- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
Yok tabiki canım ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım bağişıklık sistemimde fena değildir laf aramızda bulantı yaşayanlar kendini böyle avutuyorCanım sen şimdi öyle diyince ben korktum benim miğde bulantım yok kötü bişeymi bu, aksi giden bi durummu var acaba?
Ay allah yardımcın olsun kuzum inşallah biter bir an önce. Bileklikleri takmıyomusn?hatirlionmu bende yazmiştim bunu ilk başlarda bende de akşamlari oluo diye şimdi her an benimle ahahha:)
Artisin cok guzel canim. Tekrar verme artik. Sonuc beklemek bile ayri bir stres cunku.Arkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor
Sarimsak düşük durumuna birsey yapmaz dimi.yutayim bari zaten kokuda almıyorumGeçecek tabiki sarımsak ye hatta bütün yut hap gibi şimdiden çok geçmiş olsun
Ay allah yardımcın olsun kuzum inşallah biter bir an önce. Bileklikleri takmıyomusn?
İyi bari canım maşallah diyelim belkide geçiyodur :) sen kalp atışını duymuşmuydun?canim mide bulantim artigi icin işe yaramio ama hafif oldugu surece işe yapiyo. cebimde taşiom hafif olunca takicam diye inşallah gecer artik bugun iyiyim ama :) nazar degmesin.
İyi bari canım maşallah diyelim belkide geçiyodur :) sen kalp atışını duymuşmuydun?
Bizimkide 8mm miş :) İnşallah sağ sağlim kucağımızada alırız allahın izniyle :)yok sali gunu bebegimizi gorduk 3 mm olmuş her gun 1 mm buyuyomuş yavrum :) haftaya gideriz inşallah kalp atişi icin.
Tüp bebek olacagim diyordunuz. Oldu ve tuttu sanirim. Hayirli ugurlu olsun:)))AA sen bir konu açmıştın dimi biz seninle bir gün ara ile transfer olmustuk sanki
Sen batmalarım var demiştin sanki ben de sürekli belirti arama falan demiştim yanlıs mi hatırladım :)
Canım sen şimdi öyle diyince ben korktum benim miğde bulantım yok kötü bişeymi bu, aksi giden bi durummu var acaba?
Bizimkide 8mm miş :) İnşallah sağ sağlim kucağımızada alırız allahın izniyle :)
Ben hiç duymadım hafta sonu bende griptim yuttum 3-4 küçük diş en iyi antibiyotik Diye:)Sarimsak düşük durumuna birsey yapmaz dimi.yutayim bari zaten kokuda almıyorum
Yuttum bileBen hiç duymadım hafta sonu bende griptim yuttum 3-4 küçük diş en iyi antibiyotik Diye:)
Gördünmü canım sen keseyi filan ben yarın gideceğim inşallah görürüm :)Selam canim bizim günler ayni senle
Bende de hic bulantı yok
Canım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Ama çok şükür keseyi gördük çünkü ben ya göremezsem stresiyle gitmiştim görünce okadar sevindimki bu anlattıklarını o anda hiç önemsemedim bile Eve geldikten sonra aslında söyledikleri dank etti kafamda hayırlısı bakalım
Sen nasılsın
Şifa olsun inş canımYuttum bile
Tesekkur ediyorum
Umarim yataga girince midem bulanmazda uzerine uyuyup dinlenebilirim
Sat 10 eylül 4+4
aşılama 20 eylül 5+1
20 Eylül’den 14 gün geriye giderek 6 eylül yaptı yeni satı :)
Arkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor