2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya sorma canim bende gece telefonla konuşuyor diye ağladım sinirden oysa işi ile ilgili ama o da geldi kuzu gibi sessiz sessiz kapadı telefonu özür diledi.. :KK70:

Bu durumdan hiç hoşlanmadım benim gercekten ağır ilerliyor depresyona girmiş gibiyim dokunsalwr aglarim..

Misafirlerim de var yemek nasıl yaparım diye düşünüyorum
Ayni ayni ben :)) bende cok depresifim evde kizacak tartisacak yer ariyorum . Allah tan esi m anlayisli bakalim nereye kadar sabredecek. Dun aksam sofrasinj kurmasini istedim az gecikti diye kiyameti kopardim. Kokuya karsi hassasiyetin var mi ?

Kızlar Gunaydn hepinize .Çok kötü bir gündü dün ve dün gece kendimi çok kötü hissediuorm ben ağlycam artık.Hem midem bulanıyor hem çok yorgunm ve bu yorgnlgm hiç gecmyor .Çalşp ev işleirni yapmak çok zor geliyor eşimle de tartştm çok tatszm böyle mi geçecek 8 ay bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya
Günaydın canım vitamin ilaçları kullanıyon mu canım dr görünseydin belki guatorın vardır yorgunluk yapıyodur ve sters yapma lütfen

Ben de aşırı yorgunum halsizim 1 düşük yaptım 8 ay önce korkuyorum sürekli yatiyorum evin hali çok kötü hiç süpürge yapmadim 3 haftadie eşim yapti 2 3 kez. Lavaboları yıkadı sağolsun ben arada dağılan yerleri toplayıp tekrar yatiyorum birde bulaşik yemek. Yemeklerin en kolayını seciyorum bulaşık çikarmamaya çalışıyoruz eşimle yapacak birşey yok emanet can taşıyoruz
Allah yardımcın olsun canım inşallah korkulcak hiç birşey olmiycak

Merhaba hanımlar ben de 2015 Ekim annesiydim kısmetse şimdi de 2019 Mayıs annesi olacağım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Bize de hayırlı bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir kızım var yarın 3 yaşına girecek inşallah. Herkese selamlar
Bende mayis kiziyim :)) boga yada ikizler olma ihtimli var . iki gruop hic birbine benzemez . boga olarak ben bebekligim cok uysalmisim herseyim duzenli gecmis annem oyle soylerdi. Aksam uyumaya koyar sabah almaya godermis . ikizleri bilmiyorum benim bebisim nasipse ikizler enerjisine yetisebilir m insallah

Bende mayis kiziyim :)) boga yada ikizler olma ihtimli var . iki gruop hic birbine benzemez . boga olarak ben bebekligim cok uysalmisim herseyim duzenli gecmis annem oyle soylerdi. Aksam uyumaya koyar sabah almaya godermis . ikizleri bilmiyorum benim bebisim nasipse ikizler enerjisine yetisebilir m insallah
Benim ablam ikizler annem anlatır hep sallarmış bıraktığı an çığlık çığlığa :KK70: misafir gelince ağlarmış insanlar gidince susar sakinleşirmiş:KK70: Yaşayıp görücez bakalım

Hepimizin durum aynı anlaşılan felaket bir gece geçirdim afakanlar bastı resmen.
Anksiyetem tavan yaptı nabzını deli atıyor hala.
Sinirden yarım saat ağladım...
Hiç bir şey yiyemiyorum nasıl geçecek fikrimde yok.
Siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla ?
Ben henüz hiçbiley hissetmiyorum bende mi bir anormallik var acaba

Kızlar Gunaydn hepinize .Çok kötü bir gündü dün ve dün gece kendimi çok kötü hissediuorm ben ağlycam artık.Hem midem bulanıyor hem çok yorgunm ve bu yorgnlgm hiç gecmyor .Çalşp ev işleirni yapmak çok zor geliyor eşimle de tartştm çok tatszm böyle mi geçecek 8 ay bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya
Canim senle birebeir durumlarimiz ayni. Senin yazini okurken benmiyim diye baktim. Cozumu buldum mide bulanmasi ve yanma icin. Sari sadece kavrulmus leblebiler var ya ara ara surekli onlardan atistir . midenin suyunu cekiyor. Muz ve kavun da yiyebilirsin hic asit icermz. Surt ve yogirt tuket. Bi de yemeklerden sonra maden suyu ic ve 1 saat boyunca asla uzanma . ben baya iyi oldum. Uzun sureli ac kalmamya ozen goster

Benim gidisatim da su serumlu 9ay hastanede yatacaklara dogru gidiyor . midem berbat yaniyor hamile degilken boyle sikayetim hic yoktu. Yemek yiyesim yok yemeyince de kusasim geliyor. Kendi rahatsizligimdan bebegi dusunemiyorum eksik bir seyler almam insaAllah. Folik asit kullaniyorum su an aksam esim okudu bende gorulenler folim asitin yan etkileri ile ayni. Pat diye birakmak istemiyorum . biraksam bir sey olur mu ?
Dr una danişmadan bırakma yaa

Bugün sabah 6 da babam ve abim memleketten geldi.
18 saat yoldan..Kaynimda sağolsun gitti aldı geldi kahvaltı yaptılar abim yapamadan hemen uykuya daldı.Babamda kaynım evde diye yatamiyor..O da düşünüp gitmiyor..Gözlerinden uyku akıyor adamcağızin gitti uzandı kaynım kanepeye uyuyor..
Babamda tekli koltukta kaldı öylece.
Oda zaten yok yer yatağida yok esimde gececi uyuyor..
Resmen sinir oldum olduğum yerde gerildi sinirlerim
Öksür hapsur uyandir kaynini gitsin.deli mi ne yasli adam oturuyor o yatacak

Bulasik makinesi butun mutfaga su akitmis hali yikamaciyi cagirdim o hirsla verdim butun halilari ee bi kahve icerim yoruldum tabi:kahve:

20181013_100407.png
20181013_100407.png

X