- 11 Mart 2019
- 920
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Geçmiş olsunCanim düşük yaptim bugun çıktım hastaneden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsunCanim düşük yaptim bugun çıktım hastaneden
Gerçekten çok üzüldüm ben de daha önce bir kere yaşadığım için çok geçmiş olsun canım benim rabbim tekrardan nasip etsin inşallahCanim düşük yaptim bugun çıktım hastaneden
Amin canim insallah allah isteyen herkese nasip etsinGerçekten çok üzüldüm ben de daha önce bir kere yaşadığım için çok geçmiş olsun canım benim rabbim tekrardan nasip etsin inşallah
Sağol canimCok gecmis olsun kuzum![]()
Sağol canimCok gecmis olsun kuzum![]()
Evet bitti ama ovulasyona daha var test yapmaya başlamadım senin bata kaç kaldı?selozy canım ne yaptın regl bitti mi
Takvime göre 6 kaldı canım ama hiç belirti yok iki gun önce çok akintim oldu ama şimdilik normal sanki biraz uykusuzluk çekiyorum ha de inşallah bu mübarek aylarda rabbim sana nasip etsin inşallahEvet bitti ama ovulasyona daha var test yapmaya başlamadım senin bata kaç kaldı?
Ay o son günler çok zor bekleniyo benim de bugün 10.günüm bu sefer doğru zamanı değrrlendirirz inşallah olur. Senin sanki olacakmş gibi içime doğuyor hep :)Takvime göre 6 kaldı canım ama hiç belirti yok iki gun önce çok akintim oldu ama şimdilik normal sanki biraz uykusuzluk çekiyorum ha de inşallah bu mübarek aylarda rabbim sana nasip etsin inşallahama beklemez zor zaman geçmiyor vallah
Gerçekten mi inşallah canım benim beraber kalırız belki çok güzel olur o zman beraber hamilelik donemlerimizi de atlatiriz rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsinAy o son günler çok zor bekleniyo benim de bugün 10.günüm bu sefer doğru zamanı değrrlendirirz inşallah olur. Senin sanki olacakmş gibi içime doğuyor hep :)
Orda pembis bisey mi varselozy canım test yaptım bi baksana
selozy canım test yaptım bi baksana
Ovulasyon testi yap bakalım koyu çift çizgi çıkcak mı. Zaten elinde kalıcaklar gibi duruyo baksana :))Benim hislerim bu kadar güçlü müymüş yaa :) aaa hem de bata 5 var dimi zaten koyu bi çizgi beklenemezdi. Heveslenme çok kaptırma ama var gibi duruyo. İnşallah canım benim çok sevindim
Aslında dün degil önceki gün yaptım ortaydi ne koyu idi nede silikti ay ha de inşallah ikimizde inşallah bu ay olur bende kendi mi kaptirmiyorum bide pazartesi yapi cam canimOvulasyon testi yap bakalım koyu çift çizgi çıkcak mı. Zaten elinde kalıcaklar gibi duruyo baksana :))
Üst üste mi değerlendirmiştiniz bi gün arayla mı? Tam çift çizgi olan gün ve ertesi günü mü?Aslında dün degil önceki gün yaptım ortaydi ne koyu idi nede silikti ay ha de inşallah ikimizde inşallah bu ay olur bende kendi mi kaptirmiyorum bide pazartesi yapi cam canim
Benim 13 de çift cizgiydi canım ondan öncede gün aşırı yapmıştım ama pişman oldum çünkü üst üstte olunca insan yapamıyor ama çift çizginin çıktığı günde yaptım ondan iki sonra da yaptım daha yapmadimÜst üste mi değerlendirmiştiniz bi gün arayla mı? Tam çift çizgi olan gün ve ertesi günü mü?
Biz geçen ay o sebepten yumurtlama gününü boş geçtik işte canımız istemedi bildiğinBenim 13 de çift cizgiydi canım ondan öncede gün aşırı yapmıştım ama pişman oldum çünkü üst üstte olunca insan yapamıyor ama çift çizginin çıktığı günde yaptım ondan iki sonra da yaptım daha yapmadim
İnsallah kuzum biran önce o anların gelmesini istiyorum. İyi degerlendir o günleri canimBiz geçen ay o sebepten yumurtlama gününü boş geçtik işte canımız istemedi bildiğinboşa testlerimi harcadım bide. Ama gerçekten zor işler inşallah bu ay ikimiz de seviniriz bakalımmm
Hiç belirti hissetmiyo musun?Benim 13 de çift cizgiydi canım ondan öncede gün aşırı yapmıştım ama pişman oldum çünkü üst üstte olunca insan yapamıyor ama çift çizginin çıktığı günde yaptım ondan iki sonra da yaptım daha yapmadim