- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 36
Merhaba arkadaşlar bende bu hafta öğrendim hamile olduğumu çok şükür 3. Gebeliğim ama ilk çocuğum olacak iki kayıbım var inşallah bu sefer kavuşmak nasip olur.
Günaydın kızlarbugün kalp atımını duyduk biz de şükür doktor herşey normal gelişim tam sata uyumlu dedi
Kalp atımını kısaca dinletiyorlar bebeğe zarar verebilirmiş olsun bu kadarı da yetti darısı heyecanla bekleyen tüm anne adaylarına inşallah
doğacağı tarihi yazdınız mı?Hamilelik günü imza alanına ekledim ama cikmiyor kızlar sizce niye
Bir hafta geriden gidiyor demekki geç döllenmeden dolayı buda normal tabiki bir çok kişinin öyle oluyor cnmSAT göre 6+5 geç döllenme olduğunu düşünüyorum gebe kalma tarihine göre 5+0.. Normal mi ki
Çok teşekkürler canım valla korktum Bi sıkıntı olacak diyeBir hafta geriden gidiyor demekki geç döllenmeden dolayı buda normal tabiki bir çok kişinin öyle oluyor cnm
Tamam canım biraz biriksin eklicem kaydettim bilgilerini :)Feeling07 canım beni de ekleyebilirsin
Yaş 34 kilo 58
Izmır
1 çocuğum var bu dünyada biri de gökyüzünde 3.dogumum olacak
Sat 26 ağustos doğum 02 06 2019
Sağol canım tez zamanda sen de inşallahMaşallah çok sevindim :)
Hiç takma böyle şeyleri başlarda olur bence bı dahaki randevunda inşallah daha net görürsünKızlar bugün muayeneye gittim. Zor da olsa kese göründü 3 mm dedi. Ama etrafı daha tam şekillenmemiş haftaya tekrar gel dedi. Bu bir sorun mu kafam karıştı.
İnşallah inşallah teşekkürler desteğiniz için :)Hiç takma böyle şeyleri başlarda olur bence bı dahaki randevunda inşallah daha net görürsün
Kişiye göre değişir. Ben de pzt kalp atışı duymaya gidicem. 6+0 oluyorum o gün. Aramızda 2 gün var.Kizlar pazartesi randevum sizce 5+5te kalp atisi duyulur mu
Teşekkür ederiz inşallah senin de gönlüne göre olsunBebegim 15 aylık
Adetim 4 gün gecikti ve sol kasığımda dünden beri bi ağrı var hatta adım atamıyorum
Umarım sizlerin arasina gelmem
Hepinize mutlu hamilelikler ve kolay dogumlar diliyorum
Haziran sonu olursa yeniden yengeç annesi olcam :))Teşekkür ederiz inşallah senin de gönlüne göre olsunbu arada yeniden hamile isen yine yengeç annesi mi olacaksın
Hayırlısı olsun gönlüne göre olsun canımHaziran sonu olursa yeniden yengeç annesi olcam :))
Bende yengecim kızımda yengec 3. Yengec fazla bu eve
Öyle canim hayırlısı..Hayırlısı olsun gönlüne göre olsun canım
Normalmis canim evet bi hemsire arkadasa sordum ilk zamanlar boyle hizli artabilir dedi dusmesi sikinti artistan korkma dedi:)Canım bence normal bakalım benimki 2 günde 78.den kaça çıkacak..
Etkili oluyor mu hala kullanıyor musun canım ?Canım ben burda daha öncede yazdım bileklik satılıyor eczanelerde ve watsonslarda. Getwell diye bir marka bulantıyı geçiriyor istersen alıp dene bi belki faydasını görürsün burda bi ardakaş görmüştü faydasını. Canım sende oku C cilekreceli_