2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sanki ilk kez hamile kalmış gibiyim ya bu kadar mı farklı olur her şey umarım yolundadır.
Pazartesiye kadar moralini yüksek tut dediğim gibi birçok yerde yüzde 60 artış bile yeterli diyorlar bunları düşün kendini üzme.. eğer ki nasip değilse Allah yazmadıysa zaten olmaz ama şimdiden bunları düşünmek kendini yıpratmak hem bebeğe hem sana haksızlık olur biraz canım

Kızlar bugün muayeneye gittim. Zor da olsa kese göründü 3 mm dedi. Ama etrafı daha tam şekillenmemiş haftaya tekrar gel dedi. Bu bir sorun mu kafam karıştı.

Saol canım moral oldun Allah hepimizin gönlündekileri hayırlısıyla nasip etsin

Mah-i nev aile hekimimdeki hemşirem özellikle bu testleri araştırma hastanelerinde yaptirmami istedi.gri skalaya yakınsa yüksek ölçmüş olabilir hatta mümkünse araştırma hastanesinde baktirabilirsin.

Mah-i nev aile hekimimdeki hemşirem özellikle bu testleri araştırma hastanelerinde yaptirmami istedi.gri skalaya yakınsa yüksek ölçmüş olabilir hatta mümkünse araştırma hastanesinde baktirabilirsin.
Zaten başka ilçede bir devlet hastanesi var orda da kesin yapılıyo mu bu test bilmiyo doktor, hastaneyi aradım ama bilgi alamadım mecbur pazartesi oraya gidicem ünv hastanesi uzak inşallah dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…