- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
Güzel ömrü olsunBugünde bizim doğum günümüzzz, ah zaman dün gibi hersey bugün çok duygusalım işin garibi dejavu gibi herşeyi 1 ay sonra yeniden yaşayacağım
sağlıkla gelsin inşallah 2 numara da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel ömrü olsunBugünde bizim doğum günümüzzz, ah zaman dün gibi hersey bugün çok duygusalım işin garibi dejavu gibi herşeyi 1 ay sonra yeniden yaşayacağım
hadi ordan köftehor de ona:) büyümüş de sipariş mi verir olmuş:))) mantı, en zoru galiba bu işlerin hakkaten:/Bende bı başımayım. Çok zor oluyo. Ama insanın da canı istio işte bazrn. Büyük oğlum artk sipariş verio yemek için. İşine gelmeyen yemek olunca bu yemek en en sevdigim yemek değil. Hiç degil diyo mantı gözümde büyüyor giremem o topa.
Valla öyle yaa. Mesela akşam beş olmuş bı anda gelip bana anne pizza yap diyo. Bazen kiyamayip hemen giriyorum mutfağa. Tabi bebek izin verirse. Bazen de erteliyorm. Hayatta istekleri için beklemesi gerektiğini öğrensin diye. Bizim fast food günü haftasonu. Eşim bebeğe bakar. Ben cincikli yemek yaparm büyük ogluma seçenekleri sunarım o seçer falan. Mutfağa çok ilgisi varhadi ordan köftehor de ona:) büyümüş de sipariş mi verir olmuş:))) mantı, en zoru galiba bu işlerin hakkaten:/
Bugünde bizim doğum günümüzzz, ah zaman dün gibi hersey bugün çok duygusalım işin garibi dejavu gibi herşeyi 1 ay sonra yeniden yaşayacağım
Valla öyle yaa. Mesela akşam beş olmuş bı anda gelip bana anne pizza yap diyo. Bazen kiyamayip hemen giriyorum mutfağa. Tabi bebek izin verirse. Bazen de erteliyorm. Hayatta istekleri için beklemesi gerektiğini öğrensin diye. Bizim fast food günü haftasonu. Eşim bebeğe bakar. Ben cincikli yemek yaparm büyük ogluma seçenekleri sunarım o seçer falan. Mutfağa çok ilgisi var
Ohhh ne güzel Allah daim etsin.Valla öyle yaa. Mesela akşam beş olmuş bı anda gelip bana anne pizza yap diyo. Bazen kiyamayip hemen giriyorum mutfağa. Tabi bebek izin verirse. Bazen de erteliyorm. Hayatta istekleri için beklemesi gerektiğini öğrensin diye. Bizim fast food günü haftasonu. Eşim bebeğe bakar. Ben cincikli yemek yaparm büyük ogluma seçenekleri sunarım o seçer falan. Mutfağa çok ilgisi var
Benim büyük öyleydi, hala öyle. Gece uyanınca geri uyutmadi ayrı dertti. Hala arada uyanır kim ne yapıyor uyanık misiniz ben uyuyunca ne yaptınız merak duyguları yoğun diye düşünüyorum. Benimki uykuyu vakit kaybı olarak görüyor. Hadi oynayalım. Muhtemelen seninki de "ya uyuyup ne yapacağız ki oynayalım en iyisi" diyecek. Gece meraklı olan bebeğin algılar açık oluyor.Kızlar, sizin kuzular da gece uyanınca evi kolaçan ediyorlar mı? Birileri ayakta mı, napıyorlar diye mi merak ediyor nedir benim kuşum, iyice uzanıp bakıyor, odasından çıkmak için aşırı ısrarla kaykılıyor. rint senin kesin bir fikrin vardır bu konuda
Kesinlikle öyle. Yemek yaparken bütün içindeki malzemeleri tek tek sorar. Ne koydun anne nasıl yaptın anne. Bız pilot olsun diyoruz ama aşçılık yolunda ilerlicek galibaEymene babasi gurme bebek der.. Sizinki de gurme çocuk anlasilan zera
Uyumayan bebek zor anne için. Ama yemeyen bebek sadece yorgunluk değil sinirleride yıpratıyor. Büyük oğlumdan yana yüzüm güldü çok şükür. Küçük göreceli. Nasıl diyim canı istemezse ağzı kilit. Kaşığı ağzına sokmam yeterli değil. Yutması lazım . Canı istemezse yutmuyo tükürüyo . Çok fena hatta elini sokup dilini süpürüyor resmen. Şurup falan içirmek ye çok zor. Boğazında calkaliyor dakikalarca şurubu en son öğürmeye başlıyor boğulur gibi olunca dik yapıyorum oda hemen tukuyor. Çok azimli vesselamOhhh ne güzel Allah daim etsin.
