- 28 Eylül 2016
- 638
- 462
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Halsizim uykum geliyor hele sabah hiç kalkmak istemiyorum ara ara batma oluyor akintim biraz durmuş az az geliyor o kadar canımHiç belirti hissetmiyo musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halsizim uykum geliyor hele sabah hiç kalkmak istemiyorum ara ara batma oluyor akintim biraz durmuş az az geliyor o kadar canımHiç belirti hissetmiyo musun?
Üç gün üst üste yani dimi? İnsallah hamileysen bu sefer de sağlıklı güzeller güzeli bi kızın olsun :)selozy Canım iki gun sonra dediğim 13 günde çift çizgi cikti-ilişki oldu bide 14-15 te gün aşırı ondan sonra yapılmadı
Ay çok tskler canım benim rabbim senin de gönlüne göre versinÜç gün üst üste yani dimi? İnsallah hamileysen bu sefer de sağlıklı güzeller güzeli bi kızın olsun :)
Var mı gelişme bugün test yaptın mı? Bari bi ovulasyon testi yapsaydınn :)Ay çok tskler canım benim rabbim senin de gönlüne göre versinevet canım üst üstte ama tabi ondan öncede gün aşırı oldu boşuna isteksiligimi artırdı soğutuyor insanı ya
![]()
Yok Vallah canim yapmadımVar mı gelişme bugün test yaptın mı? Bari bi ovulasyon testi yapsaydınn :)
Tsk ederim canimGeçmiş olsun
Canım aynısı başıma geldi. Ben de doktora sordum kan tahlilinde olsaydı çıkardı dedi ama bilmiyorum ki. Rabbim ne nasip ettiyse o olur kuzum nasip eder inşallah allahım en kısa zamanda üzülme.
Öyle düşünme canım pozitif ol bazen belirtiler benzeyebilir ama regl olacaksın diye değil inşallah hamilesin diye düşün ki olacak inşallah canımmaalesef değilmiş çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sana ve isteyen herkese nasip olsun bu ay da yine sancım var sancı olunca ben artık adet olucam gözüyle bakıyorum
Çok çok teşekkür ederim inşallah sen de durum neÖyle düşünme canım pozitif ol bazen belirtiler benzeyebilir ama regl olacaksın diye değil inşallah hamilesin diye düşün ki olacak inşallah canım
Bir de hiç çevrenizden duydunuz mu hamile kalsak ağrımız olmayacak mı farkı ne :) bir de biz bazen eşimle sadece yumurtlama dönemi olan hafta birliktelik yaşıyoruz diğer günlerde bişey yok ben de nasılsa önemli olan yumurtlama diyerek önemsemiyorum çok zormuş bu işlerÖyle düşünme canım pozitif ol bazen belirtiler benzeyebilir ama regl olacaksın diye değil inşallah hamilesin diye düşün ki olacak inşallah canım
yumurtalama olduğunda hissediyormusun yoksa ovulasyon testi kulaniyonmu canımBir de hiç çevrenizden duydunuz mu hamile kalsak ağrımız olmayacak mı farkı ne :) bir de biz bazen eşimle sadece yumurtlama dönemi olan hafta birliktelik yaşıyoruz diğer günlerde bişey yok ben de nasılsa önemli olan yumurtlama diyerek önemsemiyorum çok zormuş bu işler![]()
ben hamileyim canım daha yeni darısı tüm isteyenlerin başına inşallahÇok çok teşekkür ederim inşallah sen de durum ne
İnsallah hamilesin Canım az kalmış bat a oğlun kaç yaşındaSlm arkadaslar Benim birtane evladim var Insallah ikinciyide istioruz gecen ay olmadi Bu ayda 5 günüm kaldi reglime bütün belirtiler var Ama erken davrandim ucuz bi Test yaptim cikmadi yaklasik 5 gündür adet sancilarim var hala Devam edio kasiklarimda Batmada cok oluyor Ama en önemlisi bence adet gecikmesi sabirli olmamiz lazim hakkimizda hayirlisi insallah ken-zül ars duasini tavsiye ediorum
slm arkadasim basladinizmi subattan bu Yana biseyler varmi?Rabbim inşallah en kısa zamanda tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin inşallah bende şubatta baslayacam
Allah bagislarsa 2.5 yasinda Kerem adinda bi oglum var Allah Tüm istiyenlere nasip Etsin Insallah Ben olursa olur olmazsa olmaz Diye düsünüyorum allaha sükür birtane evladim var Allah ona saglikli güzel ömür versinİnsallah hamilesin Canım az kalmış bat a oğlun kaç yaşında
Allah bağışlasın canım bahtı açık ömrü uzun olsun inşallah bazı testler var 6 gün önceden çıkıyor ondan mi kullandin canım çünkü bazıları cikmayabiliyor ben de bat iki gun gecti hamileyim canım ovuslasyon testi kullandım benOgluma 3 ayda hamile kaldim 21ci günden adet gününe kadar adet sancilarim vardi oldum olucam derken grip oldum ve ilac yazmisti Doktor Benim günüm 2gün gecmis ben farkinda Bile degildim ilaclari icmedim Test yaptim positiv cikinca agzima sürmedim.suan gercekten umudum Bu ay icinde yok testi yaptim negativ cikinca Bu belirtilerin nekadar yaniltici oldugunu gördüm tamam 4-5 gün var daha adetime Ama erken gebelik testi olsada silik cikmazmiydi?