2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
N Nuga1905 gözün aydın çok sevindim senin adına.bidahakine kalp atimi inşallah.

Mah-i nev makina yanlış saymış olabilir tekrarlayın testi negatif çıkar bidahakine emin ol

Anti Depresan önceden bu mikrobu geçirmişsin canım vücudun bağışıklılık kazanmış hepatit içinde aşın vardır.

Benim miğde bulantilarım henuz başlamadı dr um verdi olunca içersin dedi ama ben henüz içmedim ve 4+3 günlük ha ileydim verdiğinde ilacı

Bende bir kere kan verdim canım bugün doktora gittim ve tekrar kan vermemi istemedi doktorum. İyi oldu strese girmedim :))

Çok saol canım bileklik tavsiyesi için ama arkadaşım kullanmıştı pek bir işe yaramadı.Bu arada Ank’dan olan arkadaşlarımız hangi doktora gidiyor?Ben GATA Ulaş Fidan’a gidiyorum çok iyi bir doktor,eşinle filan girebiliyorsunuz ama işte bana ilaç yazmadı,şimdi doktor arayışı içindeyim

Kızlar bişey sormak istiyorum için hiç rahat değil
Dün akşam dişim çok ağrıdi karanfil tutarak geçirmeye çalışdım sinirlerden kaynaklı ağrı idi birden başladı.bebegimin gelisimini etkilemez degil mi ?şükür bugün ıyi sıkıntı yok ama dün çok korktum

Benim miğde bulantilarım henuz başlamadı dr um verdi olunca içersin dedi ama ben henüz içmedim ve 4+3 günlük ha ileydim verdiğinde ilacı
İnşallah da başlamaz İnan çok zor peki hangi ilacı verdi?

Hayırlı olsun canim benimde pazartesi randevum var ınsallah ben de keseyi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…