Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.. ay okuyunca içim rahatladı hepimiz aynıyız demek ki ben de hiç ev işi yapmıyorum desem yeri halim dermanım yok iş sonrası yemek bulaşık daha bişey yapamıyorum valla
Canm benm de kalp kapakçklarm da sorun var nefesm daralyor gece de öyle. Oldu uyuyamadm .Valla pek bilemiyorum ama rahatlatmaya ihtyacmz olduğu kesin. Temiz hava almak lazm ormanlık bir yer varsa orada ya da deniz fln gidin bence rahatlatan birazHepimizin durum aynı anlaşılan felaket bir gece geçirdim afakanlar bastı resmen.
Anksiyetem tavan yaptı nabzını deli atıyor hala.
Sinirden yarım saat ağladım...
Hiç bir şey yiyemiyorum nasıl geçecek fikrimde yok.
Siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla ?
Gunaydin arkadasimKızlar Gunaydn hepinize .Çok kötü bir gündü dün ve dün gece kendimi çok kötü hissediuorm ben ağlycam artık.Hem midem bulanıyor hem çok yorgunm ve bu yorgnlgm hiç gecmyor .Çalşp ev işleirni yapmak çok zor geliyor eşimle de tartştm çok tatszm böyle mi geçecek 8 ay bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya
Ben bebeğime de kendime de manevi terapi niyetine abdest alıp 2 rekat namaz kiliyorum secdeye eğilmeden tabiki bol bol dua ediyorum bana çok iyi geliyor hava almak da iyi geliyor bazen kitap müzik film gibi şeyler de anlik da olsa stresimi alıyorHepimizin durum aynı anlaşılan felaket bir gece geçirdim afakanlar bastı resmen.
Anksiyetem tavan yaptı nabzını deli atıyor hala.
Sinirden yarım saat ağladım...
Hiç bir şey yiyemiyorum nasıl geçecek fikrimde yok.
Siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla ?
Haksızsa kız tabi canm e bir de şu dönemde erkeklrr biraz daha anlayşlı olmalı.çocuklarını taşıyoruz ne de olsa .nGunaydin arkadasim
Dunden beri kavga ediyorum kazara bana sesini yukseltsinde daha çok kavga edeyim diye.
Dedigin gibi tatsizim.bunalmis gibi.
Bole.giderse nasil gecer bilemiyorum
Tesekkur ederim canim . doktoruma diyeyim uygun gorurse bana da yazsin . anlik cozumler ile gecistryorum . sut muz kavun yogurt maden suyu bunlarda iyi geliyor .Bende şuan 7. Haftadayim canım benimde acayip yanan bir midem vardı doktorum antiasit tableti yada şurubu kullanabileceğimı söyledi zaten oncedende sikintiliydi midem aklında bulunsun çok abartmamak şartı ile kullanabiliyosun:)
Benim gidisatim da su serumlu 9ay hastanede yatacaklara dogru gidiyor . midem berbat yaniyor hamile degilken boyle sikayetim hic yoktu. Yemek yiyesim yok yemeyince de kusasim geliyor. Kendi rahatsizligimdan bebegi dusunemiyorum eksik bir seyler almam insaAllah. Folik asit kullaniyorum su an aksam esim okudu bende gorulenler folim asitin yan etkileri ile ayni. Pat diye birakmak istemiyorum . biraksam bir sey olur mu ?Günaydin kızlar sakin olun hepsi geçecek bir çoğumuz 3. ay bitince normale dönücez. Sinirleri yiprananlar şimdiden yıpratmayin bu kadar birazını lohusalıga saklayin :) Dusunsenize vücut tamamen kendinden olmayan bir şeye alışmaya çalışıyor yani farklı kromozomlar geldi onu yabancı madde olarak algılıyor. Kimileri daha ağır kimileri daha hafif geçiriyor. Kusanlar 9 ay kusup serumlarla beslenen hastanelerde yatan tanıdıklarım var hepsinin bebegi sağlıklı doğdu.
