Canım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Ama çok şükür keseyi gördük çünkü ben ya göremezsem stresiyle gitmiştim görünce okadar sevindimki bu anlattıklarını o anda hiç önemsemedim bile Eve geldikten sonra aslında söyledikleri dank etti kafamda hayırlısı bakalım
Sen nasılsın