- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Ben 17 ocakta oldum bugun 19.gunum ama eger olursa on gun sonra beraber ogrenırız ben normalde gec yumurtluyorum 4 gun adet aramız var sanırım ben adet zamanı soz bıkacgun kala ogrenebılırız varsaBenim bugun adetten itibaren 15. gunum.13. gun de ilk ovulasyon testini yaptim.Koyuya yakindi.Dun yani 14. gun en koyu zamandi.Bugun yine yaptim. Silikleşmisti iyice.Adetim 21 ocakta başladi benim.Sizin ne zamandi?Evet insallah oyle olacak gibi. Cok yakin birbirine.
Hiç belli olmaz belki diğer gün tutar. İnşallah kaderinde vardır canımEvet aslında bakıpta almıştım biletimi ama programı 28 günde ayarlamışım fakat 30 31 günde adet oluyormusum düzeltince hepsi kaydı tabi
Amiin Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben yeni başladım ama yarın bat günüm. Cuma günü test yapmıştım negatif çıktı. Yarın adetim başlar herhalde. Bitince tekrar denicem.Ben ılk hamılelıgımı de oyle yakalamıstım ama yumurtlamam cok degısken buay adacayı ıncır be havucla 21 den 19 a cektım zor zamanlar gecmıyot Allahım bıdaha yasatmasın kımseyede acısını vermesın sen yenımı basladın buay daha
Bende 8 ay once bebegımı kaybettım buay denemeye basşadım sızın koyulasmaya baslamıs bıkac gune yumurtlama olabılır
Allah kımseye yasatmasın okdr buyuk kayıp cok zor saglık sorunlarından sonra ılk kez denıyorum buay korkuyo ınsan cok yarın adet olmazsan testı tekrarla gec dolllenme ıhtımalını unutma asla cnmAmiin Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben yeni başladım ama yarın bat günüm. Cuma günü test yapmıştım negatif çıktı. Yarın adetim başlar herhalde. Bitince tekrar denicem.
Merhaba.Ben de 3 aydir deniyorum.Henuz kismet olmadi.Bu 4. denememiz ve bu ay ovulasyon denedim.Insallah bu ay olur diye bekliyorum hayirlisi ile.Dun en koyu cizgiyi gordum.Bugun silikleşmeye başladi.Sanirim bugun catladi.Dun ve ondan onceki gunu degerlendirdik.Bugun ve yarini da degerlendirip,bekleyecegim insallah.Allah tum isteyenlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
Sagol canim.Insallah tutar.Güzel günleri değerlendirmişsiniz canım inşallah tutar
Evet cnm cok zor Allah bıdaha yasatmasın kullanıyorum 19. Gunumdu bugun sen genede degerlendır suan kacıncı gunun spermler yasıyp 3 gunGeçmiş olsun canım inşallah sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz kayıptan sonrası daha zor oluyor. İnşallah olur şehir dışına çıkıyorum döndüğümde 20. Gün olacak nasip bakalım.. Ovulasyon testi kullanıyor musun sende
Canım incir ve havuçla nasıl öne çektin yumurtlamayıBen ılk hamılelıgımı de oyle yakalamıstım ama yumurtlamam cok degısken buay adacayı ıncır be havucla 21 den 19 a cektım zor zamanlar gecmıyot Allahım bıdaha yasatmasın kımseyede acısını vermesın sen yenımı basladın buay daha
Hergun bır havuc kuru ıncır bır bardakta adacayı ıctım normalde 21 oncı gunde yumurtlarım ben ılk gebelıkte aynılarıyla 16. Gun yumurtşamıstım buayda 19 da yumurtladım sanırım ovu testıne gore buay adetım uzun surdu spral vardı cıktı yoksa daha erken yumurtşayabılırdımCanım incir ve havuçla nasıl öne çektin yumurtlamayı
Evet canim benim adetim daha sonra ama yumurtlama zamanlarimiz cok yakin.Insallah burda guzel haberler paylasiriz ikimiz de .Ben 17 ocakta oldum bugun 19.gunum ama eger olursa on gun sonra beraber ogrenırız ben normalde gec yumurtluyorum 4 gun adet aramız var sanırım ben adet zamanı soz bıkacgun kala ogrenebılırız varsa
Evet cnm cok zor Allah bıdaha yasatmasın kullanıyorum 19. Gunumdu bugun sen genede degerlendır suan kacıncı gunun spermler yasıyp 3 gun
Ins cnm gercı benım guzel gunum olmaz bundan sonra rosklı haftaları atlatana kadar hakkımızda hayırlısıEvet canim benim adetim daha sonra ama yumurtlama zamanlarimiz cok yakin.Insallah burda guzel haberler paylasiriz ikimiz de .
Evet cnm sabah cok koyu cıktı sonra sılıklestı hafıf bakalım olursa adet gunu gorucez ınsAmin canım kimseye yaşatmasın yaşayan anlıyor ancak bu durumu. Şuan 12. Gün benim. Bir gün araya verip deniyoruz yine adetim bittiğinden beri. Senin sanki sabah ki koyu çıkmış gibi
Hergun bır havuc kuru ıncır bır bardakta adacayı ıctım normalde 21 oncı gunde yumurtlarım ben ılk gebelıkte aynılarıyla 16. Gun yumurtşamıstım buayda 19 da yumurtladım sanırım ovu testıne gore buay adetım uzun surdu spral vardı cıktı yoksa daha erken yumurtşayabılırdım
Adacayını yumurtlamadan once ıcıceksın yumurtlamadan sonra ıcmıceksın dusuk rıskı yapıyo hormon duzenlıyo cunku aklında olsun adet bıtınce 20 gune kadar ıc sonra bırakBitki çayları içmeyin diyolar ama adaçayını bilmiyorum tabi. Yarın bende yapayım belki gitmeden etkisi olur
İNŞALLAH tutmuştur Canım hayırlısıylaEvet cnm sabah cok koyu cıktı sonra sılıklestı hafıf bakalım olursa adet gunu gorucez ıns
Adacayını yumurtlamadan once ıcıceksın yumurtlamadan sonra ıcmıceksın dusuk rıskı yapıyo hormon duzenlıyo cunku aklında olsun adet bıtınce 20 gune kadar ıc sonra bırak
Ins cnm hayırlıysa tutmustur annelıgı cok ısıtıyorumİNŞALLAH tutmuştur Canım hayırlısıyla
Kaahve ıcmeyın dıyen de var ama ben ıctım esım fazla ıcmedı ılk hamılelıgımde ıkımızde ıcıyoduk ahahah bakalım kacıncı gununTamam canım söylediğin iyi oldu. Ben de şey okumuştum kahve ve havuç suyu eşlerin içmesi de iyi geliyormuş ben de kahve yapıyorum bu ay da böyle deneyelim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?