Allah yardimcin olsun kuzum ben haftaici calisiyorum aileler farkli illerde dort gozle dinlenecgim zamani bekliyorum. Bu ilk zamanlar gerginiz hormonlr hep :)) esimki oturma salonuna attim gece gicik oldum nedeni yok :)))Bugün sabah 6 da babam ve abim memleketten geldi.
18 saat yoldan..Kaynimda sağolsun gitti aldı geldi kahvaltı yaptılar abim yapamadan hemen uykuya daldı.Babamda kaynım evde diye yatamiyor..O da düşünüp gitmiyor..Gözlerinden uyku akıyor adamcağızin gitti uzandı kaynım kanepeye uyuyor..
Babamda tekli koltukta kaldı öylece.
Oda zaten yok yer yatağida yok esimde gececi uyuyor..
Resmen sinir oldum olduğum yerde gerildi sinirlerim
Canım üzülme bebek şu an senin geçmişten var olan vitaminlerinle besleniyor şu an yediğin direk ona gitmiyor diye biliyorum umarım geçer 3 aydan sonra. folik asit konusunda da her markanın içinde folik asit + farklı vitaminler oluyor bence bırakmadan doktoruna sorarak başka bir markaya mi gecsen?Benim gidisatim da su serumlu 9ay hastanede yatacaklara dogru gidiyor . midem berbat yaniyor hamile degilken boyle sikayetim hic yoktu. Yemek yiyesim yok yemeyince de kusasim geliyor. Kendi rahatsizligimdan bebegi dusunemiyorum eksik bir seyler almam insaAllah. Folik asit kullaniyorum su an aksam esim okudu bende gorulenler folim asitin yan etkileri ile ayni. Pat diye birakmak istemiyorum . biraksam bir sey olur mu ?
Tesekkur ederim bende bu ilaci sorayim folbiolun yan etkileri var bende deidigin ilac iyi gelir belki .Canım ben özeldeyim, folik asitle başlamıştım ama Decavit ile devam ediyorum. Decavit’in içinde folik asit olduğu için mecburen Folbiol’ü bıraktım. Folbiol de mide bulantısı yapıyordu bu arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben işyerinde bile aralarda kestirmeye başladım, sabahları kalkıp işe gitmek ölüm gibi, eve gelince kendimi ilk gördüğüm kanepeye atıyorum ev dandini maalesef :)
Oyle yapacam canim benim . folbiol kotu yapiyor beni baska bir marka ilac alayim. Esim de birak foliki vs diyo ona baslamadan herseyi yiyordun diyor . salata yesillkk icinde de bol folik asit varmis iyidi aram. Ama ilaca baslayali masada gormeye tahammul edemez oldum . masallahinizvar bazilari ne guzel keyfinj cikariyor . Allah yardimicimiz olsunCanım üzülme bebek şu an senin geçmişten var olan vitaminlerinle besleniyor şu an yediğin direk ona gitmiyor diye biliyorum umarım geçer 3 aydan sonra. folik asit konusunda da her markanın içinde folik asit + farklı vitaminler oluyor bence bırakmadan doktoruna sorarak başka bir markaya mi gecsen?
Allah yardimcin olsun kuzum ben haftaici calisiyorum aileler farkli illerde dort gozle dinlenecgim zamani bekliyorum. Bu ilk zamanlar gerginiz hormonlr hep :)) esimki oturma salonuna attim gece gicik oldum nedeni yok :)))
İnşallah canım ya 11 de randevum çok heyecanlıyım uyuyamadım doğru düzgün.Görürsün insallah rahat ol
Kaçta gideceksin doktora
Ben çok stres yaptim görünmeyecek diye
İçi boş çok çok minikbir kese göründü
Emnriyo görünmedi henüz
Kalp atışına kadar ben hamile olduğumukabul edemiycem sanırım zatenbelirtim de yok
evettt dönüştede kuafore ugrarsak ne hos olur rahatlarım gelirim daha guzel kavga ederimHaksızsa kız tabi canm e bir de şu dönemde erkeklrr biraz daha anlayşlı olmalı.çocuklarını taşıyoruz ne de olsa .n
napssk biraz alıveriş fln. Mı yapssk para harcaynca rahatlarz belki
Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz