2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım öncelikle çoğ sağol desteğin için inş herşey güzel olacak
Benim 3 yumurta vardı
drum aynı aslında pozitif bir kadındı ama bu sefer güzel bişey çıkmadı ağzından

Ben reglim 5 gün geçince kaset test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,sonra ne olur,ne olmaz diye 2 gün bekledim ve kan testi yaptırdım.beta hcg de hamile olduğum çıktı zaten.Kaset testlerde de çıkabiliyor yani,bence en güzeli kan ver,çünkü reglin baya gecikmiş

İlk gebeliğimde de adetim 7 gün gecikmişti. Kaset test kopkoyu çift çizgiydi. İkincisinde de bir kaç gün geçince yapmıştım yine kopkoyuydu çift çizgi. İlk defa başıma geliyor bu kadar gecikip tek çizgi görmek. Bir umut mu arıyorum bilmiyorum başına böyle bişey gelipte hamile olan oldu mu? Her bireyin yaşadığı farklıdır, hele de konu sağlıksa. Saçma bir soru belki Ama şuan kan testi vermeye gidemem. Ay çok karışığm

Feeling07 canım ben de bilgilerimi derli toplu yazayım listeye eklemen için,
33 yaşındayım
Sat 27 ağustos
3. Çocuk olacak inşallah
Kilom 68
İstanbul
Maşallah ya 3. Çocuğa gebe olup da nasıl 68 kilo oluyosunuz böylelerine çok imreniyorum ben nefes dahi alsam şişiyorum sanki hele tabloda bakıyorum gurubun çoğu 50 li 60 lı kilolarda hayranım valla sizlere

Kızlar belirti yaşayanlar var mı aranızda yoksa benim mi ağır geçiyor..

Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Midem hem bulanıyor hem acı su geliyor deli gibi yorgunluk var.İstahim 0

Bebeğime zarar gelir diye çok korkuyorum.

Gördünmü canım sen keseyi filan ben yarın gideceğim inşallah görürüm :)

Görürsün insallah rahat ol
Kaçta gideceksin doktora
Ben çok stres yaptim görünmeyecek diye
İçi boş çok çok minikbir kese göründü
Emnriyo görünmedi henüz
Kalp atışına kadar ben hamile olduğumukabul edemiycem sanırım zatenbelirtim de yok

Sinirden deliricem hersey gozume batiyor.esime taktim misal.simdi ise gitti kalktim arkasindan mesaj dayadim dosedim iyi yaptim ohh.
Ayrica kunefeden nefret ederim ama yiyorum.
Midem bulanmakla bulanmamak arasında. Basimda agriyor.
Kizimda en ufacik bisi yaşamamıştım oysa ki

Gözün aydın :) inş sağlıkla ilerlesin
Bu arada bende 3 kilo aldım Dr hiç yadırgamadı hormonlardan birkaç haftaya normale döner dedi
Insallah canım çokk teşekkürler insallah normale döner ya yoksa bu gidişle 8 ayda 90lara varacak kilom aşırı acıkıyorum bir de

Kızlar Gunaydn hepinize .Çok kötü bir gündü dün ve dün gece kendimi çok kötü hissediuorm ben ağlycam artık.Hem midem bulanıyor hem çok yorgunm ve bu yorgnlgm hiç gecmyor .Çalşp ev işleirni yapmak çok zor geliyor eşimle de tartştm çok tatszm böyle mi geçecek 8 ay bilemiyorum kendimi çok kötü hissediyorum ya

Canm smdı okudum yazdıklarını aşağı posta bak ben de yazdm yalnız değilmşm valla .Ruh halimiz hiç iyi değil bizim hamilelik çok zorluyor bizi Allah yardmcmz olsun

Ben de aşırı yorgunum halsizim 1 düşük yaptım 8 ay önce korkuyorum sürekli yatiyorum evin hali çok kötü hiç süpürge yapmadim 3 haftadie eşim yapti 2 3 kez. Lavaboları yıkadı sağolsun ben arada dağılan yerleri toplayıp tekrar yatiyorum birde bulaşik yemek. Yemeklerin en kolayını seciyorum bulaşık çikarmamaya çalışıyoruz eşimle yapacak birşey yok emanet can taşıyoruz

Allah yardmcn olsun canm ah o ev işleri yok mu gözme batyor ben de duramyorm yapmadan şu an ama 3 aya geçene kadar sallamak lazm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…