- 6 Mayıs 2017
- 589
- 530
- 53
- 45
- Konu Sahibi Hayal Kocak
Evet canimCanim acilde kadin dogumcu mu bakti ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimCanim acilde kadin dogumcu mu bakti ?
Cuma 5 mm demislerdi cumartesi 9 mm bugün yok dedi ne yapacagimi bilemdimEvet canim
EvetCanim acilde kadin dogumcu mu bakti ?
Devlet hastanesi ne pek güven olmuyor ultrasona
Acilde pek prof olmuyor kuzum da sojicta kanaman pihtinda olmadi nere kayboldu bide acildeki ultrasonlara guven olmuyor sen sikma caniji bi kadin doguma git.
Yarin ozele gideceğim inşallah hata olmusturAcilde pek prof olmuyor kuzum da sojicta kanaman pihtinda olmadi nere kayboldu bide acildeki ultrasonlara guven olmuyor sen sikma caniji bi kadin doguma git.
Cok gecmis olsun canim . INŞALLAH benim soncta da hata olmuştur çok kötü durumdayimDevlet hastanesi ne pek güven olmuyor ultrasona
Kardesimin tirotlerinde nodül var,kanser şüphesi var dediler
Özelde profesör baktı basit bir tiroit ilhitabi geçiriyormus
Allah razi.olsun canım inşallah dediğin gibi olurAcilde pek prof olmuyor kuzum da sojicta kanaman pihtinda olmadi nere kayboldu bide acildeki ultrasonlara guven olmuyor sen sikma caniji bi kadin doguma git.
Insallah canim bizide haberdar etYarin ozele gideceğim inşallah hata olmustur
Bir sıkıntı yok değilmi canım bu arada Hoşgeldin bende bekliyorum bat 10 gün varBen de 6 yildir beklemedeyim![]()
Canim bende bir sikinti yok kist var ama dikkate alinacak kdr degil dedi esimin sperm sayisi normal.ileri hareket 21 bgn devlet hastanesinde konseye girdim 1 evladimz oldugu icin tup bebek karsilamadi asilama yapacagz degerler asilamaya uygun goruldu bekliyorum rabbimin izniyle
Bir sıkıntı yok değilmi canım bu arada Hoşgeldin bende bekliyorum bat 10 gün var
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim bağışlasın en kısa sürede rabbim ikinciyi nasip etsin benim ikincisi olacak bir oğlum var benimdeCanim bende bir sikinti yok kist var ama dikkate alinacak kdr degil dedi esimin sperm sayisi normal.ileri hareket 21 bgn devlet hastanesinde konseye girdim 1 evladimz oldugu icin tup bebek karsilamadi asilama yapacagz degerler asilamaya uygun goruldu bekliyorum rabbimin izniyle
Amiinn hepimizknkini bagislasin sizedeÇok geçmiş olsun canım benim rabbim bağışlasın en kısa sürede rabbim ikinciyi nasip etsin benim ikincisi olacak bir oğlum var benimde
Ha de inşallah var gözüküyor adetine de daha var çok mutlu oldum senin adına böyle haberler alınca insan çok mutlu oluyor gerçektenMerhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi
Hadi inşallahMerhaba kizlar ben gecen ay kirmizilari görmüştüm bu ay mujdeyle geri döndüm sanırım. 19 u yumurtlamamdi 5 gun klomenden sonra 19unda igne vurundum 20si birliktelik dün aksam yani 26sinda beta hcg 5.7 pozitif yaziyor. Adet batim 2 nisan sali ne dersiniz bu kez tutmusmudur ciddi derecede mide bulantim ve cok seffaf akintim var su gibi
Canim düşük yaptim bugun çıktım hastanedenInsallah canim bizide haberdar et
Cok gecmis olsun kuzumCanim düşük yaptim bugun çıktım hastaneden