ben de benim büyüğe geçen gece uyku tutmadı diye sabaha kadar börek işiyle uğraştım, pişi yaptım..bi ısırdı bıraktı yemeyen çocuk mu uyumayan çocuk mu daha zor bilmiyorum ama bende ikisi de mevcut
Bizim büyük de öyleydi:/ gece kalkıp müzik açıp bi güzel oynuyorduk ama buna gücüm yok walla:dBenim büyük öyleydi, hala öyle. Gece uyanınca geri uyutmadi ayrı dertti. Hala arada uyanır kim ne yapıyor uyanık misiniz ben uyuyunca ne yaptınız merak duyguları yoğun diye düşünüyorum. Benimki uykuyu vakit kaybı olarak görüyor. Hadi oynayalım. Muhtemelen seninki de "ya uyuyup ne yapacağız ki oynayalım en iyisi" diyecek. Gece meraklı olan bebeğin algılar açık oluyor.
Ben de büyüğe aşırı üzülmekten bi hal oldum..en son hasta olursun diye gözümü korkuttular, saldım. Sınırlı da olsa yiyor..Uyumayan bebek zor anne için. Ama yemeyen bebek sadece yorgunluk değil sinirleride yıpratıyor. Büyük oğlumdan yana yüzüm güldü çok şükür. Küçük göreceli. Nasıl diyim canı istemezse ağzı kilit. Kaşığı ağzına sokmam yeterli değil. Yutması lazım . Canı istemezse yutmuyo tükürüyo . Çok fena hatta elini sokup dilini süpürüyor resmen. Şurup falan içirmek ye çok zor. Boğazında calkaliyor dakikalarca şurubu en son öğürmeye başlıyor boğulur gibi olunca dik yapıyorum oda hemen tukuyor. Çok azimli vesselam
İki çocukla hayatımız yeterince renklendi. Üç dört çocuğu olanlar napio. Nasıl yetisiyolar gerçekten aklım almıyor. Kucuk ek gıda yemio diyo zorluyodum ben. Baktım ikimizde yipraniyoruz. Kendi haline bıraktım.yerse yer yemezse napayım. Olduğu kadar. Anne sütü Allah'tan var. Çok büyük nimet. Sütten kesilince bilmem naparimBen de büyüğe aşırı üzülmekten bi hal oldum..en son hasta olursun diye gözümü korkuttular, saldım. Sınırlı da olsa yiyor..
Hareketlerinde aşırı bi yavaşlama, halsizlik vs yoksa iyidir o diyorlar ama..her türlü dert:///
Senin minik cengaver olacak maşallah iki çocuklu çok eğlenceli hayat değil mi bir de dillenseler, ooooh
Düzeliyor canım Yeter ki dikkat et saatlerinde uyutValla enteresan. Çok şaşırdım. Boşver zaten çok zahmetli. Sevmesem bilmem yaparmiydim. Sen kesin çok zayifsindir. Gözümde öyle canlandi
Bizimki günde üç kere uyuyodu. Birer saat. Bu haftaya ikiye indirdik. Sabah uyandiktan iki saat sonr ilk uyku. Bir saat uyur dakika şaşmaz öğleden sonra dört gibi uyur . İkinci uykuyu uzun tutmaya çalışıyorum. Bircbuk saat uyutuyorum. Daha erken uyanırsa tekrar uyutuyorum. Ama gece kalkmalari beni yoruyo. Yemeğini duzenlemeye çalışıyorum. Diş dönemi ek gıda pek almiyodu. Şimdi biraz rahatladı. Yemek düzene girerse daha iyi uyur diye ümit ediyorum.
