- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
rainbow4607 kuzum naptın sen doktora gidecektin bugün ? Merak ettim güzel haberlerin vardır inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bulantım yok canım Allaha şükür ama azda olsa bulandığını hissettiğimde takıyorum geçiriyor sen angel_s3 ‘e sor onun baya bulantısı vardı.Etkili oluyor mu hala kullanıyor musun canım ?
Evet canim anadolu lisesiBen de fatih doğumluyum, Kocamustafapaşada da oturmuş hatta annemler ben bebekken.
Ben meslekçiyim canım, sen normal lisedemisin?
Teşekkürler canim hepimizinYeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun hamileliğiniz
Gebe kalma tarihine göre baz alınan tam biliniyorsa canım o yüzden çok normal benimde gebe kalma tarihine göre satı değiştirdi dr benimde 5-6 mm gibi dedi önemli olan günde 1 mm artmasıymış bir sonraki kontrole kadarSAT göre 6+5 geç döllenme olduğunu düşünüyorum gebe kalma tarihine göre 5+0.. Normal mi ki
İnş hoşgeldin :)merhaba
ben de kısmetse haziran annesi olacağım:)
Kedimiz vardi yaklaşık 10 senedir de kedi bakıyoruz evlendikten sonra ama tabi ailemle kaldı.
Demek ufakligin bana bir kiyagi olmuş da ben fark etmemisim
Ben hala saskinim bu konuda benim toxoplazma bagisikligim yokmuş ve yaklaşık 4 yaşından beri hep bi kedim vardı evlenene kadar annemdeki kedim 8 yaşında ama birşey bulaşmamış şimdi korku belasına gidemiyorum minnoşu görmeye
Canım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedirainbow4607 kuzum naptın sen doktora gidecektin bugün ? Merak ettim güzel haberlerin vardır inşallah
SAT a göre kaçtın ne kadar değişti aradaGebe kalma tarihine göre baz alınan tam biliniyorsa canım o yüzden çok normal benimde gebe kalma tarihine göre satı değiştirdi dr benimde 5-6 mm gibi dedi önemli olan günde 1 mm artmasıymış bir sonraki kontrole kadar
Baya karışık şeyler demiş.. İnsanın kafası çok karışıyor böyle. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreciCanım çok sağol hem vajinal hem karından baktı 5-6 mm keseyi gördü benim bat öncesi başlayan aşırı şişkinliğim vardı hatta burdada söylemiştim sanki 4,5aylık gamile gibiydim döllenen yumurta kistleşir sonra zamanla kaybolur diye biliyordum zaten ama benim aşılama olduğu için birden fazla yumurta büyütülmüştü 3 tane 6 cm lik kist varmış Zamanla küçülecek ama hareket ettikçe üzüm salkımı gibi döner ve dönmeye devam ederse ameliyat gerekir dedi çok korktum çünkü gerçekten eğilip kalktıkça bıçak saplanır gibi acıyor çok dikkat et hızlı hareket etme dedi
Tabi sıkıntı bununlada bitmedi birden fazla yumurta olduğu için çoğul gebelik bekliyormuş rahimde net görünen 1 tane belki diğer yumurta tüplerde kalmış olabilir dış gebelik de var olabilir dedi dedi de dedi yani haftaya cuma birdaha çağırdı
Sat 10 eylül 4+4SAT a göre kaçtın ne kadar değişti arada
Amin inş canımBaya karışık şeyler demiş.. İnsanın kafası çok karışıyor böyle. İnşallah sıkıntısız atlatırsın bu süreci
Hımm 4 günlük değişim olmuş..Sat 10 eylül 4+4
aşılama 20 eylül 5+1
20 Eylül’den 14 gün geriye giderek 6 eylül yaptı yeni satı :)
Ya aslında ilerleyen günlerde hiç önemli değil ama şuan bana 1günbile önemli geliyor bir an önce 7-8 hafta olmak istiyorum kese dolsun kalbi duyayım kistler gitsin :))Hımm 4 günlük değişim olmuş..
Hoşbuldum cAnımİnş hoşgeldin :)
Sat kaç canım?Merhaba beni de listeye ekler misiniz
Yaş 25 ilk çocuğum tahmini 1 haziranda doğacak ins 65 kiloyla başladım şimdiden 3kilo aldim ankaradayım mart ayında düşük yapmıştım boş gebelikti bu ay ilk kez klomen kullandım ve hamile olduğumu öğrendim allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminn.bu arada sat 25 ağustos