- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Hosgeldin aramiza canım hade hayırlısımerhaba bende martta hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı
Inan var ya bende hamileliği düşünüyorum diye hala olmadim normalde her ay 2. 3 gün erken girerim hemen takıntı yaptım bile niye giremedim diyeBugün regl olmam lazımdı aksine hala olmadım. Bi olsa bitse de hayırlısıyla bu ay hamile kalsam kızlar
Canim tok karnina.Hatta yemek yedikten sonra hemen alinmaliki sindirim basladigi icin vucut tarafindan daha iyi aliniyormuş.Ya kızlar bisey sorcam folik asit kullanıyorum ama unutmuşum aç karnamiydi yoksa tok karna
Ben haziranda düşük yaptim.adet gecikmesi yasayan biriyim sık sık.tarlusal kullanirken hamile kaldım.ama düşük yaptım.ama düşükten sonra adetim düzen e girdi.31 yaşındayım hep gecikirdi adetim.hiç 28 günde gormedim hep 35 40.ama şu an acayip düzenli anlamadım.ama yumurtlamam sanki çok erken olmaya başladıBende sözde bu ay düzenli olarak baslayacamda ama hala adet olmadim iki günüm var zamanda geçmiyor ne yapacaz ya
Vallah düşün o kadar yogundum bugün daha almadım hep düzensiz içiyorum ya ne yapacamCanim tok karnina.Hatta yemek yedikten sonra hemen alinmaliki sindirim basladigi icin vucut tarafindan daha iyi aliniyormuş.
Kullandığın bişey varmı belki o düzene sokmuştur yumurtalamayi hissediyormusun ki ben tam olarak anlamıyorum yaBen haziranda düşük yaptim.adet gecikmesi yasayan biriyim sık sık.tarlusal kullanirken hamile kaldım.ama düşük yaptım.ama düşükten sonra adetim düzen e girdi.31 yaşındayım hep gecikirdi adetim.hiç 28 günde gormedim hep 35 40.ama şu an acayip düzenli anlamadım.ama yumurtlamam sanki çok erken olmaya başladı
Kullandığın bişey varmı belki o düzene sokmuştur yumurtalamayi hissediyormusun ki ben tam olarak anlamıyorum ya
hic birsey kullanmadim düşük yaptim sadece.ilac falan vermedi doktor.adetimin bittigi günler yumurta aki kivaminda akinti geliyor.acaba o zman mo diyorm.bende anlamiyorumKullandığın bişey varmı belki o düzene sokmuştur yumurtalamayi hissediyormusun ki ben tam olarak anlamıyorum ya
Evet o zaman diye biliyorum bende canım bu ay dusunuyor musun cunku benimde öyle oluyor ama bazen de hiç farketmiyorumhic birsey kullanmadim düşük yaptim sadece.ilac falan vermedi doktor.adetimin bittigi günler yumurta aki kivaminda akinti geliyor.acaba o zman mo diyorm.bende anlamiyorum
Düşünüyorum cnm rabbim nasip ederse.bu ay akışına birakcam.korunmucam yaniEvet o zaman diye biliyorum bende canım bu ay dusunuyor musun cunku benimde öyle oluyor ama bazen de hiç farketmiyorum
gEvet o zaman diye biliyorum bende canım bu ay dusunuyor musun cunku benimde öyle oluyor ama bazen de hiç farketmiyorum
Canim duzenli icmeye calis.Hatta saatini bile her gun ayni saatlerde almaya calisin yaziyordu.Vallah düşün o kadar yogundum bugün daha almadım hep düzensiz içiyorum ya ne yapacam
Sahiden bu aya kadar hiç hamilelik düşünmediğim için beklenen adet gününde veya öncesinde hemen olurdum. Bu ay hamilelik düşünmekten regl gecikecek. Ama ne olursa olsun yumurtlama hesabında regl başladığı gün önemli.Inan var ya bende hamileliği düşünüyorum diye hala olmadim normalde her ay 2. 3 gün erken girerim hemen takıntı yaptım bile niye giremedim diye
Evet öyle oluyor ha de bakalım yanlışlıkla hamile kalmam imkansız korunmustuk bu ay şubatta düşünüyordum ama bilemiyorum ya anlamadım bendeSahiden bu aya kadar hiç hamilelik düşünmediğim için beklenen adet gününde veya öncesinde hemen olurdum. Bu ay hamilelik düşünmekten regl gecikecek. Ama ne olursa olsun yumurtlama hesabında regl başladığı gün önemli.
Canım kayinvalideyle aynı evdeyken biraz zor aklıma geliyor iş güç çocuk misafir darmadağınCanim duzenli icmeye calis.Hatta saatini bile her gun ayni saatlerde almaya calisin yaziyordu.
İnşallah bu ay herkesten hamilelik haberini alırızBen de bu ay yumurtlama zamanımı takip ederek birliktelik yaşadım . 3 aydır evliyim ilk defa yumurtlama zamanında isteyerek oldu umarım doğru hesaplamışımdırŞuan 3. Günüm bata 11 gün var heyecan ile bekliyorum ama bugün çok şiddetli kasık ağrım vardı acaba yumurtlama günüm karıştımı diye düşündüm. Yoksa bu döllenme ile ilgili olabilir ya da kendimi çok dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?