2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bende simdi sapi plastik olani siparis etcem.. O daha rahat gibime geldi

Sipariş edemedim ya 150tl alışveriş yapmak lazimmis peeeh haftasonu alcaz inşallah

Bebişime 2 uyku faZla geliyor 1 uyku az geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yönlendirmelere ihtiyacım var kızlarrr
Bu süreçler zor oluyo ama bir süre bebeğinizin ihtiyacına göre uyutmalisiniz . Uyku saati kısa bi dönem geç saatlere kayabilir normal. Ancak tek uykuya geçince tamamen düzelir. Gündüz ilk uykusunu kısa tutun bir saat olsun ikinci uykusuna daha rahat yatar. Allah kolaylık versin uyku sorunu geçici de olsa kısa dönem de olsa insanı yıpratıyo. Meleklerimiz büyüyo. Sağlıkla buyusunler

Hepsini arastiricam kizlar.Sagolun.Ortunmuyo sıpalar.Bi tanesi zaten yerde yatiyor ona acil almam lazim.

Chelz senin ikiside mi yemek seciodu? Eymende secmeye başladı.. Bugun hicbisey yemedi demin elma muz verdim yedi uyudu o kadar.. Corba icmek istemio sadece makarna ve firinda köfte demin farkettim diş patlamış ondan mi böyle diyorum yoksa huy mu edindi seçmeyi

Kızlar izmirde olan varmi durumlar nasıl Allah yardimciniz olsun geçmiş olsun
Annemler Ozkanlarda oturuyor en cok hasar alan yerdeler.Cok sukur kendilerini disari atabilmisler.Evde bikac parca bisey dusmus,duvarlar catlamis ve kartonpiyerler dusmus.Onun disinda cok sukur iyiler.Disaridalar.Allah korusun.Aklim cikti 6.6 izmir deyince esim.Kanim cekildi.Nasil aramays calistigimi hatirlamiyorum

Yok simdilik biri seciyo.Ugur her seyi yemiyor.Kafasini ceviriyor.Kasik gordugunde ozelliklr.Sulu sey yemiyor.Makarna,mucver,balik koftesi vs.Su anda mesela karnobahar koftesi yapiyorum.Onu yiyor.Disle alakasi yok bizimkinin.Aman aman yemekle arasi yok.

Çok geçmiş olsun çok

Ben istanbulda hissettim, iş yeri binamızın yapısından dolayı çok hissediliyor, çok uzun sürdü çok korktuk. Allah yardımcıları olsun, her türlü müsibetten bizleri korusun inşallah

Kiz kardesimde hissetmiş.. Ben hissetmedm.. 2020 senesini cidden hiç unutmucam

Benimde aklima annenler geldi nedense.. Chelzin annesi babasi naapti diye aklima geldi valla.. Şükür iyilermiş

Eymende büyüdükçe yemekle arasi açıldı.. Diş cok etkiliyor bizi yemek konusunda.. O yuzden huy degistirdgni düşünüyorum

@rint yikanabilir bebek bezi, yikamasi kolay mi? Rahat mi kullanimi?
O bezlerden kullanmış biri olarak pek tavsiye etmem, yıkaması zor, şöyle zor: birikinceye kadar kokuyor, hemen elinde yıkayıp atsan tek tek o da uğraştırıcı. Bebek hareket ederken felan toplanıyor, kayıyor o yüzden dışarda kullanımı uygun değil. Bı defa çiş yapınca hemen değiştiriyordum, çok ıslanır di,(kakasını kızım lazimligina yapıyordu 7 aylıkken alistirmistim) kaka yapsa temizliği çok ama çok Zor olur, oğluma Sadece pişik olunca yazin kullandım hep kayıyordu çünkü emeklerjen felan hep toplandı Kaldırdım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…