2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bebeğine bağışıklık güçlendirici kullanan var mı, doktorum immuneks verebilirsin 1 çay kaşığı dedi. Ama içim rahat değil, anne sütü de almıyor.

Kızlar bebeğine bağışıklık güçlendirici kullanan var mı, doktorum immuneks verebilirsin 1 çay kaşığı dedi. Ama içim rahat değil, anne sütü de almıyor.
Ben bişey vermiyorum sadece yediklerinin organik olmasına dikkat ediyorum. Özellikle yaptığım tek şey probiyotik zenginleştirilmiş yoğurt ve kendi yaptığım kefiri veriyorum

Kızlar bisey sorcam sizin bebeklerde de inatcilik başladı mı? Eymen biseyi isteyince ben yapmayinca aglaya aglaya bi hal oluyo.. Aglatmak istemiyorum.. Yapinca da aglayarak yaptrdim diye surekli ağlıyor bisey yaptirmak isteyince.. Nasil davranmak lazım? Bu inatcilik bu zmnalarda oluyo muydu ya.. 2 yasinda olur diye dusunuyodum ben

Bizimki de aynı durumda ben ağlıyo diye eline geri vermiyorum çünkü zaten almissam elinde olmaması gereken biseydir. Agliyosa dikkatini dağıtmaya çalışıyorum bazen de ağlayıp sonra sakinlesiyo. Ağlayarak iş yaptırmasını istemiyorum ve zaten kendine zarar vermediği sürece dagitsa da dokse de elinden almıyorum. Yeni yeni oyunlar oynuyo yavrum kıyamıyorum

Ben 8. Aydan beri balık veriyorum çok severek yiyo. Kendim de oğlum altı aylıkken balık yağı kapsülü içmeye başladım. Neden balık veemiyosunuz
Mevsimde ötürü veremedim. Yani bulunduğum yer iç Anadolu da ilçe, tazeliğinden emin olamadım balığın, o yüzden de almadım daha

Benimkinde de var o huy. Çocuklar en başta ağlayarak annelerinin sınırlarını öğrenirler. Kendine zarar verecek birşey ise sebebini açıklıyorum, hayır diyorum. Eline başka şeyler veriyorum. Belli bir süre sonra susuyor.

Mevsimde ötürü veremedim. Yani bulunduğum yer iç Anadolu da ilçe, tazeliğinden emin olamadım balığın, o yüzden de almadım daha
Ay ben orayı hiç düşünmedim. Ben stokcuyum da balığı falan dondurucuya attım 8. Ayindan beri haftada en az iki en fazla 3 defa veriyorum. Zekasını geliştirip erkenden üniversiteye göndermeyi planlıyorum hunimin büyüklüğünü tahmin edebilirsiniz burdan

Bende aglayarak is yaptirsin istemiyorum.. Demin mesela prize gitti.. Cikardim ordan koltugu ittim gidemesin prize diye krize girdi.. Simdi sustu.. Aglayinca da çok içli içli aglio bizim kerata

Demin bende hayir dedim.. Sustu kendiliginden.. Yurek dayanmio aglamasina yaa

Demin bende hayir dedim.. Sustu kendiliginden.. Yurek dayanmio aglamasina yaa
İyiliği için yapıyorsun öyle düşünme. İlerde sınır bilmeyen çocuk çok zor, oğlumun yaşıtlarından biliyorum. Zaten sebebini açıkladığın için ileri de o bilinci de oluşuyor.

Üniversiteye erken gitmiyorlar ama bilmişlikleri ile bazı konular da cevap veremez oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…