2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
SAT göre 6+5 geç döllenme olduğunu düşünüyorum gebe kalma tarihine göre 5+0.. Normal mi ki
Gebe kalma tarihine göre baz alınan tam biliniyorsa canım o yüzden çok normal benimde gebe kalma tarihine göre satı değiştirdi dr benimde 5-6 mm gibi dedi önemli olan günde 1 mm artmasıymış bir sonraki kontrole kadar

Kedimiz vardi yaklaşık 10 senedir de kedi bakıyoruz evlendikten sonra ama tabi ailemle kaldı.
Demek ufakligin bana bir kiyagi olmuş da ben fark etmemisim :KK70:

Ben hala saskinim bu konuda benim toxoplazma bagisikligim yokmuş ve yaklaşık 4 yaşından beri hep bi kedim vardı evlenene kadar annemdeki kedim 8 yaşında ama birşey bulaşmamış şimdi korku belasına gidemiyorum minnoşu görmeye :KK43:

rainbow4607 rainbow4607 kuzum naptın sen doktora gidecektin bugün ? Merak ettim güzel haberlerin vardır inşallah :KK200:
Canım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Ama çok şükür keseyi gördük çünkü ben ya göremezsem stresiyle gitmiştim görünce okadar sevindimki bu anlattıklarını o anda hiç önemsemedim bile Eve geldikten sonra aslında söyledikleri dank etti kafamda hayırlısı bakalım
Sen nasılsın

Gebe kalma tarihine göre baz alınan tam biliniyorsa canım o yüzden çok normal benimde gebe kalma tarihine göre satı değiştirdi dr benimde 5-6 mm gibi dedi önemli olan günde 1 mm artmasıymış bir sonraki kontrole kadar
SAT a göre kaçtın ne kadar değişti arada

Canım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Baya karışık şeyler demiş.. İnsanın kafası çok karışıyor böyle. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci

Kızlar o kadar halsiz ve bitkinim ki en ufak işlerimi yaparken bile zorlanıyorum..
Birde üzerine mide bulantısı mahvediyor hiç istahim yok :KK43:

Kızlar bana da dr gösterdi keseyi kalbi de atıyor dedi ama ben hiiç bir şey göremedim bi nokta gördüm zaten 1.6 mm dedi 1 cm mi oluyor bu yoksa 1 milimken kalp atışı nasıl görülsün anlamadım

Merhaba beni de listeye ekler misiniz
Yaş 25 ilk çocuğum tahmini 1 haziranda doğacak ins :anne: 65 kiloyla başladım şimdiden 3kilo aldim :110: ankaradayım mart ayında düşük yapmıştım boş gebelikti bu ay ilk kez klomen kullandım ve hamile olduğumu öğrendim allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminn.:emir_bebek:bu arada sat 25 ağustos

Merhaba beni de listeye ekler misiniz
Yaş 25 ilk çocuğum tahmini 1 haziranda doğacak ins :anne: 65 kiloyla başladım şimdiden 3kilo aldim :110: ankaradayım mart ayında düşük yapmıştım boş gebelikti bu ay ilk kez klomen kullandım ve hamile olduğumu öğrendim allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminn.:emir_bebek:bu arada sat 25 ağustos
Sat kaç canım?

X