Cnm dişler ne alemde kesinlikle iştahsızlık yapiyor birde demir düşüklüğünde de oluyor Devam sütü veriyormisun belki yok olabilirKizlar bizim donemin bebeleri hep hareketli sanirimBizde istahsizlik tavan.Ugurda ozellikle.Agzini asla acmiyor.Kasigi tesadufen agzi acikken yedirmissem de igrenir gibi yapiyo.Istisnasiz her seye.Reddetmedigi sadece yogurt ve kuru ekmek.Neden anlamadim.Istahsiz mi olucak nolucak
Cnm dişler ne alemde kesinlikle iştahsızlık yapiyor birde demir düşüklüğünde de oluyor Devam sütü veriyormisun belki yok olabilir
Teşekkür ederim canım tatil ve gezme için çok güzel yerleri var denizi çok güzel evet ama uzun süreli yaşam için şartlar pek öyle değil. Yazın havalar aşırı sıcak insanlar dışarı cikamiyomus hayat gece başlıyormuş burda ee benim oğlum en geç 8 buçuk gibi uyuyo. Bakalım buraya da alisicaz elbette . Oğluma iyi geleceğinden hiç şüphem yokSağol dgdln
Yazamadım şimdiye kadar ama memleketin en güzel yerindesin diyebilirimgeçen yaz Marmaris’teydik. Hisarönü sahilinde iki salıncak var, bebeğimle o salıncaklarda takıldık. Bir de Doğa çiftliği, muhteşem bir yer. Mutlaka gitmelisin bol keyifler diliyorum sana yeni yaşam alanında
Ustte 4 tane altta 2 tane var.Bakiyorum sanki gelecek yok gibi.Beni cok hirpaliyor yememesi.Kitliyor agzini..Demir seviyesi normaldi en son.Devam sutu sadece geceleri iciyolar.Kesemedik gece beslenmesini.Sabaha kadar bi 300 cc ye yakin iciyolar.Cnm dişler ne alemde kesinlikle iştahsızlık yapiyor birde demir düşüklüğünde de oluyor Devam sütü veriyormisun belki yok olabilir
Üst azi dişlere bak cnm benimkide istahsizdi hasta oldu ilac verirken fark ettim yoksa görünmüyor devam sütunu kesme seni emmiyorsaUstte 4 tane altta 2 tane var.Bakiyorum sanki gelecek yok gibi.Beni cok hirpaliyor yememesi.Kitliyor agzini..Demir seviyesi normaldi en son.Devam sutu sadece geceleri iciyolar.Kesemedik gece beslenmesini.Sabaha kadar bi 300 cc ye yakin iciyolar.
Diş zamani kaşığı reddetti benim ki parmak gıda yediUstte 4 tane altta 2 tane var.Bakiyorum sanki gelecek yok gibi.Beni cok hirpaliyor yememesi.Kitliyor agzini..Demir seviyesi normaldi en son.Devam sutu sadece geceleri iciyolar.Kesemedik gece beslenmesini.Sabaha kadar bi 300 cc ye yakin iciyolar.
Evet Marmaris merkezi çok sıcakmış:/Teşekkür ederim canım tatil ve gezme için çok güzel yerleri var denizi çok güzel evet ama uzun süreli yaşam için şartlar pek öyle değil. Yazın havalar aşırı sıcak insanlar dışarı cikamiyomus hayat gece başlıyormuş burda ee benim oğlum en geç 8 buçuk gibi uyuyo. Bakalım buraya da alisicaz elbette . Oğluma iyi geleceğinden hiç şüphem yok
Eşim hala hiç gelemiyo . Bekliyoruz bakalım bizim hayatımız ne zaman başkalarının hayatı gibi normallesecekEvet Marmaris merkezi çok sıcakmış:/
Hisarönünün havası çok güzeldi. Sen de gündüzleri öyle yerlerde gezersinoğlan uyuyunca da sana kalır vakitler
Eşin ne sıklıkta gelecek bundan sonra senin yanına?
Ben de çok kaldım çocuklarımla tek başıma, özellikle büyük kızımla bi başımıza olduğumuz günler, o zamanki evim benim için çok eşsiz anlamlara sahip. Bu yıl eşimden ayrı kaldığımız zaman diliminde de ayrı bi bağlandık. Şimdi biri sırtımdan, biri mememden sarılarak uyuyorÖylesi zorluklara katlanınca insan, yavruları gözünde beş değerliyse on değerli oluveriyor(değerinin rakamı olmaz kuzuların da misal verdim:)
Çektiğimiz çilelerin yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımız hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Geçen haftaya kadar ikiydi. Geçen hafta iki diş beraber çıktı..Günaydın anneler..
Bebeği hala 2 dişte olan var mı
Geçti mi yaşınıGeçen haftaya kadar ikiydi. Geçen hafta iki diş beraber çıktı..
Geçti mi yaşını
Maşallah size o zaman. Darısı başımıza ❤
Biz zaten 10 aylık çıkardık ilk dişişimdi 11 ay 24 günlük 2 de kaldık
Eymen 14 aylik ust disleri yeni patlattı
Oh maşallah o zaman size de yaa..
Biz alt 2 de kaldık
Kulak kaşıma iştahsızlık var ama diş yokbakalım ne zaman gelicekler
Bugün 1yaş aşısını oldu oğlum
Hemşirelerden çekini önce izledi dinledi sonra kafasını göğsüme yaladı en sonunda da döndü sarıldı boynuma sıkı sıkı
İnşallah değildir cnm benim arkadasimda öylesine annesinde babasından cikmadiKızlar abim ve ailesinin korona pozitif olduğunu öğrendim. Çocuklarına annem ve babam bakıyodu. Bugün sabah onlara da test yapmışlar . Korkuyorum annem normal şartlarda bile nefes almakta zorlanıyo . Korona pozitif çıkarsa diye içim içimi yiyo.
Kızlar abim ve ailesinin korona pozitif olduğunu öğrendim. Çocuklarına annem ve babam bakıyodu. Bugün sabah onlara da test yapmışlar . Korkuyorum annem normal şartlarda bile nefes almakta zorlanıyo . Korona pozitif çıkarsa diye içim içimi yiyo.