Daha alt ikinin yanindakiler cikmadan ust azilar cikar mi ki?Alt 2 ve ustte 4 tane varÜst azi dişlere bak cnm benimkide istahsizdi hasta oldu ilac verirken fark ettim yoksa görünmüyor devam sütunu kesme seni emmiyorsa
Geçtik bir yaşınıGeçti mi yaşını
Maşallah size o zaman. Darısı başımıza ❤
Biz zaten 10 aylık çıkardık ilk dişişimdi 11 ay 24 günlük 2 de kaldık
Bu sabah yapmışlar yarın sabah belli olur diye düşünüyorum.Belli olmaz belki yoktur bişey.. Ne zaman belli oluyo test sonucu?
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Kasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruzDiş zamani kaşığı reddetti benim ki parmak gıda yedi
Yok canım, 4 yaş. O da tamamen bağımsız oyuna gecmiyor. Maalesef duymak istediklerini diyemiyorumDeme deme öyle deme2 yasinda kendi kendine oyun oynuyolar deyiver
Korktuğunuzu yaşatmasın rabbim. İnşallah değildirKızlar abim ve ailesinin korona pozitif olduğunu öğrendim. Çocuklarına annem ve babam bakıyodu. Bugün sabah onlara da test yapmışlar . Korkuyorum annem normal şartlarda bile nefes almakta zorlanıyo . Korona pozitif çıkarsa diye içim içimi yiyo.
Yoğurt ve çorba minik bardakla güzel içiyorlar. Bizjmki 8. aya kadar reddetti kaşığı.Kasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruz
3hafta sürdü bizimki cnm sonra hastalandı doktor çinko yazdi iştahı geldi şükürler olsunKasik reddi ne kadar surdu? Aksam makarna yedi agzini aca aca ama yogurt ve corbayi icmedi.Sanirim.bizde onu yasiyoruz
Belli olmaz cnm dişler bazen üsten gelir olabilir bizim azılar geliyor suan toplam 8disimiz varDaha alt ikinin yanindakiler cikmadan ust azilar cikar mi ki?Alt 2 ve ustte 4 tane var
Çok geçmiş olsun. Allah korktugumuza ugratmasin.Kızlar abim ve ailesinin korona pozitif olduğunu öğrendim. Çocuklarına annem ve babam bakıyodu. Bugün sabah onlara da test yapmışlar . Korkuyorum annem normal şartlarda bile nefes almakta zorlanıyo . Korona pozitif çıkarsa diye içim içimi yiyo.
Aslında erkek çocuklar daha çok sever opulmeyi derler ama yaratılış tabii.Erkek analari sizinde oglunuz kendini sevdirmiyor mu.. Doya doya öpemiyorum valla hemen ağlıyoreskiden sesi cikmazdi ope koklaya bitiremezdm
İnşallah . İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Allah korktugumuza ugratmasin.
İnşallah yoktur onlarda da....
Abim ciddi astım hastası. Bu hep korktuk ondan. Gelise alır götürür dedik. Çok şükür ağrıyla öksürükle evde atlattı. Zor geçirdi ama hastaneye yatmasına dahi gerek kalmadı. Astimlilarda ciğer kapasitesi düşük olduğu ve kılcal damarlar tıkalı olduğu için cigerde çok ilerleyemiyormus.
O yüzden sen içini ferah tut. İnşallah pozitif ise bile hiçbir şey olmadan atlatacak
Geçmiş olsun, annenize, babanıza bulaşmamıştır umarım Bulaşsa bile kolaylıkla atlatır lar inşallahİnşallah . İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Öyle tabii kiElbet çıkacak.. Dissiz kalcak hali yok ya.. Benim icin ne kadar geç o kadar iyiydi.. Eymenin kilosu akranlarini yakalasin diye erteliodum.. Hatta bi ara cikmasn diye d vitamini vermedm.. Geciktiriyomua diye bi doktor demişti.. Kendini toplayinca vermeye devam ettm
Çıkarlar artık vakti gelinceGeçtik bir yaşını
Çıkar cnm merak etme. Bol su içir.Kızlar az önce oğlum zeytin çekirdeği yuttunapicami bilemedim internette dışı yoluyla atılmasını bekleyin falan diyo başına gelen var mı? Ya da yakınlarında böyle bişey olan