyım ne yapılır ne edilir hiç bilmiyorum .. bata 4 varken test yaptım silik çizgi çıktı ve sürekli tekrarladım gittikçe koyulaştı.. kan testi vermeden rahat edemicem . Bat günüm geçmeden de vermek istemedim . Kanı vereyım tamam hamılesın desin sonra bi nebze rahatlarım sanırım .. idrar testleri tatmin etmedi :KK70:
canım o kadar çok teferruatı varki bu işin ilk haftadan 40 haftaya kadar içimiz rahatlamaz bizim :KK45:

• Beğen
Reactions: H E
aynen canım şimdi bir ton kan testi falan insanı sıkıntıya strese sokuyorlar en ufak sıkıntıda da orası böyle olur şurası böyle olur diyorlar olacağı varsa oluyor yani sonuçta allah korusun :KK43:

bende 6+6 yım 3-4 gündür böyle oldum 7 haftada da başlayabilir
Olsa dert olmasa baska dert gercekten:işsiz:

X