Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 17 ocakta oldum bugun 19.gunum ama eger olursa on gun sonra beraber ogrenırız ben normalde gec yumurtluyorum 4 gun adet aramız var sanırım ben adet zamanı soz bıkacgun kala ogrenebılırız varsa

Amiin Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben yeni başladım ama yarın bat günüm. Cuma günü test yapmıştım negatif çıktı. Yarın adetim başlar herhalde. Bitince tekrar denicem.

Bende 8 ay once bebegımı kaybettım buay denemeye basşadım sızın koyulasmaya baslamıs bıkac gune yumurtlama olabılır

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz kayıptan sonrası daha zor oluyor. İnşallah olur şehir dışına çıkıyorum döndüğümde 20. Gün olacak nasip bakalım.. Ovulasyon testi kullanıyor musun sende

Amiin Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben yeni başladım ama yarın bat günüm. Cuma günü test yapmıştım negatif çıktı. Yarın adetim başlar herhalde. Bitince tekrar denicem.
Allah kımseye yasatmasın okdr buyuk kayıp cok zor saglık sorunlarından sonra ılk kez denıyorum buay korkuyo ınsan cok yarın adet olmazsan testı tekrarla gec dolllenme ıhtımalını unutma asla cnm

Güzel günleri değerlendirmişsiniz canım inşallah tutar

Evet cnm cok zor Allah bıdaha yasatmasın kullanıyorum 19. Gunumdu bugun sen genede degerlendır suan kacıncı gunun spermler yasıyp 3 gun

Eklentiler

• 957ECDEC-4AB9-4401-BEB1-145227EAAA72.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 35
Canım incir ve havuçla nasıl öne çektin yumurtlamayı

Canım incir ve havuçla nasıl öne çektin yumurtlamayı
Hergun bır havuc kuru ıncır bır bardakta adacayı ıctım normalde 21 oncı gunde yumurtlarım ben ılk gebelıkte aynılarıyla 16. Gun yumurtşamıstım buayda 19 da yumurtladım sanırım ovu testıne gore buay adetım uzun surdu spral vardı cıktı yoksa daha erken yumurtşayabılırdım

Ben 17 ocakta oldum bugun 19.gunum ama eger olursa on gun sonra beraber ogrenırız ben normalde gec yumurtluyorum 4 gun adet aramız var sanırım ben adet zamanı soz bıkacgun kala ogrenebılırız varsa
Evet canim benim adetim daha sonra ama yumurtlama zamanlarimiz cok yakin.Insallah burda guzel haberler paylasiriz ikimiz de .

Evet cnm cok zor Allah bıdaha yasatmasın kullanıyorum 19. Gunumdu bugun sen genede degerlendır suan kacıncı gunun spermler yasıyp 3 gun

Amin canım kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor ancak bu durumu. Şuan 12. Gün benim. Bir gün araya verip deniyoruz yine adetim bittiğinden beri. Senin sanki sabah ki koyu çıkmış gibi

Evet canim benim adetim daha sonra ama yumurtlama zamanlarimiz cok yakin.Insallah burda guzel haberler paylasiriz ikimiz de .
Ins cnm gercı benım guzel gunum olmaz bundan sonra rosklı haftaları atlatana kadar hakkımızda hayırlısı

Amin canım kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor ancak bu durumu. Şuan 12. Gün benim. Bir gün araya verip deniyoruz yine adetim bittiğinden beri. Senin sanki sabah ki koyu çıkmış gibi
Evet cnm sabah cok koyu cıktı sonra sılıklestı hafıf bakalım olursa adet gunu gorucez ıns

Bitki çayları içmeyin diyolar ama adaçayını bilmiyorum tabi. Yarın bende yapayım belki gitmeden etkisi olur

Bitki çayları içmeyin diyolar ama adaçayını bilmiyorum tabi. Yarın bende yapayım belki gitmeden etkisi olur
Adacayını yumurtlamadan once ıcıceksın yumurtlamadan sonra ıcmıceksın dusuk rıskı yapıyo hormon duzenlıyo cunku aklında olsun adet bıtınce 20 gune kadar ıc sonra bırak

Adacayını yumurtlamadan once ıcıceksın yumurtlamadan sonra ıcmıceksın dusuk rıskı yapıyo hormon duzenlıyo cunku aklında olsun adet bıtınce 20 gune kadar ıc sonra bırak

Tamam canım söylediğin iyi oldu. Ben de şey okumuştum kahve ve havuç suyu eşlerin içmesi de iyi geliyormuş ben de kahve yapıyorum bu ay da böyle deneyelim dedim

Tamam canım söylediğin iyi oldu. Ben de şey okumuştum kahve ve havuç suyu eşlerin içmesi de iyi geliyormuş ben de kahve yapıyorum bu ay da böyle deneyelim dedim
Kaahve ıcmeyın dıyen de var ama ben ıctım esım fazla ıcmedı ılk hamılelıgımde ıkımızde ıcıyoduk ahahah bakalım kacıncı gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…