2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim

Pardon yanlis okdu ben de Ankaradayim benim ilk dogumumda Aylin Aker Ayrim a gitmistim simdi medikalparktaymis sali gnu ona gidecez insallah
Doktorun ilac yazmamasi kismini anlamadim yalnz ne ilaci ki bu
Mide bulantısı için ilaç,bütün arkadaşlarım kullandı ancak doktor bana yazmadı

bak vinalac icinde neler var folik 400 mg gerektigi miktar var
bunda a vitamini de var. Doktorlar bu dönemde a vitamini içeriyor diye sakatat yasaklıyor. Onu duyunca kendi vitamininime baktım a vitamini yoktu rahatladım.
Tabi bilemiyorum sonuçta doktor değilim

ilk cocugunmu? ara ara olmasi da iyi, mide bulantisi iyi miş saglikli oldugunu gosteriyo bagişiklik sistemini. demek bebeginde saglikli olacak inşallah.
Canım sen şimdi öyle diyince ben korktum benim miğde bulantım yok kötü bişeymi bu, aksi giden bi durummu var acaba?

rainbow4607 canim gozun aydin keseyi görmüşsün kistlerde kendiliginden kaybolur inşallah
Diger yumurtada tutar belki ikiz olur :) hakkinda hayirlisi arkadasim.
Canım amin ne güzel dilekler buranın enerjisi bambaşka birbirimizi tanımadan herkesin diğeri için endişelenmesi dua etmesi .. allah razıolsun inş dualarla hiçbirimiz eksilmeden Haziran da sağlıkla doğururuz

Pastilden baska birsey kullanmadan gribim gececek benim gececek gececek kendimi inandirayim gecer belki

Sağol canım kist olabiliyor ama benimkiler epey Büyükya ondan dr epey uyardı okadar rahatsızım ki karnım gerim gerim iki lokma yesem nefes alamıyorum içimde patlamaya hazır bombayla geziyorum sanki ama geçecek inş 12.haftaya kadar YÖK olur dedi ama birbirine dolanmaması lazımmış
Bende idrara sıkışık gitmiştim ama çok erken vajinal bakalım dedi ama sonra karındanda göründü aynıları kistler kese
Haftayada hem iki türlü bakıcam dedi

Benimde akşam oluyor canım sadece çok ilginç sabahları olur normalde bulantı ama benim akşam başlıyor özellikle yatağa yattığım an çoğalıyor :/

hatirlionmu bende yazmiştim bunu ilk başlarda bende de akşamlari oluo diye şimdi her an benimle ahahha:)

Gözün aydın :) inş sağlıkla ilerlesin
Bu arada bende 3 kilo aldım Dr hiç yadırgamadı hormonlardan birkaç haftaya normale döner dedi

KIZlar birsey soracağım
Benim doktorum bana folik asit vermedi
Decavit verdi ve onun içinde folik var ayrı almana gerek YOk DEDİ

Sizlere hangi vitamini verdi doktorlarınız
Banada bugün decavit verdi hem folik hemde hamileliğe uygun multuviitamin var demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…