Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşllah olur ya bir sorumm olacak döllenmenin ilk günlerinde aşırı kalp atışında artış olur mu bugün ve dün geceden beri kalp atışım çok hızlı
Ben hamilelik belirtilerinden biri diye okumistum bir yerde ama bebek rahime yerlestikten sonra daha ilerleyen zamanlarda başlayan bir belirti diye duymuştum.Döllenme belirtisi diye bir şey var mi?Boyle bir sey yasayan var mi acaba??

Ben hamilelik belirtilerinden biri diye okumistum bir yerde ama bebek rahime yerlestikten sonra daha ilerleyen zamanlarda başlayan bir belirti diye duymuştum.Döllenme belirtisi diye bir şey var mi?Boyle bir sey yasayan var mi acaba??
Yani ben gün gün değişimleri yazıyorum takip ediyorum fakat bu arada çok fazla da dinlediğim oluyor kendimi. Yani normal olan bir Durumu acaba gebelik ile ilgili mi diyorum. Ama hepsinin dışında 2 gündür kalp atışım çok yüksek.

İnşallah canım sende yeni evlimisin
Yok canım ben 6 yıllık evliyim. Bi tane 4 yaşında oğlum var. İkinciyi istemeye başladık biz de bu ay ama düşündüğümüz ilk gün geç kalmıştık. Yumurtlama günüm geçmişti. Geç yumurtlama falan olur belki dedim ama tutmamış.

Yok canım ben 6 yıllık evliyim. Bi tane 4 yaşında oğlum var. İkinciyi istemeye başladık biz de bu ay ama düşündüğümüz ilk gün geç kalmıştık. Yumurtlama günüm geçmişti. Geç yumurtlama falan olur belki dedim ama tutmamış.
Allah bağışlasın İlk çocuğuna kaçıncı ayda hamile kaldın

Back