Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devlet hastanesi ne pek güven olmuyor ultrasona
Kardesimin tirotlerinde nodül var,kanser şüphesi var dediler
Özelde profesör baktı basit bir tiroit ilhitabi geçiriyormus
Cok gecmis olsun canim . INŞALLAH benim soncta da hata olmuştur çok kötü durumdayim

Muge1979 Canım çok üzüldüm ya nasıl öyle bişey oluyor ben anlamadım kanamanda yok bildigim kadarıyla yane ne biçim doktor deseydin hiç bişey yokken nasıl kaybolur yarın hastaneye gidince haber et canım aklım sende kaldı kendini sakin uzmee canım

Bir sıkıntı yok değilmi canım bu arada Hoşgeldin bende bekliyorum bat 10 gün var
Canim bende bir sikinti yok kist var ama dikkate alinacak kdr degil dedi esimin sperm sayisi normal.ileri hareket 21 bgn devlet hastanesinde konseye girdim 1 evladimz oldugu icin tup bebek karsilamadi asilama yapacagz degerler asilamaya uygun goruldu bekliyorum rabbimin izniyle

Çok geçmiş olsun canım benim rabbim bağışlasın en kısa sürede rabbim ikinciyi nasip etsin benim ikincisi olacak bir oğlum var benimde

Merhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi

Ha de inşallah var gözüküyor adetine de daha var çok mutlu oldum senin adına böyle haberler alınca insan çok mutlu oluyor gerçekten

Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…