2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yemesi çok kolay sarması zor😄😄
Dolma yapicaktim bugün. Canım çekti hadi sarma da sarayım dedim. Demez olaydım😂😂 içi hazırladım. Baktım oğlan mizirdaniyor . Biberleri hızlıca doldurup pişmeye attım. Sarmaya başladım. Tam bı saat oldu hala bitiremedim. Üç kere ara verdim. 😂😂 İnşallah yarına yetiscek. Allah'tan dolmayi attm ocağa da aç kalmicaz bugün😅

Dolma yapicaktim bugün. Canım çekti hadi sarma da sarayım dedim. Demez olaydım😂😂 içi hazırladım. Baktım oğlan mizirdaniyor . Biberleri hızlıca doldurup pişmeye attım. Sarmaya başladım. Tam bı saat oldu hala bitiremedim. Üç kere ara verdim. 😂😂 İnşallah yarına yetiscek. Allah'tan dolmayi attm ocağa da aç kalmicaz bugün😅
Süpersin sarması çok zor yemesi bir anda afiyet olsun

Canım gündüz çok mu uyuyor acaba yada 16.00 dan sonra halen uyumuş oluyor akşam erken yatırmak için bunlara dikkat et, dediğin gibi yürümek gibi yeni öğrendikleri şeylerden dolayı da uyku gerilemesi olurmuş, ama seninkisi Destekli uyuduğu için bu kadar uyaniyor zannımca😔
Gündüz uykusu da pek yok ve çok düzensiz uykuya geçiş saatleri. Bi ara düzene sokmuş gibiydik, akşam uykusunu en azından ama o da yalan oldu. Çok sağol💕

Gündüz uykusu da pek yok ve çok düzensiz uykuya geçiş saatleri. Bi ara düzene sokmuş gibiydik, akşam uykusunu en azından ama o da yalan oldu. Çok sağol💕
Zaten canım gündüz uykuları olmaması bütünüyle uyku bozukluğu işareti diyorlar. Bu durumda uyut da nasıl uyutursan uyut düşüncesiyle hareket etmen gerekiyor, mutlaka gündüz uyumalı 2, 2.5saat kadar. Sabah ve öğlen iki uyku olmali, uyku araliklarina dikkat edersen gece daha az uyanacak, sonra desteği kesip kesmemeyi düşün

kirk yil olmasa aklima gelmez. Yapildiginda da oype sevinip mutlu olmam. Karnabahar, biber dolmasi beni mutlu eder ve ararim mesela 😂 zahmetsizim.
Valla enteresan. Çok şaşırdım. Boşver zaten çok zahmetli. Sevmesem bilmem yaparmiydim. Sen kesin çok zayifsindir. Gözümde öyle canlandi
Zaten canım gündüz uykuları olmaması bütünüyle uyku bozukluğu işareti diyorlar. Bu durumda uyut da nasıl uyutursan uyut düşüncesiyle hareket etmen gerekiyor, mutlaka gündüz uyumalı 2, 2.5saat kadar. Sabah ve öğlen iki uyku olmali, uyku araliklarina dikkat edersen gece daha az uyanacak, sonra desteği kesip kesmemeyi düşün
Bizimki günde üç kere uyuyodu. Birer saat. Bu haftaya ikiye indirdik. Sabah uyandiktan iki saat sonr ilk uyku. Bir saat uyur dakika şaşmaz😂😂 öğleden sonra dört gibi uyur . İkinci uykuyu uzun tutmaya çalışıyorum. Bircbuk saat uyutuyorum. Daha erken uyanırsa tekrar uyutuyorum. Ama gece kalkmalari beni yoruyo. Yemeğini duzenlemeye çalışıyorum. Diş dönemi ek gıda pek almiyodu. Şimdi biraz rahatladı. Yemek düzene girerse daha iyi uyur diye ümit ediyorum.

Gündüz uykusu için dediğin gibi yapıyoruz yengeç..bebek arabasıyla çıkartıyoruz dışarıya, en olmadı memeyle uyutuyorum. 16.00’dan sonraya kalıyor maalesef ikinci uyku bazen..buraya gelmeden önce uyku saatleri dakika şaşmazdı, kaç aydır bi olduramadım😢 uykusuzluk çok zor gerçekten:KK43:
Çok sağol🌸

Sonunda sardım bitirdim. 😂😂 Tam dört kere başına oturdum satabilmek için😅😅 neyse yarına yemeğim var . Yarın psircem. Bı çorba yaparım tamamdır 🥳
Walla süper kahramansın gözümde zera💃💃💃 ben de geçen mantı açmaya yeltendim, bir beze ancak açabildim, sonra hamuru başka bi işleme transfer ettim. Sonra da gittim bi ablaya mantı yaptırdım parasıyla. Bi daha da mantı, börek işi falan tövbeler olsun çocuklar büyüyünceye kadar. Yeterince derbederim zaten bi başıma:/

Walla süper kahramansın gözümde zera💃💃💃 ben de geçen mantı açmaya yeltendim, bir beze ancak açabildim, sonra hamuru başka bi işleme transfer ettim. Sonra da gittim bi ablaya mantı yaptırdım parasıyla. Bi daha da mantı, börek işi falan tövbeler olsun çocuklar büyüyünceye kadar. Yeterince derbederim zaten bi başıma:/
Bende bı başımayım. Çok zor oluyo. Ama insanın da canı istio işte bazrn. Büyük oğlum artk sipariş verio yemek için. İşine gelmeyen yemek olunca bu yemek en en sevdigim yemek değil. Hiç degil diyo 😂😂 mantı gözümde büyüyor giremem o topa. 🤦

X