O zaman kesin yer, şimdi süte güveniyorİki çocukla hayatımız yeterince renklendi. Üç dört çocuğu olanlar napio. Nasıl yetisiyolar gerçekten aklım almıyor. Kucuk ek gıda yemio diyo zorluyodum ben. Baktım ikimizde yipraniyoruz. Kendi haline bıraktım.yerse yer yemezse napayım. Olduğu kadar. Anne sütü Allah'tan var. Çok büyük nimet. Sütten kesilince bilmem naparim
Bana da dediler canım O uyur büyür de sen hasta olcan bu gidişle diye, öyle böyle değildi 18defa uyandığını saydık eşimle, bu böyle gitmez deyip çözümünü bulduk hamdolsun, uyumayan da yemeyen de zor gerçekten. Hiç öğün aralıklarını uzatmayı denedin mi Atıştırmalık yiyorsa vermesen açlık hissi oluşunca mutlaka yer. O zaman da nokta atışı yap tam vitaminli şeyler kalorili şeyler yedir gene az yesin ama öz yesin zorlamaBen de büyüğe aşırı üzülmekten bi hal oldum..en son hasta olursun diye gözümü korkuttular, saldım. Sınırlı da olsa yiyor..
Hareketlerinde aşırı bi yavaşlama, halsizlik vs yoksa iyidir o diyorlar ama..her türlü dert:///
Senin minik cengaver olacak maşallah iki çocuklu çok eğlenceli hayat değil mi bir de dillenseler, ooooh
Doktor da öyle söyledi. Hatta bir yaşında anne sütünü kesebilirz dedi. O doktora son gidişim oldu bebeğim emerken sütum varken neden kesicem. Öyle böyle ömrü boyunca yemek yicek . Anne sütü iki sene alicak. Hatta İkibucuk bile düşünüyorum. Bidaha çocuk dogururmuyum bilmiyorum doya doya emzirmek istiyorum. Keşke demek istemiyorum. Büyük oğlumu iki sene emzirdim. Keşke altı ay fazla emzirseydim. Zaten alerjik bunyeli benim çocuklar. Annen sütünün alerji üstünde olumlu yönde çok faydaları var. Bazı doktorları gerçekten anlamıyorum.O zaman kesin yer, şimdi süte güveniyor
Bizimki abisinin doğum gününde resim çekelim derken eliyle pastaya bı daldı. Sonra afiyetle yedi. Kaşık merakı bu ara bizdede var. Tabağa götürüp ağzına götürüyor. Henüz başaralı değil ama içgüdüler demek ki zamanı gelio diyo. Sağlıklı nice yıllari olsun. Benim kızım yok malesef altın gibi iki oğlum var. Kismetlerimizi bekliyoruz. Esra Erol el atsın bizeDün bebeğimin doğumgünüydü. Balonlara süslere bayıldı, sürekli ilgisi ordaydı. Pastayı üfledikten sonra bırakalım pastayı mıncırsın yesin, ilk defa şekerin tadına baksın dedik. Bizimki elini sürmedi, yanda kaşık vardı, gitti kaşığı aldı onla yedi Allah'ım dedim bu gerçekten 1 yaşına girmiş Böyle adaplı oğlum var, kızına düşünenler bana özelden yazabilir
12-15 ay arası çatal kaşık becerileri için tam uygun zamanmış.Ben bir iki kez tüm öğünü kaşıkla yemesine yardım etmiştim, demek ki ordan kapmış hemen. Üstüne düşeyim öğrensin.Bizimki abisinin doğum gününde resim çekelim derken eliyle pastaya bı daldı. Sonra afiyetle yedi. Kaşık merakı bu ara bizdede var. Tabağa götürüp ağzına götürüyor. Henüz başaralı değil ama içgüdüler demek ki zamanı gelio diyo. Sağlıklı nice yıllari olsun. Benim kızım yok malesef altın gibi iki oğlum var. Kismetlerimizi bekliyoruz. Esra Erol el atsın bize