2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Geçen yıl bu gece saat 12 den sonra sabaha kadar sanci çekmiştim,yarım saatte bir şeklinde.Sabah 7 dkya, ogleden sonra 5dk ya düşünce de hastaneye gitmiştik.Dun de düşündüm çok özledim kucağımda minicik halini,şimdilerde hiç uyumak için göğsümde durmayan ama o zaman inmeyen hallerini...Çok şükür bugunumuze.Simdilerde de gel sarıl anneye dans edelim dediğimde pıtı pıtı yürüyen yarın 1 yaş olacak bir miniğim var...Arada geçmiş sayfaları okuyup hamilelik sürecinde yazdıklarıma da bakıyorum.Cok güzel bir seruvendi

Deme deme öyle deme 2 yasinda kendi kendine oyun oynuyolar deyiver
Yok canım, 4 yaş. O da tamamen bağımsız oyuna gecmiyor. Maalesef duymak istediklerini diyemiyorum
Ama şöyle ki ben 21. aydan beri artan sürelerle TV izlettirdim.
21-24 ay arası günde 5 dk.
24 -36 ay arası günde 10 dk
36 40 ay arası 15 dk. Toplam ekran süresi. (Telefon-tv dahil)

40 ay koronanin başlangıcı o zamandan beri günde yarim saat ama bazen yarım.saat bazen 15 dk bazen hic TV.
Artık büyüdü. Arada iki bölüm halinde animasyon izliyoruz

Lingo Kids diye bir uygulama var. 3 yaşından beni ara ara onu açıyorum. Dile maruz kalması için. 5 dk kadar sürüyor.
Bu arada yukarıdaki mesaja yanlış yazmışım. Benimki 45 değil 46 aylık. Yani 1 buçuk ay sonra 4 bitiyor.

Korktuğunuzu yaşatmasın rabbim. İnşallah değildir

Kasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruz
Yoğurt ve çorba minik bardakla güzel içiyorlar. Bizjmki 8. aya kadar reddetti kaşığı.
İlki de blw yapmıştım zaten. Şimdi ikinci yine kaşık reddine başladı. Hafif blw destekli gidiyorum yoksa yemiyor.
Ben uzaktan eğitim sürecinde ise başlamıştım. Evde 6-8 saat arası ders veriyordum. O yüzden benden mahrum kaldı. Böyle süreçler de kaşık reddi yapar. Çünkü bebek annenin elini ağzına degdikce tensel temas ile rahatlar. Anneyi duyumsamak çocuğa iyi gelir. Hayatınızda bir değişiklik varsa ondan kaynaklanıyor olabilir.

Çok geçmiş olsun. Allah korktugumuza ugratmasin.
İnşallah yoktur onlarda da....
Abim ciddi astım hastası. Bu hep korktuk ondan. Gelise alır götürür dedik. Çok şükür ağrıyla öksürükle evde atlattı. Zor geçirdi ama hastaneye yatmasına dahi gerek kalmadı. Astimlilarda ciğer kapasitesi düşük olduğu ve kılcal damarlar tıkalı olduğu için cigerde çok ilerleyemiyormus.
O yüzden sen içini ferah tut. İnşallah pozitif ise bile hiçbir şey olmadan atlatacak

Erkek analari sizinde oglunuz kendini sevdirmiyor mu.. Doya doya öpemiyorum valla hemen ağlıyor eskiden sesi cikmazdi ope koklaya bitiremezdm
Aslında erkek çocuklar daha çok sever opulmeyi derler ama yaratılış tabii.
3 buçuk 4ten sonra ama cidden ufff anneaaa yaagggğgg opmeeee moduna giriyorlar küçük ergenler

İnşallah . İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Öyle tabii ki elbet çıkacak

Kızlar az önce oğlum zeytin çekirdeği yuttu napicami bilemedim internette dışı yoluyla atılmasını bekleyin falan diyo başına gelen var mı? Ya da yakınlarında böyle bişey olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…