2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya aslında ilerleyen günlerde hiç önemli değil ama şuan bana 1günbile önemli geliyor bir an önce 7-8 hafta olmak istiyorum kese dolsun kalbi duyayım kistler gitsin :))
Evet yaa bir an önce kesenin için de bebek görmek o minik pıt pıtları duymak.. Hayali bile çok güzel :)

Canim hersey en guzeli olsun.olmusuzluklar yok olup gitsin ins.
Ne guzel keseni gormussun.ins haftaya daha guzel haberler alirsin

evet cnm keşke bilseymişin yaptirirdin, bizede doktor soylemişti hamileligi duşunuyosaniz belli bi testler yapilmasi lazim once dedi. soylemezse bizde bilmezdik.

KIZlar birsey soracağım
Benim doktorum bana folik asit vermedi
Decavit verdi ve onun içinde folik var ayrı almana gerek YOk DEDİ

Sizlere hangi vitamini verdi doktorlarınız

Arkadaşlar ader günü kan değeriniz kaçtı yada şöyle sorayım beta hcg artışınız nasıl ilerledi ?
Benim iki gün arayla 9, 51, 161 diye gidiyor

iyi ilerlemiş iki kati artik yapmana gerek yok sanirim ben 2 kez kan verdim sadece ilki 331 iki gun sonra 1754 adet gecikmesinden sonra yapmiştim ilkini

Kizimin ultrason görüntülerini cikardim bakmak icin
Sanki millattan önce doğurmuşum o ne kalitesi dusukluk o ne tuhaf seyler ole 7 aylikta cektirdigimde bebek gorunmuyor
Teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz şimdi.
Geçen gün kontrolde dr um ekranı büyüttüp gösterdi mm lik bebek kaç cm oldu o küçücük bebege Rabbim can da vermiş nasil atiyordu ekranda kalbi.çok şükür bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…