- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Tamam bekliyorum :)Canım sana mesaj yazmışım gönderdigimi sanıyordum megersem ama gondermemisim bende mesajımı arıyordum kalp kalbe karşı yarın yapıp gönderirim
Hayır canim hala azar azar artıyor yarın son bi kan testi yapip karar verecekler dr büyük ihtimal dış gebelik diyorSonuc ne insallah katlanarak artmistir bende yasadim kimyasal gebelik
Evet koyulaşmış :) yarın yine 11 12 arası yapmaya özen göster . Yarın ya da sonraki gün iki çizgi eşitlenecektir diye düşünüyorum. 3 4 gün içinde çatlar gibi hayalcim pek kalmadı sen içinde olduğmuz günleri de değrlendir artık.selozy canım bak bugün yaptığım biraz iyi
Senin regl gunene kaç gün kaldı Canım benimEvet koyulaşmış :) yarın yine 11 12 arası yapmaya özen göster . Yarın ya da sonraki gün iki çizgi eşitlenecektir diye düşünüyorum. 3 4 gün içinde çatlar gibi hayalcim pek kalmadı sen içinde olduğmuz günleri de değrlendir artık.
benim yarın öbürgün olması lazım artık .zaten baya belirti hissediyorum her an olacak giibiSenin regl gunene kaç gün kaldı Canım benim
Canım kan testi yaptın mi degerlerin yükselmiştir inşallahHayır canim hala azar azar artıyor yarın son bi kan testi yapip karar verecekler dr büyük ihtimal dış gebelik diyor
İnsallah hamileliktir canım benim çok mutlu olurumbenim yarın öbürgün olması lazım artık .zaten baya belirti hissediyorum her an olacak giibi
Sanmıyorum çünkü yumurtlama zamanını iyi değrlendiremedik bu ay hiç umudum yoktu. bi an önce adet olup gelecek yumurtlama dönemini değerlendirmek istiyorum :)İnsallah hamileliktir canım benim çok mutlu olurum
Bugun test yaptik gene 260 cikti iki gun once 200 dü saglikli gebelik degil drbiraz daha takip edelim sonra iğneyle sonlandıralım dediCanım kan testi yaptın mi degerlerin yükselmiştir inşallah
Ay kiyamam Vallah belki olmuştur hiç belli olmaz ama olmasa da diğer aya inşallahS
Sanmıyorum çünkü yumurtlama zamanını iyi değrlendiremedik bu ay hiç umudum yoktu. bi an önce adet olup gelecek yumurtlama dönemini değerlendirmek istiyorum :)
Bugun test yaptik gene 260 cikti iki gun once 200 dü saglikli gebelik degil drbiraz daha takip edelim sonra iğneyle sonlandıralım dedi
[/QUOTE/] insallh öyle bişey yoktur degerlerin yükselir canım benim rabbim büyük
Bence erken yapmışsın geç dollenmede olabilir canım bir kaç gün kalmış inşallah vardır canım sıkma canını biliyorum insan dayanamıyor kendimizi de uzuyoruz bu tür şeyler yüzündenSelam kızlarrr. Bat 25-26 mart gibi, bugün dayanamadım laboquick marka erken gebelik testi yaptım tabiki bu ayda negatifsizce çok mu erken test yapmak için??
Haklısın canım, geçen ay adetim 10 gün geçikti oyüzden doktora gittiğimde 6 mart-10 mart arası yumurta çatlamış ultrasona göre öyle dedi. Oyüzden şansımı denedim ama negatif çıktı hayırlısı. 25 ine kadar beklicem tabiBence erken yapmışsın geç dollenmede olabilir canım bir kaç gün kalmış inşallah vardır canım sıkma canını biliyorum insan dayanamıyor kendimizi de uzuyoruz bu tür şeyler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?