2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın kızlar.. ay okuyunca içim rahatladı hepimiz aynıyız demek ki ben de hiç ev işi yapmıyorum desem yeri halim dermanım yok iş sonrası yemek bulaşık daha bişey yapamıyorum valla

Hepimizin durum aynı anlaşılan felaket bir gece geçirdim afakanlar bastı resmen.
Anksiyetem tavan yaptı nabzını deli atıyor hala.
Sinirden yarım saat ağladım...
Hiç bir şey yiyemiyorum nasıl geçecek fikrimde yok.
Siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla ?

Canm benm de kalp kapakçklarm da sorun var nefesm daralyor gece de öyle. Oldu uyuyamadm .Valla pek bilemiyorum ama rahatlatmaya ihtyacmz olduğu kesin. Temiz hava almak lazm ormanlık bir yer varsa orada ya da deniz fln gidin bence rahatlatan biraz

Gunaydin arkadasim
Dunden beri kavga ediyorum kazara bana sesini yukseltsinde daha çok kavga edeyim diye.
Dedigin gibi tatsizim.bunalmis gibi.
Bole.giderse nasil gecer bilemiyorum

Ben bebeğime de kendime de manevi terapi niyetine abdest alıp 2 rekat namaz kiliyorum secdeye eğilmeden tabiki bol bol dua ediyorum bana çok iyi geliyor hava almak da iyi geliyor bazen kitap müzik film gibi şeyler de anlik da olsa stresimi alıyor

Gunaydin arkadasim
Dunden beri kavga ediyorum kazara bana sesini yukseltsinde daha çok kavga edeyim diye.
Dedigin gibi tatsizim.bunalmis gibi.
Bole.giderse nasil gecer bilemiyorum
Haksızsa kız tabi canm e bir de şu dönemde erkeklrr biraz daha anlayşlı olmalı.çocuklarını taşıyoruz ne de olsa .n
napssk biraz alıveriş fln. Mı yapssk para harcaynca rahatlarz belki

Bugün sabah 6 da babam ve abim memleketten geldi.
18 saat yoldan..Kaynimda sağolsun gitti aldı geldi kahvaltı yaptılar abim yapamadan hemen uykuya daldı.Babamda kaynım evde diye yatamiyor..O da düşünüp gitmiyor..Gözlerinden uyku akıyor adamcağızin gitti uzandı kaynım kanepeye uyuyor..
Babamda tekli koltukta kaldı öylece.
Oda zaten yok yer yatağida yok esimde gececi uyuyor..
Resmen sinir oldum olduğum yerde gerildi sinirlerim

Tesekkur ederim canim . doktoruma diyeyim uygun gorurse bana da yazsin . anlik cozumler ile gecistryorum . sut muz kavun yogurt maden suyu bunlarda iyi geliyor .

Günaydin kızlar sakin olun hepsi geçecek bir çoğumuz 3. ay bitince normale dönücez. Sinirleri yiprananlar şimdiden yıpratmayin bu kadar birazını lohusalıga saklayin :) Dusunsenize vücut tamamen kendinden olmayan bir şeye alışmaya çalışıyor yani farklı kromozomlar geldi onu yabancı madde olarak algılıyor. Kimileri daha ağır kimileri daha hafif geçiriyor. Kusanlar 9 ay kusup serumlarla beslenen hastanelerde yatan tanıdıklarım var hepsinin bebegi sağlıklı doğdu.

Benim gidisatim da su serumlu 9ay hastanede yatacaklara dogru gidiyor . midem berbat yaniyor hamile degilken boyle sikayetim hic yoktu. Yemek yiyesim yok yemeyince de kusasim geliyor. Kendi rahatsizligimdan bebegi dusunemiyorum eksik bir seyler almam insaAllah. Folik asit kullaniyorum su an aksam esim okudu bende gorulenler folim asitin yan etkileri ile ayni. Pat diye birakmak istemiyorum . biraksam bir sey olur mu ?

Allah yardimcin olsun kuzum ben haftaici calisiyorum aileler farkli illerde dort gozle dinlenecgim zamani bekliyorum. Bu ilk zamanlar gerginiz hormonlr hep :)) esimki oturma salonuna attim gece gicik oldum nedeni yok :)))

Canım üzülme bebek şu an senin geçmişten var olan vitaminlerinle besleniyor şu an yediğin direk ona gitmiyor diye biliyorum umarım geçer 3 aydan sonra. folik asit konusunda da her markanın içinde folik asit + farklı vitaminler oluyor bence bırakmadan doktoruna sorarak başka bir markaya mi gecsen?

Tesekkur ederim bende bu ilaci sorayim folbiolun yan etkileri var bende deidigin ilac iyi gelir belki .

Oyle yapacam canim benim . folbiol kotu yapiyor beni baska bir marka ilac alayim. Esim de birak foliki vs diyo ona baslamadan herseyi yiyordun diyor . salata yesillkk icinde de bol folik asit varmis iyidi aram. Ama ilaca baslayali masada gormeye tahammul edemez oldum . masallahinizvar bazilari ne guzel keyfinj cikariyor . Allah yardimicimiz olsun

Allah yardimcin olsun kuzum ben haftaici calisiyorum aileler farkli illerde dort gozle dinlenecgim zamani bekliyorum. Bu ilk zamanlar gerginiz hormonlr hep :)) esimki oturma salonuna attim gece gicik oldum nedeni yok :)))

Ya sorma canim bende gece telefonla konuşuyor diye ağladım sinirden oysa işi ile ilgili ama o da geldi kuzu gibi sessiz sessiz kapadı telefonu özür diledi..

Bu durumdan hiç hoşlanmadım benim gercekten ağır ilerliyor depresyona girmiş gibiyim dokunsalwr aglarim..

Misafirlerim de var yemek nasıl yaparım diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar ben de 2015 Ekim annesiydim kısmetse şimdi de 2019 Mayıs annesi olacağım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Bize de hayırlı bir gebelik geçirmeyi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir kızım var yarın 3 yaşına girecek inşallah. Herkese selamlar

İnşallah canım ya 11 de randevum çok heyecanlıyım uyuyamadım doğru düzgün.

Haksızsa kız tabi canm e bir de şu dönemde erkeklrr biraz daha anlayşlı olmalı.çocuklarını taşıyoruz ne de olsa .n
napssk biraz alıveriş fln. Mı yapssk para harcaynca rahatlarz belki
evettt dönüştede kuafore ugrarsak ne hos olur rahatlarım gelirim daha guzel kavga ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…