İciriyorum inşallah canı yanmadan çıkarır.Çıkar cnm merak etme. Bol su içir.
Benim kardeşim küçük tesbih yutmustu . Hani onbirli küçük el tesbihleri varya. Çıktı vallaİciriyorum inşallah canı yanmadan çıkarır.
Çıkar cnm kakayi takip etİciriyorum inşallah canı yanmadan çıkarır.
Çıkar dşye biliyorum kaka da..Kızlar az önce oğlum zeytin çekirdeği yuttunapicami bilemedim internette dışı yoluyla atılmasını bekleyin falan diyo başına gelen var mı? Ya da yakınlarında böyle bişey olan
Kız kardeşim de kuş yemi yemiştiÇıkar dşye biliyorum kaka da..
Bizimki de beton yer, kuş boku yer
Ben bişey vermiyorum sadece yediklerinin organik olmasına dikkat ediyorum. Özellikle yaptığım tek şey probiyotik zenginleştirilmiş yoğurt ve kendi yaptığım kefiri veriyorumKızlar bebeğine bağışıklık güçlendirici kullanan var mı, doktorum immuneks verebilirsin 1 çay kaşığı dedi. Ama içim rahat değil, anne sütü de almıyor.
Yok duymadım da hiçKızlar bebeğine bağışıklık güçlendirici kullanan var mı, doktorum immuneks verebilirsin 1 çay kaşığı dedi. Ama içim rahat değil, anne sütü de almıyor.
Kız kardeşim de kuş yemi yemişti
Ben 8. Aydan beri balık veriyorum çok severek yiyo. Kendim de oğlum altı aylıkken balık yağı kapsülü içmeye başladım. Neden balık veemiyosunuzBalık yağı başlayan var mı, balık henüz yedirmeye başlamadım.
Bizimki de aynı durumda ben ağlıyo diye eline geri vermiyorum çünkü zaten almissam elinde olmaması gereken biseydir. Agliyosa dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bazen de ağlayıp sonra sakinlesiyo. Ağlayarak iş yaptırmasını istemiyorum ve zaten kendine zarar vermediği sürece dagitsa da dokse de elinden almıyorum. Yeni yeni oyunlar oynuyo yavrum kıyamıyorumKızlar bisey sorcam sizin bebeklerde de inatcilik başladı mı? Eymen biseyi isteyince ben yapmayinca aglaya aglaya bi hal oluyo.. Aglatmak istemiyorum.. Yapinca da aglayarak yaptrdim diye surekli ağlıyor bisey yaptirmak isteyince.. Nasil davranmak lazım? Bu inatcilik bu zmnalarda oluyo muydu ya.. 2 yasinda olur diye dusunuyodum ben
Mevsimde ötürü veremedim. Yani bulunduğum yer iç Anadolu da ilçe, tazeliğinden emin olamadım balığın, o yüzden de almadım dahaBen 8. Aydan beri balık veriyorum çok severek yiyo. Kendim de oğlum altı aylıkken balık yağı kapsülü içmeye başladım. Neden balık veemiyosunuz
Benimkinde de var o huy. Çocuklar en başta ağlayarak annelerinin sınırlarını öğrenirler. Kendine zarar verecek birşey ise sebebini açıklıyorum, hayır diyorum. Eline başka şeyler veriyorum. Belli bir süre sonra susuyor.Kızlar bisey sorcam sizin bebeklerde de inatcilik başladı mı? Eymen biseyi isteyince ben yapmayinca aglaya aglaya bi hal oluyo.. Aglatmak istemiyorum.. Yapinca da aglayarak yaptrdim diye surekli ağlıyor bisey yaptirmak isteyince.. Nasil davranmak lazım? Bu inatcilik bu zmnalarda oluyo muydu ya.. 2 yasinda olur diye dusunuyodum ben
Ay ben orayı hiç düşünmedim. Ben stokcuyum da balığı falan dondurucuya attım 8. Ayindan beri haftada en az iki en fazla 3 defa veriyorum. Zekasını geliştirip erkenden üniversiteye göndermeyi planlıyorumMevsimde ötürü veremedim. Yani bulunduğum yer iç Anadolu da ilçe, tazeliğinden emin olamadım balığın, o yüzden de almadım daha
Bizimki de aynı durumda ben ağlıyo diye eline geri vermiyorum çünkü zaten almissam elinde olmaması gereken biseydir. Agliyosa dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bazen de ağlayıp sonra sakinlesiyo. Ağlayarak iş yaptırmasını istemiyorum ve zaten kendine zarar vermediği sürece dagitsa da dokse de elinden almıyorum. Yeni yeni oyunlar oynuyo yavrum kıyamıyorum
Benimkinde de var o huy. Çocuklar en başta ağlayarak annelerinin sınırlarını öğrenirler. Kendine zarar verecek birşey ise sebebini açıklıyorum, hayır diyorum. Eline başka şeyler veriyorum. Belli bir süre sonra susuyor.
İyiliği için yapıyorsun öyle düşünme. İlerde sınır bilmeyen çocuk çok zor, oğlumun yaşıtlarından biliyorum. Zaten sebebini açıkladığın için ileri de o bilinci de oluşuyor.Demin bende hayir dedim.. Sustu kendiliginden.. Yurek dayanmio aglamasina yaa
Üniversiteye erken gitmiyorlar ama bilmişlikleri ile bazı konular da cevap veremez oluyorsunAy ben orayı hiç düşünmedim. Ben stokcuyum da balığı falan dondurucuya attım 8. Ayindan beri haftada en az iki en fazla 3 defa veriyorum. Zekasını geliştirip erkenden üniversiteye göndermeyi planlıyorumhunimin büyüklüğünü tahmin edebilirsiniz burdan