2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cnm dişler ne alemde kesinlikle iştahsızlık yapiyor birde demir düşüklüğünde de oluyor Devam sütü veriyormisun belki yok olabilir

Teşekkür ederim canım tatil ve gezme için çok güzel yerleri var denizi çok güzel evet ama uzun süreli yaşam için şartlar pek öyle değil. Yazın havalar aşırı sıcak insanlar dışarı cikamiyomus hayat gece başlıyormuş burda ee benim oğlum en geç 8 buçuk gibi uyuyo. Bakalım buraya da alisicaz elbette . Oğluma iyi geleceğinden hiç şüphem yok

Cnm dişler ne alemde kesinlikle iştahsızlık yapiyor birde demir düşüklüğünde de oluyor Devam sütü veriyormisun belki yok olabilir
Ustte 4 tane altta 2 tane var.Bakiyorum sanki gelecek yok gibi.Beni cok hirpaliyor yememesi.Kitliyor agzini..Demir seviyesi normaldi en son.Devam sutu sadece geceleri iciyolar.Kesemedik gece beslenmesini.Sabaha kadar bi 300 cc ye yakin iciyolar.

Ustte 4 tane altta 2 tane var.Bakiyorum sanki gelecek yok gibi.Beni cok hirpaliyor yememesi.Kitliyor agzini..Demir seviyesi normaldi en son.Devam sutu sadece geceleri iciyolar.Kesemedik gece beslenmesini.Sabaha kadar bi 300 cc ye yakin iciyolar.
Üst azi dişlere bak cnm benimkide istahsizdi hasta oldu ilac verirken fark ettim yoksa görünmüyor devam sütunu kesme seni emmiyorsa

Diş zamani kaşığı reddetti benim ki parmak gıda yedi

Evet Marmaris merkezi çok sıcakmış:/
Hisarönünün havası çok güzeldi. Sen de gündüzleri öyle yerlerde gezersin oğlan uyuyunca da sana kalır vakitler
Eşin ne sıklıkta gelecek bundan sonra senin yanına?
Ben de çok kaldım çocuklarımla tek başıma, özellikle büyük kızımla bi başımıza olduğumuz günler, o zamanki evim benim için çok eşsiz anlamlara sahip. Bu yıl eşimden ayrı kaldığımız zaman diliminde de ayrı bi bağlandık. Şimdi biri sırtımdan, biri mememden sarılarak uyuyorÖylesi zorluklara katlanınca insan, yavruları gözünde beş değerliyse on değerli oluveriyor(değerinin rakamı olmaz kuzuların da misal verdim:)
Çektiğimiz çilelerin yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımız hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Eşim hala hiç gelemiyo . Bekliyoruz bakalım bizim hayatımız ne zaman başkalarının hayatı gibi normallesecek

Erkek analari sizinde oglunuz kendini sevdirmiyor mu.. Doya doya öpemiyorum valla hemen ağlıyor eskiden sesi cikmazdi ope koklaya bitiremezdm

Oh maşallah o zaman size de yaa..
Biz alt 2 de kaldık
Kulak kaşıma iştahsızlık var ama diş yok bakalım ne zaman gelicekler

Elbet çıkacak.. Dissiz kalcak hali yok ya.. Benim icin ne kadar geç o kadar iyiydi.. Eymenin kilosu akranlarini yakalasin diye erteliodum.. Hatta bi ara cikmasn diye d vitamini vermedm.. Geciktiriyomua diye bi doktor demişti.. Kendini toplayinca vermeye devam ettm

Bugün 1yaş aşısını oldu oğlum

Hemşirelerden çekini önce izledi dinledi sonra kafasını göğsüme yaladı en sonunda da döndü sarıldı boynuma sıkı sıkı

Kızlar abim ve ailesinin korona pozitif olduğunu öğrendim. Çocuklarına annem ve babam bakıyodu. Bugün sabah onlara da test yapmışlar . Korkuyorum annem normal şartlarda bile nefes almakta zorlanıyo . Korona pozitif çıkarsa diye içim içimi yiyo.

İnşallah değildir cnm benim arkadasimda öylesine annesinde babasından cikmadi

Belli olmaz belki yoktur bişey.. Ne zaman belli oluyo test sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…