Bende alacagim. Kidzee marka uyku tulumlarindandan. 1 TOG. Bi bak istersen
Ergopouch 1 tog kullanıyorum.
aşırı memnunum
Kızımdada carters dan alırdım şimdi oğlana da aldım ama henüz kullanmadık , şimdilik havalar fena değil ev sıcak
Yalnız tamamı metal olan iki model var. Biri 3+ biri 5+
Sapı plastik olandan alabilirsin sanırım. 18+ onu ben erken almıştım. Bir yaş civarı kullanmaya başladı. Şimdi büyük oğlana tamamı metal olanlardan almayı düşünüyorum. Ama favorimiz her zaman Ikea kalas çoklu plastik set.
Yalnız tamamı metal olan iki model var. Biri 3+ biri 5+
Sapı plastik olandan alabilirsin sanırım. 18+ onu ben erken almıştım. Bir yaş civarı kullanmaya başladı. Şimdi büyük oğlana tamamı metal olanlardan almayı düşünüyorum. Ama favorimiz her zaman Ikea kalas çoklu plastik set.
Bu süreçler zor oluyo ama bir süre bebeğinizin ihtiyacına göre uyutmalisiniz . Uyku saati kısa bi dönem geç saatlere kayabilir normal. Ancak tek uykuya geçince tamamen düzelir. Gündüz ilk uykusunu kısa tutun bir saat olsun ikinci uykusuna daha rahat yatar. Allah kolaylık versin uyku sorunu geçici de olsa kısa dönem de olsa insanı yıpratıyo. Meleklerimiz büyüyo. Sağlıkla buyusunlerBebişime 2 uyku faZla geliyor 1 uyku az geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yönlendirmelere ihtiyacım var kızlarrr
Hepsini arastiricam kizlar.Sagolun.Ortunmuyo sıpalar.Bi tanesi zaten yerde yatiyorona acil almam lazim.
Kızlar izmirde olan varmi durumlar nasıl Allah yardimciniz olsun geçmiş olsun
Ben istanbulda hissettim, iş yeri binamızın yapısından dolayı çok hissediliyor, çok uzun sürdü çok korktuk. Allah yardımcıları olsun, her türlü müsibetten bizleri korusun inşallahBayağı büyük bi deprem olmuş ya.. Allah yardimcilari olsun geçmiş olsun
Annemler Ozkanlarda oturuyor en cok hasar alan yerdeler.Cok sukur kendilerini disari atabilmisler.Evde bikac parca bisey dusmus,duvarlar catlamis ve kartonpiyerler dusmus.Onun disinda cok sukur iyiler.Disaridalar.Allah korusun.Aklim cikti 6.6 izmir deyince esim.Kanim cekildi.Nasil aramays calistigimi hatirlamiyorumKızlar izmirde olan varmi durumlar nasıl Allah yardimciniz olsun geçmiş olsun
Yok simdilik biri seciyo.Ugur her seyi yemiyor.Kafasini ceviriyor.Kasik gordugunde ozelliklr.Sulu sey yemiyor.Makarna,mucver,balik koftesi vs.Su anda mesela karnobahar koftesi yapiyorum.Onu yiyor.Disle alakasi yok bizimkinin.Aman aman yemekle arasi yok.Chelz senin ikiside mi yemek seciodu? Eymende secmeye başladı.. Bugun hicbisey yemedi demin elma muz verdim yedi uyudu o kadar.. Corba icmek istemio sadece makarna ve firinda köftedemin farkettim diş patlamış ondan mi böyle diyorum yoksa huy mu edindi seçmeyi
Çok geçmiş olsun çokAnnemler Ozkanlarda oturuyor en cok hasar alan yerdeler.Cok sukur kendilerini disari atabilmisler.Evde bikac parca bisey dusmus,duvarlar catlamis ve kartonpiyerler dusmus.Onun disinda cok sukur iyiler.Disaridalar.Allah korusun.Aklim cikti 6.6 izmir deyince esim.Kanim cekildi.Nasil aramays calistigimi hatirlamiyorum
Ben istanbulda hissettim, iş yeri binamızın yapısından dolayı çok hissediliyor, çok uzun sürdü çok korktuk. Allah yardımcıları olsun, her türlü müsibetten bizleri korusun inşallah
Annemler Ozkanlarda oturuyor en cok hasar alan yerdeler.Cok sukur kendilerini disari atabilmisler.Evde bikac parca bisey dusmus,duvarlar catlamis ve kartonpiyerler dusmus.Onun disinda cok sukur iyiler.Disaridalar.Allah korusun.Aklim cikti 6.6 izmir deyince esim.Kanim cekildi.Nasil aramays calistigimi hatirlamiyorum
Yok simdilik biri seciyo.Ugur her seyi yemiyor.Kafasini ceviriyor.Kasik gordugunde ozelliklr.Sulu sey yemiyor.Makarna,mucver,balik koftesi vs.Su anda mesela karnobahar koftesi yapiyorum.Onu yiyor.Disle alakasi yok bizimkinin.Aman aman yemekle arasi yok.
Cok sukur canim ama ulasana kadar telefonla omrumden omur gitti.Benimde aklima annenler geldi nedense.. Chelzin annesi babasi naapti diye aklima geldi valla.. Şükür iyilermiş
Çok geçmiş olsun canımCok sukur canim ama ulasana kadar telefonla omrumden omur gitti.
O bezlerden kullanmış biri olarak pek tavsiye etmem, yıkaması zor, şöyle zor: birikinceye kadar kokuyor, hemen elinde yıkayıp atsan tek tek o da uğraştırıcı. Bebek hareket ederken felan toplanıyor, kayıyor o yüzden dışarda kullanımı uygun değil. Bı defa çiş yapınca hemen değiştiriyordum, çok ıslanır di,(kakasını kızım lazimligina yapıyordu 7 aylıkken alistirmistim) kaka yapsa temizliği çok ama çok Zor olur, oğluma Sadece pişik olunca yazin kullandım hep kayıyordu çünkü emeklerjen felan hep toplandı Kaldırdım bende.@rint yikanabilir bebek bezi, yikamasi kolay mi? Rahat mi kullanimi?
Oğlum koltuklardan tutup adimlamaya başlamıştı bugün ortada duran mindere tutunup totosunu kaldiriyo ama totosu havada kaliyoyuricek diye çok heyecanlıyım.