Gebeliğe Hazırlık 2019 eylül annesi olmak isteyenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay deniyozda canım olmadı ve 15ay oldu.. nedense ümidimde kalmadı doktora falan gitmek istemiyorum artık böyle garip bir haldeyim :( 29aralık 1ocak arası yeni bat tarihim nasip tabi ne olur bilinmez..

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Adet gunum 26 kasimdi ama en az 1 2 gun ekleniyor .28 i gecerse test yaparim yani.Az kaldi bekliyorum bakayim belki eylul annesi olurumm insallah isteyen herkes

Benim de 5-6 gün kaldı bat a ama şimdiden koltuk altından başlayan göğüs ağrım da dahil tüm adet belirtilerim var. MuhtemelEn bikaç güne gelir kırmızılar 13 aydır hiç hamile kalamadim bu ay içinde umudum yok :( dua etmeyi bırakmıyorum ama inşallah bu ay yüzümüz güler

Benim de 5-6 gün kaldı bat a ama şimdiden koltuk altından başlayan göğüs ağrım da dahil tüm adet belirtilerim var. MuhtemelEn bikaç güne gelir kırmızılar 13 aydır hiç hamile kalamadim bu ay içinde umudum yok :KK43: dua etmeyi bırakmıyorum ama inşallah bu ay yüzümüz güler
Aslında ben 16 günde göğüs hassasi yeti hissettim ondan öncesi istah artması ve sık ıdrara çıkmam 4 5 günler bel ve kasik ağrıları anlayamiyorsun ne desen desem boş oluyor ama tek belirgin his yeme isteği idrar insallah güzel sonuçlar alırsın.

Aslında ben 16 günde göğüs hassasi yeti hissettim ondan öncesi istah artması ve sık ıdrara çıkmam 4 5 günler bel ve kasik ağrıları anlayamiyorsun ne desen desem boş oluyor ama tek belirgin his yeme isteği idrar insallah güzel sonuçlar alırsın.
Benim adetten 1 hafta önce göğüs ağrısı başlar. Bu ay da yine öyle oldu canım. O yüzden hamilelige yormuyorum ama inşallah bu ay ben yanılırım. Çok sağol canımm. Sen kaçinci denemede hamile kaldın canım

Back