Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sözde bu ay düzenli olarak baslayacamda ama hala adet olmadim iki günüm var zamanda geçmiyor ne yapacaz ya
Ben haziranda düşük yaptim.adet gecikmesi yasayan biriyim sık sık.tarlusal kullanirken hamile kaldım.ama düşük yaptım.ama düşükten sonra adetim düzen e girdi.31 yaşındayım hep gecikirdi adetim.hiç 28 günde gormedim hep 35 40.ama şu an acayip düzenli anlamadım.ama yumurtlamam sanki çok erken olmaya başladı

Kullandığın bişey varmı belki o düzene sokmuştur yumurtalamayi hissediyormusun ki ben tam olarak anlamıyorum ya

Kullandığın bişey varmı belki o düzene sokmuştur yumurtalamayi hissediyormusun ki ben tam olarak anlamıyorum ya
hic birsey kullanmadim düşük yaptim sadece.ilac falan vermedi doktor.adetimin bittigi günler yumurta aki kivaminda akinti geliyor.acaba o zman mo diyorm.bende anlamiyorum

Bu ay denicem sonra ovulasyon testi yaparim belki.erken catlamasida problem galiba yunurtanin

hic birsey kullanmadim düşük yaptim sadece.ilac falan vermedi doktor.adetimin bittigi günler yumurta aki kivaminda akinti geliyor.acaba o zman mo diyorm.bende anlamiyorum
Evet o zaman diye biliyorum bende canım bu ay dusunuyor musun cunku benimde öyle oluyor ama bazen de hiç farketmiyorum

Ben de bu ay yumurtlama zamanımı takip ederek birliktelik yaşadım . 3 aydır evliyim ilk defa yumurtlama zamanında isteyerek oldu umarım doğru hesaplamışımdır Şuan 3. Günüm bata 11 gün var heyecan ile bekliyorum ama bugün çok şiddetli kasık ağrım vardı acaba yumurtlama günüm karıştımı diye düşündüm. Yoksa bu döllenme ile ilgili olabilir ya da kendimi çok dinliyorum

Inan var ya bende hamileliği düşünüyorum diye hala olmadim normalde her ay 2. 3 gün erken girerim hemen takıntı yaptım bile niye giremedim diye
Sahiden bu aya kadar hiç hamilelik düşünmediğim için beklenen adet gününde veya öncesinde hemen olurdum. Bu ay hamilelik düşünmekten regl gecikecek. Ama ne olursa olsun yumurtlama hesabında regl başladığı gün önemli.

Evet öyle oluyor ha de bakalım yanlışlıkla hamile kalmam imkansız korunmustuk bu ay şubatta düşünüyordum ama bilemiyorum ya anlamadım bende

İnşallah bu ay herkesten hamilelik haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…