2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Randevum yarın üçte. Sabah aile hekimi de ürtiker olabilir demişti

Ben demiştim ama evde çocuk bakmaktan daraldım en sonunda kafayı yiycem. En sonunda yedim galiba
Eşimde poyraz doğduğunda annesi ile tartışmisdi isim yüzünden kocasının yada oğlunun adı olmadı diye 2ay konuşmadı bizle öğünden beri ilaç kullanıyor kaşıntı için kurdeşen olmuş doktor vücudun tepki vermiş Demis nezaman geçer bilinmez demiş stres olmaması gerekmiş inşallah sizin öyle degildir

Ürtiker tanısı kondu bana da maalesef ilaçları kullanayım bakalım inşallah geçer

Kızlar ya insülin direnci çıktı bende. Ona göre besleniyorum. İyi yemek yediğimi düşünüyorum ama sütüm azaldı. Mama almak istiyorum kızım 5 aylık.

Şöyle bir durum var süt içemiyorum. Bir yudum içsem bile kızım o gün çok ağlıyor. O yüzden hiç içmiyorum.

Bebek mamasını da laktozsus mu almalıyım keçi sütlü mü olmalı nasııl olmalı bilen varsa mama konusunda tavsiyede bulunabilir mi

Kızında inek sütü alerjisi olabilir mi canm. Geçmiş olsun cnm. Bilenler yardımcı olur inşallah

Kizinizda süt alerjisi olabilirmi peki hiç denediniz mi yoğurt peynir gibi ürünler belki ek gıdaya geçmemiş olabilirsiniz ama keçi sutude aynı eşdeğer dokunuyorsa sıvı mamadan alın deneyin dokunması tozunu alirsiniz

Ama alerjisi varsa iş farklı özel mamalar var doktor yazabiliyor ancak ama tatları kokuları berbet

Geçmiş olsun öncelikle yaa kaşıntıya da buna da acil şifalar, şöyle ki biz de kızımda bir dönem alerji devri geçirdik. Arkadaşların dediği gibi özel mamalar var, aptamil progominas
, normal mamaların üç katı fiyatında, uzman doktorlar bu mama için rapor çıkarıyor ve bir yıl boyunca bebeğinizin beslenmesine denk düşecek mamayı ücretsiz alıyorsunuz eczaneden.
Ancak her bebeğin kabul edemeyeceği farklı bir tadı var, doktorunuzla görüşüp önden denemelik kendiniz bir kutu deneyebilirsiniz, facebookta alerjik çocuk anneleri grubu var, ben ordan elimde kalan mamaları ihtiyaç sahibine göndermiştim mesela. Pekmez falan katıp lezzetlendirebilirsiniz

Uzaktan eğitimle birinci sınıfı bitirmiş 3 erkek anası sesleniyor hunileri hazırlayın

Kizlar bugün oğlumun doğumgünü
Mutlu yaşları olsun kuzucugun❤ Bizimde 22 ekimde, herseyi aldım hazırladım pasta siparişi vs . Esimin dedesi hastaneye yatti .. Bu şekilde yapamayacaktim iptal ettim. Aralıkta kızımın var 1 yas , ikisini bir yapacağım inşallah bisi çıkmazsa yine tabi. Ben ne zaman plan yapsam bir şey çıkıyor istisnasız.. vardır bir hayır. Oğluma renkli arabalar ile ilgili konsept hazırlamıştım balonlar herseyi aldım şimdi ikisi bir olunca nolucak bilemiyorum

Bu arada 2 yasa girdiğimizde beri bi tuhaf oldu gece uykusuna 10 11 en geç yatardı zorlanmadan simdi gece 1 den aşağı yatmıyor. Ve ultra enerji yani noldu anlamadım böyle gitmez insallah

Bu arada 2 yasa girdiğimizde beri bi tuhaf oldu gece uykusuna 10 11 en geç yatardı zorlanmadan simdi gece 1 den aşağı yatmıyor. Ve ultra enerji yani noldu anlamadım böyle gitmez insallah
Evet ya iki yaşından sonra bariz değişiklikler var bizde de, çocuk tam anlamıyla kuduruklandı uyku hep geçti bizim o aynen devam, ama söz dinlemesi, hareketleri, cevapları her şeyi değişti. Bazen öyle şeyler söylüyo ki eşimle ağzımız açık kalıyo şaşkınlıktan.

Geçen gün akşam eve gidiyorduk, parka mı gidiyoruz dedi, yok işte soğuktur karanlıktır üşümeyelim yarın gideriz dedim, bana verdiği cevap şu: dışından bi bakalım dedik. Ay biz şok, mecbur gittik dışından baktık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…