Yok canım biri kafası biri gövdesi :) sen naptın bu arada nasılsın?gozun aydin cnm ikizlermi ? :) ben kese ici iki bebek gordum sanki
Teşekkürler amin inşallah hoşbuldumHayırlı olsun canım hoşgeldin
Teşekkürler amin inşallah rabbim hayırlısını ve sağlik versin inşallahmerhaba hayırlı olsun ben de ankaradayım doktora gidince öneri yazabilirim :) pazartesi gideceğim.
merhaba hayırlı olsun
evet bugün gidecem 1 saat sonra randevum. stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değilSende bugünmü gidiyorsun
Amin amin hayal kırıklığı olmasın inş benim yarım saat sonra randevum
Benim miğde bulantilarım henuz başlamadı dr um verdi olunca içersin dedi ama ben henüz içmedim ve 4+3 günlük ha ileydim verdiğinde ilacıKızlar Merhaba ben de 5+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolumuz vardı,keseyi gördük,2 hafta sonrasında da kalp atışını duymak için randevu aldık.Şimdi benim sizlere bir sorum olacak.Ben çok aşırı derecede mide bulantısı yaşıyorum.Hiçbir şey yiyemiyorum.Dr.20 haftaya kadar yememen normal,20 haftadan sonra Bebek senin yediklerinle beslenecek dedi.Ama ben çok açım,tansiyonum 10/6 ve yataktan kalkacak bile halim yok.Yemek de yapamıyorum,buzdolabının kapağını bile açamıyorum.Ve doktorum bana bulantı ilacı vermedi.Sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı ???
Bende bir kere kan verdim canım bugün doktora gittim ve tekrar kan vermemi istemedi doktorum. İyi oldu strese girmedim :))Beni acayip stres oldum kızlar ya
Geçen hafta bat gününde kan verdikten sonra bir daha kan vermedim bir haftadır hamileyim diye geziyorum birazdan Dr randevum var ya gidince bişey çıkmazsa bu saatten sonra kimyasala dönermi acaba
Dua edin nolur keseyi görebilelim
Çok zor yaaa bende yaşadım ama sakin ol ve boll bol dua et bildiğin bütün duları oku için ferahlasın ve hakkında hayırlısı canımevet bugün gidecem 1 saat sonra randevum. stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil
İnşallah da başlamaz İnan çok zor peki hangi ilacı verdi?Benim miğde bulantilarım henuz başlamadı dr um verdi olunca içersin dedi ama ben henüz içmedim ve 4+3 günlük ha ileydim verdiğinde ilacı
Hayırlı oldun inş Bukez sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbimMerhaba kızlar ☺ben de 5+2 hamileyim. Tahmini doğum tarihim 12 haziran. 2. gebeliğim. 1. Düşük olmuştu
Nasıl miniş keseyi gördün dimi ayy inş bende şimdi çıkıyorum 3de randevumBende bir kere kan verdim canım bugün doktora gittim ve tekrar kan vermemi istemedi doktorum. İyi oldu strese girmedim :))
Hayırlı olsun canim benimde pazartesi randevum var ınsallah ben de keseyi görürümBu arada 28 yaşindayım. İlk gebeliğim çok heycanlıyım hala inanamıyorum çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu 4+6 günlük hamileyim kese göründe üç gün önce dr gittiğimde. haftaya kontrölüm var
İnşallah canım. Dramamine 50mg ver diİnşallah da başlamaz İnan çok zor peki hangi ilacı verdi?
Evet gördüm canım salı günü değerim 3 binlerde çıkmıştı. Şuan nasıldır bilmiyorum :))Nasıl miniş keseyi gördün dimi ayy inş bende şimdi çıkıyorum 3de randevum
Maşşallah ❤Evet gördüm canım salı günü değerim 3 binlerde çıkmıştı. Şuan nasıldır bilmiyorum :))
Stres yapma sende göreceksin keseyi :))