2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
tahlilinde iki farklı değer olması lazım
Anti toxoplazma IgG: geçmişte
Anti toxoplazma IgM: halihazırda şu anda bu hastalığı geçirip geçirmediğin anlamına geliyor.
IgG pozitif ise bu enfeksiyonu geçirmişsin genelde kedi dışkısı ile bulaşıyormuş .
yani bağışıklığının olması iyi birşey. :super: bu testte istenen şey Anti toxoplazma IgG: pozitif Anti toxoplazma IgM: negatif olması imiş

Kedimiz vardi yaklaşık 10 senedir de kedi bakıyoruz evlendikten sonra ama tabi ailemle kaldı.
Demek ufakligin bana bir kiyagi olmuş da ben fark etmemisim :KK70:

G guluncani Oh şimdi rahatladım çok sukur ya

Saolun kızlar inşallah çıkmaz bir şey yaptıran yok herhalde bu rutin testleri benimde az idrarında enfeksiyon varmış onun için bir şey demedi ama benim baya kronik geçmiyor

ben yaptirmiştim ama hamile kalmadan once yapiliyor bunlar hamilelik planlaniyosa.

Herkese merhaba. Kısmetse ben de haziran annesi olacağım.33 yaşındayım, öğretmenim. İstanbulda yaşıyorum.

3. Hamileliğim bu, 5.5 yaşında bir kızım ve 2 yaşında bir oğlum var.
Salı günü gittim doktora 6+1iken, sadece kese göründü, haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için.

Öncekilerde sanki bu haftada kalp atışını duymuştuk gibi hatırladım, bir sorun yok değil mi diye sordum doktora o da hayır çok normal dedi. 3. De olsa insan yine evhamlanıcak bişey buluyor :) Sata göre doğum tarihi 3 haziran ama haftaya ölçümlere göre net tarihi belirleriz dedi.

Herkese merhaba. Kısmetse ben de haziran annesi olacağım.33 yaşındayım, öğretmenim. İstanbulda yaşıyorum.

3. Hamileliğim bu, 5.5 yaşında bir kızım ve 2 yaşında bir oğlum var.
Salı günü gittim doktora 6+1iken, sadece kese göründü, haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için.

Öncekilerde sanki bu haftada kalp atışını duymuştuk gibi hatırladım, bir sorun yok değil mi diye sordum doktora o da hayır çok normal dedi. 3. De olsa insan yine evhamlanıcak bişey buluyor :) Sata göre doğum tarihi 3 haziran ama haftaya ölçümlere göre net tarihi belirleriz dedi.
Merhaba canim hayırlı olsun. Ben de 33 yaşındayım ve istanbulda öğretmenim

N Nuga1905 gözün aydın çok sevindim senin adına.bidahakine kalp atimi inşallah.

Mah-i nev Mah-i nev makina yanlış saymış olabilir tekrarlayın testi negatif çıkar bidahakine emin ol :KK66:

Anti Depresan Anti Depresan önceden bu mikrobu geçirmişsin canım vücudun bağışıklılık kazanmış hepatit içinde aşın vardır.
Tesekkur ederim canim. Haftaya kalp atisi insallah :)

Benimde toksoplazmaya bağışıklığım yokmuş doktor çok dikkat etmemi söyledi. Hayvanlara ellememem lazımmış eti çok pişirmem lazımmış yeşillikleri muhakkak sirkeli suda bekletmem gerekiyomuş ve dışardan hiç bişey yiyemiyorum :/
aynen o konu hakkında baya bilgim vardı benim küçükken falan sokak kedilerini çok eve getirirdim ağzıma kadar sokardım o derece onu kesin geçirmiştirim diyordum ama geçirmemişim bende o kadar kolay değilmiş aslında ama çiğ et ve iyi yıkanmamış sebzeden geçme olasılığı daha yüksekmiş kedide direkt dışkısıyla temas edip ağız yoluyla alınca bulaşıyormuş

N Nuga1905 gözün aydın çok sevindim senin adına.bidahakine kalp atimi inşallah.

Mah-i nev Mah-i nev makina yanlış saymış olabilir tekrarlayın testi negatif çıkar bidahakine emin ol :KK66:

Anti Depresan Anti Depresan önceden bu mikrobu geçirmişsin canım vücudun bağışıklılık kazanmış hepatit içinde aşın vardır.
saol canım senin bilgin var herhalde öyle olabiliyomuymuş ki ben büyük ihtimal önceden geçirmiş olduğum için öyle çıktığını düşünüyorum

ben yaptirmiştim ama hamile kalmadan once yapiliyor bunlar hamilelik planlaniyosa.
ay zaten keşke o zaman yapılsa hatta böyle şeylerin aşısı falan olmalı ya

X