Bizim antre oyun matiyla doseli sayilar, hayvanlar,harfler ustune nalburdan badana yaparken koltuklar icin naylon alıyoruz.Aldirayim eşime yoğurt çok iyi olcakBen yere oyun matı seviyorum sonra i makinaya :)) oyun matı öyle çok pahalı bir şeye gerek yok e bebek oyun halısı var 100*150 gibi bir şey. Alta şu geçirmiyor iş görüyor. Onun üstüne de poşet seriyorum poşetin dokusu farklı ya şaşırsin diye.
Sende 2 tane çok eğlenceli geçicek eminim evin sonraki hali icin şimdiden kolay gelsinIste bu guzel fikirlerle gelinn..Yogurdu denicem bugun kayinvalidem gelmeden banyo oncesiTras kopugunu anasinifci ev arkadasim yaptirirdi.Bir de nisastali su yapiliyormus.O da aklimda.Gerci ugurun el hep agizda.Ona dikkat etmek gerekiyor
Benim için imkansız mesela. Şu an oturduğum yerde oturacaksam asla yollayamam. Şehrin en işlek ana caddelerinden birinde oturuyorum. Saniyede 50 araç geçiyor.
Vuhhhuuuuu işte buuuuBizim antre oyun matiyla doseli sayilar, hayvanlar,harfler ustune nalburdan badana yaparken koltuklar icin naylon alıyoruz.Aldirayim eşime yoğurt çok iyi olcakBirdaha böyle oynarken bende olmak istiyorum demişti eşim.Bogusma başlasın tatil gunu
Benim arkadaş yeni oldu cnm çok israr etti aradi vurdular yoksa asik yok gelicek İsterseniz yapalim dedilerKızlar merhaba oğlum 8 aylık şuanda arkadaşlarımın bebekleri hep bizden. Büyük aile hekimliklerinde ebeler hep Kızamık aşısı Türkiye’de yok demişler ben kendi ebemi aradım o da elimizde yok gelmedi dedi yeni aşı protokolünde Kızamık aşısı 12.ayda uygulanıyor acaba 3 ay sonra mı gelecek merak ediyorum koskoca Türkiye Kızamık aşısı nasıl kalmaz???
Dün gece oğluma guncellemeler geldi yine
Koltuğun üstündeki telefonu almak için koltuğa tırmandı
Hep bir yere tutunarak ayaga kalkardı oynarken Bi anda tutunmadan kendiliğinden ayağa kalktı çok kez tekrarladı
Bir elin parmaklarıyla diğer elin üstünü cimcikler gibi tutup yukarı aşağı sallayıp oynanan oyun var ya çi çi çikolata hani bana limonata diye de bir şarkısı var. Onu çok yapıyorduk oğluma uzun zamandır akşam babası yine yaptı. Anaaa bir anda yapmaya başladı şarkıyı da soylemeye çalışarak
Bu akşam şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorum
Maşallah eymeneBizimkide timanmaya calisiyo ama boyu yetmiyor.. Yardim almadan tirmanamiyoyardim etmeyince de sinirleniyor
Bizde bu ara çak yapmayi öğrendik.. Çak diyince elini hemen elime vuruyo
Bizde de amiiinnn yapiyolar ellerini kafalarinda boyunlarina kadar suruyolar ezan sesini duyuncaKoltuklara,berjere,bazali yataga cikmak favorileri.Gecen gun bıdık olanı yurume arkadasinin tepesinde tünemiş vaziyette buldum.Inemedi de.Allah korudu düsmedi.
Bizim ki de ezan okununca Allah diye bağırıyorBizde de amiiinnn yapiyolar ellerini kafalarinda boyunlarina kadar suruyolar ezan sesini duyuncaKoltuklara,berjere,bazali yataga cikmak favorileri.Gecen gun bıdık olanı yurume arkadasinin tepesinde tünemiş vaziyette buldum.Inemedi de.Allah korudu düsmedi.
Amini bende ogrensin istiyorum yaa ama anlamio daha
Hey masallaahh.Allah kabul etsinBizim ki de ezan okununca Allah diye bağırıyor
Evet yavaş yavaş konuşmaya başlarlar artık. Bilinçli olarak anne diyor bile olabilir. Ara ara bazı kelimeleri unutup sonra yeniden söylemeye başlayacaklar.Hey masallaahh.Allah kabul etsin
Ben anne ya da annii yi bilincli demiyolardir beni tekrarliyolardir diye dusunuyodum.Okuldan geldim biraz once.Odaya girip anneemmm dedimm emre annnnniiiiii annniiiiii diye tekrarladi.Sonra ugur annanaeenaanne dedi.Bunlar benim sesimi tekrae ve anne demeye hazirlik saniyorum dimi
Hey masallaahh.Allah kabul etsin
Ben anne ya da annii yi bilincli demiyolardir beni tekrarliyolardir diye dusunuyodum.Okuldan geldim biraz once.Odaya girip anneemmm dedimm emre annnnniiiiii annniiiiii diye tekrarladi.Sonra ugur annanaeenaanne dedi.Bunlar benim sesimi tekrae ve anne demeye hazirlik saniyorum dimi
Yakindir yapmasi.Sen ezan okujurken eymebin ellerini alip yuzune sür.Tekrarla sonra kendin de yap.Yapicaktir
En iyi ihtimalle 45 dkda uykuya dalıyor gece için.En kötü ihtimal de geçenlerde yaşadım tam üç saat...Sevmek öpüp koklamak dışında pes etmedim.Etsem iyiymiş mahvoldumGece uykusuna bzim gibi çok zor geçen var mı ? Uyutuyorum 1 saat içinde 5 sefer uyanıyor. En son uykusu açılıyor ve kalkmak istiyor. Uykusu açıldıktan sonra bir daha asla uykuya döndüremiyorum herşeyi reddediyor en son kaldırmak zorunda kalıyorum gecenin 1-2 sinde . Lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
Acaba hazımsızlık mi çekiyor ya da gündüz uykuları nasıl çok mu uyuyor 16.00 dan sonra mi uyaniyorGece uykusuna bzim gibi çok zor geçen var mı ? Uyutuyorum 1 saat içinde 5 sefer uyanıyor. En son uykusu açılıyor ve kalkmak istiyor. Uykusu açıldıktan sonra bir daha asla uykuya döndüremiyorum herşeyi reddediyor en son kaldırmak zorunda kalıyorum gecenin 1-2 sinde . Lütfen yalnız olmadığımı söyleyin