0.8 yazıyor decavit içinde
Az DEĞİL mi o
Pregna formula verdi bana bide hafif kansizim diye gyno ferro sanol verdi onun icindede var folik asitKIZlar birsey soracağım
Benim doktorum bana folik asit vermedi
Decavit verdi ve onun içinde folik var ayrı almana gerek YOk DEDİ
Sizlere hangi vitamini verdi doktorlarınız
Gyno ferro sanol u ben de kullandımPregna formula verdi bana bide hafif kansizim diye gyno ferro sanol verdi onun icindede var folik asit
0.8 yazıyor decavit içinde
Az DEĞİL mi o
805 ti ilk gecikmede yaptirdim.sonrada yaptirmadimArkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor
Evet ben daha kalbini duyamadim ama kese gozumun onundeydi resmen.Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz şimdi.
Geçen gün kontrolde dr um ekranı büyüttüp gösterdi mm lik bebek kaç cm oldu o küçücük bebege Rabbim can da vermiş nasil atiyordu ekranda kalbi.çok şükür bin şükür.
Evet bu da iyiymısbak vinalac icinde neler var folik 400 mg gerektigi miktar var
Evet bu da iyiymıs
Senin var Mİ bulantın ?bebegine lazim olan her şey var icinde olurda mide bulantidan yemek yiyemiyosan vitamin kurtarir diye duşunuyorum :)
Senin var Mİ bulantın ?
Canım ya insallah çabuk geçerbenm var ilacla zor kahvaltimi yapiorum akşam gine bulanio yiyip kusuom
Canım ya insallah çabuk geçer
Allah yardımcın olsun
BenBugün kac kisi kese gördü
Baya sayfa olmus kacirmis olabilirim
Ara ara oluyorinşallah amin, senin başlamadi daha sanirim
Gözün aydın kuzum, dediğin gibi keseyi görmüşsün ya o rahatlatır seni kafana takma kistleri fazla, kaybolur onlar kendiliğinden. Doktorum banada dedi küçük küçük baya kistlerin var dedi hatta sayısını söylemedi bile ama önemsemedide kaybolur bunlar kendiliğinden dedi. Seninde kaybolur inşallah. Benimde yarın randevum saat 11 de inşallah görür bakalım. Senin doktorun karındanda gördümü keseyi canım? Ben birde bol su içip gitmeyi düşünüyorum idrara sıkışık olarak, daha iyi net gözüküyormuş öyle ilk gebeliğimden öyle hatırlıyorum sankiCanım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Ama çok şükür keseyi gördük çünkü ben ya göremezsem stresiyle gitmiştim görünce okadar sevindimki bu anlattıklarını o anda hiç önemsemedim bile Eve geldikten sonra aslında söyledikleri dank etti kafamda hayırlısı bakalım
Sen nasılsın
Amin canımm amin inş hepimiz sorunsuz hamilelikler yaşayalımCanim hersey en guzeli olsun.olmusuzluklar yok olup gitsin ins.
Ne guzel keseni gormussun.ins haftaya daha guzel haberler alirsin
Ara ara oluyor