Gebeliğe Hazırlık 2019 hamile girmek isteyenelerrrrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evettt ben ama bi turlu olmuyor kesimde ve bende hiçbir sıkıntı yok ama olmuyor psikolojik diyorlar ama bende kafamdan atamiyorum bu düşünceyi şuan reglim adetin 7. Günü soğan kurune başlayacam bakalım sonuç ne olacak

canım merhaba inşallah bizimde bebişimiz olur benim de sıkıntım eşimde sperm ileri hareketli 0 bende sıkıntı yok

Evet denemektedir fayda var bide kendini üşütmemeye dikkat et bu donemde büyüklerin söyler hep önemli bi ayrıntı bu:)

amin canımm :)vala benim eşimde sıkıntı ben herşeyime baktırdım sende muayene oldun mu eşin ve sen yani canım :)

Ben çok usutuyorum kendimi bence ondan olmuyor bide kafama çok takiyorum sizin içinde tip ilerledi artik herşeyin bi çözümü var allahın izniyle tabi kosmette varsa olur inşallah sahip olursunuz hayırlı bir evlada

Ben çok usutuyorum kendimi bence ondan olmuyor bide kafama çok takiyorum sizin içinde tip ilerledi artik herşeyin bi çözümü var allahın izniyle tabi kosmette varsa olur inşallah sahip olursunuz hayırlı bir evlada
iyi canım en azından sizde herşey normal bence de kafana çok takıyosun ve hormonları çok etkiliyor stres vs rahat ol allahın izinyle olcak inşallah..

:))))) k.boynuzu macununu nasıl yapıyorsun ve kullanıyor esin tarif edermisin cnm sana zahmet

Canım ben aktarcıya gittim dedim keçi boynuzu alcam kür yapmak için oda niçin abla falan dedi tanıdıkdı zaten sonra dedim boyle boyle abla çakşır kökü suyu ve bizim hazırladığımız bi macun var dedi erkek kısırlığı için sperm kalitesine ve sperm sayısına iyi geliyor ciddi fark oluyor dedi aldım hepsini bir yapıyorum kullanıyor. Keçi boynuzunu yarım litre su da 6 adet kırıyorum dört beş parça kaynatıyorum 5 dk falan sonra dinlendiriyorum ılık içiyor

Miğdesi çok bulanıyor ama bir hafta oldu kullanmaya başlayalı bu ay işe yarar mı onu merak ediyorum cumartesi yumurtlama günüm sabırsızlık ediyorum resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…