2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yalnız değilsin. Birçok bebek bir yaş civarı yapar bunu. İki ihtimal. Biri gündüz uykusu çok düzensiz çok uyuyor ya da az uyuyor onun huzursuzluğu oluyor.
İkinci ihtimal calismaya yani oynamaya ve yürüme denemelerine devam etmek istiyor.

İkinci ihtimal galiba bizim çünkü öğlen tek uyku yapıyor ve düzenli uykusu yaklaşık 2 saat uyuyor

Bu arada metal catal kasik seti alcam ama indirime giren var mi bilmiyorum.. Karacaninkiler cok guzel..onu bekliyorum ama 27kasim karacumaya anca iner heralde.. Haberi olan varsa paylasirsa cok iyi olur

Oğlum gitmiş babasının çekmecesinden eski tuşlu telefonunu almış gelmiş dün akşam. Kulagına koymuş ano ano diye bağırıyor sonra başlıyor anlatmaya abıdıd abdıdı amonono aaa konuşa konuşa geziyor gwveze. Karşı tarafın konuşmasına fırsat vermiyor. Arada sinirlenip atıyor yere. Sonra tekrar alıp koyuyor kulağına anooo amanuuu

Kız arkadaşıyla sorunları var galiba

Ahahahhaa yarildim

Baktim şimdi ama bulamadm.. Linkini atabilir misin rint.. Hep 200tllik çatal kaşık setleri var

Bunlar güzel bizde şu üstteki var plastikli olan memnunduk.

Kizlar,terletmeyen, isisi 22-24 arasi degisen ev icin guzel,kullanisli bir uyku tulumu ariyorum.Sizler kullaniyor musunuz?Memnun oldugunuz var mi ?
Kızımdada carters dan alırdım şimdi oğlana da aldım ama henüz kullanmadık , şimdilik havalar fena değil ev sıcak

1 yaş muayenemizi olduk bugün. Herşey yolunda aşılarımızı olduk sadece su çiçeği eksik kaldı bulunmuyormuş şuan hiç biyerde aile hekimine sordum cevap bekliyorum siz yaptırdınız mı kızlar .. Boy 80 cm kilosu da 10.750 bizim gibi uzun olacak sanırım biraz da ek gıdayı oturtsakkk . Tahliller verdiama aşıda çok ağladığı için kıyamadım bi kaç gün sonra yaptıracağım bakalımmmm

Sağol rint.. Ikiside güzel.. Sipariş etcem
Yalnız tamamı metal olan iki model var. Biri 3+ biri 5+
Sapı plastik olandan alabilirsin sanırım. 18+ onu ben erken almıştım. Bir yaş civarı kullanmaya başladı. Şimdi büyük oğlana tamamı metal olanlardan almayı düşünüyorum. Ama favorimiz her zaman Ikea kalas çoklu plastik set.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…