- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
CanimÇok saol canım bileklik tavsiyesi için ama arkadaşım kullanmıştı pek bir işe yaramadı.Bu arada Ank’dan olan arkadaşlarımız hangi doktora gidiyor?Ben GATA Ulaş Fidan’a gidiyorum çok iyi bir doktor,eşinle filan girebiliyorsunuz ama işte bana ilaç yazmadı,şimdi doktor arayışı içindeyim
Pardon yanlis okdu ben de Ankaradayim benim ilk dogumumda Aylin Aker Ayrim a gitmistim simdi medikalparktaymis sali gnu ona gidecez insallah
Mide bulantısı için ilaç,bütün arkadaşlarım kullandı ancak doktor bana yazmadıPardon yanlis okdu ben de Ankaradayim benim ilk dogumumda Aylin Aker Ayrim a gitmistim simdi medikalparktaymis sali gnu ona gidecez insallah
Doktorun ilac yazmamasi kismini anlamadim yalnz ne ilaci ki bu
bunda a vitamini de var. Doktorlar bu dönemde a vitamini içeriyor diye sakatat yasaklıyor. Onu duyunca kendi vitamininime baktım a vitamini yoktu rahatladım.bak vinalac icinde neler var folik 400 mg gerektigi miktar var
İlk evet canımilk cocugunmu? ara ara olmasi da iyi, mide bulantisi iyi miş saglikli oldugunu gosteriyo bagişiklik sistemini. demek bebeginde saglikli olacak inşallah.
Canım sen şimdi öyle diyince ben korktum benim miğde bulantım yok kötü bişeymi bu, aksi giden bi durummu var acaba?ilk cocugunmu? ara ara olmasi da iyi, mide bulantisi iyi miş saglikli oldugunu gosteriyo bagişiklik sistemini. demek bebeginde saglikli olacak inşallah.
Canım amin ne güzel dilekler buranın enerjisi bambaşka birbirimizi tanımadan herkesin diğeri için endişelenmesi dua etmesi .. allah razıolsun inş dualarla hiçbirimiz eksilmeden Haziran da sağlıkla doğururuzrainbow4607 canim gozun aydin keseyi görmüşsün kistlerde kendiliginden kaybolur inşallah
Diger yumurtada tutar belki ikiz olur :) hakkinda hayirlisi arkadasim.
Yok canım olur mu öyle şey.. Ayrıca Benim de yoktu bugün açılışı yaptım. Acele etmeCanım sen şimdi öyle diyince ben korktum benim miğde bulantım yok kötü bişeymi bu, aksi giden bi durummu var acaba?
Benimde akşam oluyor canım sadece çok ilginç sabahları olur normalde bulantı ama benim akşam başlıyor özellikle yatağa yattığım an çoğalıyor :/bulantilar arti :) idare edioz artik ilac yazdi doktor gunde bir aliyom biraz iyi oluom akşama gine ayni
Canım ilk sayfaya bak yaşadığın şehir kilon vs lazım.Beni de ekler misin sat 2 eylül 24 yaşındayım
İlk evet canım
Kim DEDİ onu
mide bulantisi nedeni bu senin icinde yeni birşey var bu da bebek, bagişiklik sistemin iyi calişiyosa sana tepki vermeye başlar kusma baş agrisi bayilma gibi vucudunda birşey var demeye calişir ve onu atmaya calişir genellikle kusma ile bebegi hastalik diye duşunur. bagişiklik sistemin iyi calişmiosa biliosun insan sık sık hasta oluyo ve oyle durumda da erkegin sperimi kalitesiz ise de kabul edip dollenir o yuzden bagişiklik sistemi onemli. o yuzden de çok kusanlara bebek saglikli olur diolar demek ki. inşallah hepimizin saglikli olsun
Sağol canım kist olabiliyor ama benimkiler epey Büyükya ondan dr epey uyardı okadar rahatsızım ki karnım gerim gerim iki lokma yesem nefes alamıyorum içimde patlamaya hazır bombayla geziyorum sanki ama geçecek inş 12.haftaya kadar YÖK olur dedi ama birbirine dolanmaması lazımmışGözün aydın kuzum, dediğin gibi keseyi görmüşsün ya o rahatlatır seni kafana takma kistleri fazla, kaybolur onlar kendiliğinden. Doktorum banada dedi küçük küçük baya kistlerin var dedi hatta sayısını söylemedi bile ama önemsemedide kaybolur bunlar kendiliğinden dedi. Seninde kaybolur inşallah. Benimde yarın randevum saat 11 de inşallah görür bakalım. Senin doktorun karındanda gördümü keseyi canım? Ben birde bol su içip gitmeyi düşünüyorum idrara sıkışık olarak, daha iyi net gözüküyormuş öyle ilk gebeliğimden öyle hatırlıyorum sanki
Benimde akşam oluyor canım sadece çok ilginç sabahları olur normalde bulantı ama benim akşam başlıyor özellikle yatağa yattığım an çoğalıyor :/
Gözün aydın :) inş sağlıkla ilerlesinMerhaba beni de listeye ekler misiniz
Yaş 25 ilk çocuğum tahmini 1 haziranda doğacak ins65 kiloyla başladım şimdiden 3kilo aldim ankaradayım mart ayında düşük yapmıştım boş gebelikti bu ay ilk kez klomen kullandım ve hamile olduğumu öğrendim allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminn. bu arada sat 25 ağustos
Banada bugün decavit verdi hem folik hemde hamileliğe uygun multuviitamin var demiştiKIZlar birsey soracağım
Benim doktorum bana folik asit vermedi
Decavit verdi ve onun içinde folik var ayrı almana gerek YOk DEDİ
Sizlere hangi vitamini verdi doktorlarınız
Maşallah güzel ilerlemiş önemli olan da zaten kendi içinde düzenli artışı değilmiArkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor
0,8 mg yani 800 mcg yani az değil canım0.8 yazıyor decavit içinde
Az DEĞİL mi o
Geçecek tabiki sarımsak ye hatta bütün yut hap gibi şimdiden çok geçmiş olsunPastilden baska birsey kullanmadan gribim gececek benim gececek gececek kendimi inandirayim gecer belki