- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Bugün de yaptırdınız mi tahlilAmin canım cok sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bugün pik yapmış sankiHayal Kocak bugünki testi bekliyorum? :)
Fotoğraf attıysan gelmedi. Pikse bugün kesin ilişki olmalı. Yumurtlamadan bikaç saat öncesi en verimli zamanlar. Elinde bol test varsa akşam 6 gibi bitane daha yapıp çatladı mı öğrenbilrsinBugün pik yapmış sanki
Mesela benmki iki gün pikte kalıyo ikinci günün akşamı silikleşiyor. Bazılarının hemen silşkleşyoBugün pik yapmış sanki
Evet pik canım inşallah tutar :)
İnsallah biz denk getirmeye çalışıyoruz gerisi rabbimin taktiri:)Evet pik canım inşallah tutar :)
Hayır canim pazartesi yaptirmistim yarın tekrar verecegim kan dr hastaneye yat birda takip edelim dediBugün de yaptırdınız mi tahlil
Hayırlısı olsunHayır canim pazartesi yaptirmistim yarın tekrar verecegim kan dr hastaneye yat birda takip edelim dedi
Canım nasıl oldu durumun kan verdin mi ?Hayır canim pazartesi yaptirmistim yarın tekrar verecegim kan dr hastaneye yat birda takip edelim dedi
Evet canim cumartesi günü keseyi gördüler 9 mm dedi dr ama progesteron hormonu cok düşük cikti sağlıklı gebelik degil mi anlamadim varmi senin bu konuda bir bildinCanım nasıl oldu durumun kan verdin mi ?
Canim dış gebeliği elediler cumartesi keseyi gördü dr 9 mm 5 haftalik dedi ama hala hcg degerleri cok yavas ilerliyor ve progesteron cok düşük bilmiyorum ne olacak. Varmi senin bu konuda bilginBugün de yaptırdınız mi tahlil
Yok ama bir yerde okumuştum korkma bazen yavaş ilerleyebilir bir iki hafta daha gecsin yükselir canım çok şükür dış gebelik değil senin adına cook sevindim canım benim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsinCanim dış gebeliği elediler cumartesi keseyi gördü dr 9 mm 5 haftalik dedi ama hala hcg degerleri cok yavas ilerliyor ve progesteron cok düşük bilmiyorum ne olacak. Varmi senin bu konuda bilgin
Amin canım rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah ben çok bekledimYok ama bir yerde okumuştum korkma bazen yavaş ilerleyebilir bir iki hafta daha gecsin yükselir canım çok şükür dış gebelik değil senin adına cook sevindim canım benim rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin
Maalesef bilgim yokCanim dış gebeliği elediler cumartesi keseyi gördü dr 9 mm 5 haftalik dedi ama hala hcg degerleri cok yavas ilerliyor ve progesteron cok düşük bilmiyorum ne olacak. Varmi senin bu konuda bilgin
Kizlar soktayim aglamaktan gözlerim şişti bugun acil de utrasyona girdim cumartesi 9 mm olan kese bugun yok kafayi yiyecegimMaalesef bilgim yok
İnşallah geç dollenmedir
Sıkı sıkı tutunur bebeğin :)
Canım nasıl oldu durumun kan verdin mi ?
[/QUOTE cok kötüyüm cumartesi gorunen kese bugun yok saka mi bu
Canim acilde kadin dogumcu mu bakti ?Kizlar soktayim aglamaktan gözlerim şişti bugun acil de utrasyona girdim cumartesi 9 mm olan kese bugun yok kafayi yiyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?