Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaahve ıcmeyın dıyen de var ama ben ıctım esım fazla ıcmedı ılk hamılelıgımde ıkımızde ıcıyoduk ahahah bakalım kacıncı gunun

Ya valla ona yaparken kendimede yaptım hem ben de :KK50: bakalım ne olacak 12. Günüm benim ama telefondaki program 18. Güne ovulasyon veriyor ben de şehir dışında olucam o yüzden şu havuç inciri denyim belki benimde öne gelir

Kiyamam ya Vallah öyle oluyor takmamak için birseylerle uğraş belki azda olsa aklından çıkar
Şansıma işten ayrıldım evde guguman kuşu gibi düşünüyorum yarın çatlatma iğnesini yaptıracam ama doktorum bana su kadar saat falan diye Bilgi vermedi kendim mi yapsam bilemedim

Merhaba kızlar ben şuan regl oluyorum 2 güne biter . Sonra ovulasyon testiyle degerlendircem :KK54:

Ya valla ona yaparken kendimede yaptım hem ben de :KK50: bakalım ne olacak 12. Günüm benim ama telefondaki program 18. Güne ovulasyon veriyor ben de şehir dışında olucam o yüzden şu havuç inciri denyim belki benimde öne gelir
Ins gelır cnm o programlar benı hıc tutturamıyor gec yumurtladıgım ıcın

Ya aslında bizim evliliğimiz yeni fakat ilişkimiz 9 yıllık :KK33:6 aylık evliyiz evlendiğim gibi oldu ama düştü 6 haftalıkken
Anladım cnm zor oluyo kayıplar saglık sorunları bırsıru kotu sey bızde 2011 den berı bırlıkteyız 3 yıldı evlıyız

Merhaba kızlar ben bu ay basladım 8 ay once bebegımı 20 haftalık kaybetmıstom sağlık sorunları sebebıyle ara verdım bugun sabah ovu testınde koyu cozgıyı yakaladım sızler kacıncı gununuzdesınız
Çok geçmiş olsun canım rabbim bu acıyı yasatmasin kimseye canım ben şubatta baslayacam batı bekliyorum iki gün var daha

Back