- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Bir ayda 10 kilo vermeyi deneyeceğim bakalım inşallah yaparım canım. İçimde durdurulamaz bir bebiş aşkı var kendimi beşik bakarken falan buluyorum.. Allahım hepimize nasip eder insallah..Verebilir sen bir ay bekle canım. Boya göre biraz çok ama dene istersen tutar yane rabbim büyük olmayacak diye bişey yok hayırlısı olsun inşallah canım :)
Eger denemek istersen kilo vermeyi bekle canım martta düşünürsünüzBir ayda 10 kilo vermeyi deneyeceğim bakalım inşallah yaparım canım. İçimde durdurulamaz bir bebiş aşkı var kendimi beşik bakarken falan buluyorum.. Allahım hepimize nasip eder insallah..
Öyle yapacağım canımEger denemek istersen kilo vermeyi bekle canım martta düşünürsünüz
Adet donemin kaç gün sürüyo bide genelde adet bitisinden beşinci altıncı gunBen de istiyorum bakalım kızlar. Benim şimdiki bat 5 şubat. Sonrasında hangi günler yumurtlama şansı yüksek olur.
Bence kalabilirsiniz erken değil tam zamanı ben ilk ay hamile kaldım evlendigimde tabi düşük yaptım beş ay bekledim olmadı sonra tekrar denedik oğlum oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum bakalım insllah aksilik çıkmaz :)kızlar bende 5 aylık evliyim sizce acelemi ediyorum 5 aydır zaten ilişkiye girememiştim yeni girdik 2 gün oldu zor bi süreçti ma gecti çok şükür kalsammı kalmasammı bilemedim çokta istiyorum ama
26 günde bir oluyor benim. Geçtiğimiz ay 7.gün denedik. Tutmamış. Bu ay bakalım kısmetse daha erken davranırım.Adet donemin kaç gün sürüyo bide genelde adet bitisinden beşinci altıncı gun
Canım öncelikle zor zamanlar geçirmişsin. Rabbim inşallah bu kez yüzünü güldürür. Ben bu ovu testini hiç yapmadım. Bakalım eğer olmazsa ben de sonraki aylarda denerim.Merhaba kızlar ben bu ay basladım 8 ay once bebegımı 20 haftalık kaybetmıstom sağlık sorunları sebebıyle ara verdım bugun sabah ovu testınde koyu cozgıyı yakaladım sızler kacıncı gununuzdesınız
Inşallah.. Bat ne zamanKızlar merhaba, ben de 3 ay önce düşük yaptım geçen ay bide bu ay deniyoruz bakalım bu ay ovulasyonla takip ediyorum inşallah tutar
Inşallah.. Bat ne zaman
Kötü denk geliyor bu ay desene..25 şubat gösteriyor program ama ovulasyonu da 10 şubat ama 10 şubatta eşimle ayrı şehirlerde olacağız maalesef
Kötü denk geliyor bu ay desene..
Ben ılk hamılelıgımı de oyle yakalamıstım ama yumurtlamam cok degısken buay adacayı ıncır be havucla 21 den 19 a cektım zor zamanlar gecmıyot Allahım bıdaha yasatmasın kımseyede acısını vermesın sen yenımı basladın buay dahaCanım öncelikle zor zamanlar geçirmişsin. Rabbim inşallah bu kez yüzünü güldürür. Ben bu ovu testini hiç yapmadım. Bakalım eğer olmazsa ben de sonraki aylarda denerim.
Kacıncı gununuz benımde sabah cok koyuydu ogşeden sonra sılıklesmeye basladı sanırım tutarsa sızşe aynı zamanda ogrenırız sat kactıMerhaba.Ben de 3 aydir deniyorum.Henuz kismet olmadi.Bu 4. denememiz ve bu ay ovulasyon denedim.Insallah bu ay olur diye bekliyorum hayirlisi ile.Dun en koyu cizgiyi gordum.Bugun silikleşmeye başladi.Sanirim bugun catladi.Dun ve ondan onceki gunu degerlendirdik.Bugun ve yarini da degerlendirip,bekleyecegim insallah.Allah tum isteyenlere hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah.
Bende 8 ay once bebegımı kaybettım buay denemeye basşadım sızın koyulasmaya baslamıs bıkac gune yumurtlama olabılırKızlar merhaba, ben de 3 ay önce düşük yaptım geçen ay bide bu ay deniyoruz bakalım bu ay ovulasyonla takip ediyorum inşallah tutar
Benim bugun adetten itibaren 15. gunum.13. gun de ilk ovulasyon testini yaptim.Koyuya yakindi.Dun yani 14. gun en koyu oldugu zamandi.Bugun yine yaptim. Silikleşmisti iyice.Adetim 21 ocakta başladi benim.Sizin ne zamandi?Evet insallah oyle olacak gibi. Cok yakin birbirine.Kacıncı gununuz benımde sabah cok koyuydu ogşeden sonra sılıklesmeye basladı sanırım tutarsa sızşe aynı zamanda ogrenırız sat kactı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?