- 24 Nisan 2019
- 295
- 682
- 37
Çok uzun süre canım yaEn iyi ihtimalle 45 dkda uykuya dalıyor gece için.En kötü ihtimal de geçenlerde yaşadım tam üç saat...Sevmek öpüp koklamak dışında pes etmedim.Etsem iyiymiş mahvoldum
Gece uykusuna bzim gibi çok zor geçen var mı ? Uyutuyorum 1 saat içinde 5 sefer uyanıyor. En son uykusu açılıyor ve kalkmak istiyor. Uykusu açıldıktan sonra bir daha asla uykuya döndüremiyorum herşeyi reddediyor en son kaldırmak zorunda kalıyorum gecenin 1-2 sinde . Lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
İkinci ihtimal galiba bizim çünkü öğlen tek uyku yapıyor ve düzenli uykusu yaklaşık 2 saat uyuyorYalnız değilsin. Birçok bebek bir yaş civarı yapar bunu. İki ihtimal. Biri gündüz uykusu çok düzensiz çok uyuyor ya da az uyuyor onun huzursuzluğu oluyor.
İkinci ihtimal calismaya yani oynamaya ve yürüme denemelerine devam etmek istiyor.
O zaman geçici çok şükürİkinci ihtimal galiba bizim çünkü öğlen tek uyku yapıyor ve düzenli uykusu yaklaşık 2 saat uyuyor
İkeaninkiler güzeldir. Uygundur.Bu arada metal catal kasik seti alcam ama indirime giren var mi bilmiyorum.. Karacaninkiler cok guzel..onu bekliyorum ama 27kasim karacumaya anca iner heralde.. Haberi olan varsa paylasirsa cok iyi olur
Oğlum gitmiş babasının çekmecesinden eski tuşlu telefonunu almış gelmiş dün akşam. Kulagına koymuş ano ano diye bağırıyor sonra başlıyor anlatmaya abıdıd abdıdı amonono aaa konuşa konuşa geziyor gwveze. Karşı tarafın konuşmasına fırsat vermiyor. Arada sinirlenip atıyor yere. Sonra tekrar alıp koyuyor kulağına anooo amanuuu
Kız arkadaşıyla sorunları var galiba
İkeaninkiler güzeldir. Uygundur.
Baktim şimdi ama bulamadm.. Linkini atabilir misin rint.. Hep 200tllik çatal kaşık setleri var
SMASKA bebek çatal bıçak seti - 70137575 | IKEA
SMASKA bebek çatal bıçak seti - 70137575 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
IKEA Çocuk | 0-2 Yaş Bebek ve Çocuk Odası Mobilyaları | Bebek Bakım ve Beslenme | IKEA Türkiye
Bebek Bakım ve Beslenmewww.ikea.com.tr
Bunlar güzel bizde şu üstteki var plastikli olan memnunduk.
Bende alacagim. Kidzee marka uyku tulumlarindandan. 1 TOG. Bi bak istersenKizlar,terletmeyen, isisi 22-24 arasi degisen ev icin guzel,kullanisli bir uyku tulumu ariyorum.Sizler kullaniyor musunuz?Memnun oldugunuz var mi ?
Ergopouch 1 tog kullanıyorum.Kizlar,terletmeyen, isisi 22-24 arasi degisen ev icin guzel,kullanisli bir uyku tulumu ariyorum.Sizler kullaniyor musunuz?Memnun oldugunuz var mi ?
Porland'a da bak orada da güzeller oluyordu. Bir de ikeada bir model daha vardı galibaSağol rint.. Ikiside güzel.. Sipariş etcem
Kızımdada carters dan alırdım şimdi oğlana da aldım ama henüz kullanmadık , şimdilik havalar fena değil ev sıcakKizlar,terletmeyen, isisi 22-24 arasi degisen ev icin guzel,kullanisli bir uyku tulumu ariyorum.Sizler kullaniyor musunuz?Memnun oldugunuz var mi ?
Yalnız tamamı metal olan iki model var. Biri 3+ biri 5+Sağol rint.. Ikiside güzel.. Sipariş etcem