Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selozy selozy canım reglden hemen sonra yapınca daha çok koyuydu şimdi çok silik acaba hala varmı

Eklentiler

• IMG_20190317_192317.jpg
    IMG_20190317_192317.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 21
Hayal Kocak Hayal Kocak adetin birici gününden itibaren kaçıncı günün? Büyük ihtimalle şuan vaktine biraz var. Sen bu ay adet görene kadar hep yap ki kaçırma. Elinde yeterince var dimi? Sabah yapıyosan bi de akşam üstünü deneyelim. Belki çay filan içiyosan seyreltiyodur. Ben 2 gibi sıvı almayı kesip 5 gibi test yaptığmda piki görmüştüm bu ay

selozy selozy canım bak bugün yaptığım biraz iyi
Evet koyulaşmış :) yarın yine 11 12 arası yapmaya özen göster . Yarın ya da sonraki gün iki çizgi eşitlenecektir diye düşünüyorum. 3 4 gün içinde çatlar gibi hayalcim pek kalmadı sen içinde olduğmuz günleri de değrlendir artık.

Evet koyulaşmış :) yarın yine 11 12 arası yapmaya özen göster . Yarın ya da sonraki gün iki çizgi eşitlenecektir diye düşünüyorum. 3 4 gün içinde çatlar gibi hayalcim pek kalmadı sen içinde olduğmuz günleri de değrlendir artık.
Senin regl gunene kaç gün kaldı Canım benim

S
Sanmıyorum çünkü yumurtlama zamanını iyi değrlendiremedik bu ay hiç umudum yoktu. bi an önce adet olup gelecek yumurtlama dönemini değerlendirmek istiyorum :)
Ay kiyamam Vallah belki olmuştur hiç belli olmaz ama olmasa da diğer aya inşallah

Selam kızlarrr. Bat 25-26 mart gibi, bugün dayanamadım laboquick marka erken gebelik testi yaptım tabiki bu ayda negatif :KK43: sizce çok mu erken test yapmak için??
Bence erken yapmışsın geç dollenmede olabilir canım bir kaç gün kalmış inşallah vardır canım sıkma canını biliyorum insan dayanamıyor kendimizi de uzuyoruz bu tür şeyler yüzünden

Bence erken yapmışsın geç dollenmede olabilir canım bir kaç gün kalmış inşallah vardır canım sıkma canını biliyorum insan dayanamıyor kendimizi de uzuyoruz bu tür şeyler yüzünden
Haklısın canım, geçen ay adetim 10 gün geçikti oyüzden doktora gittiğimde 6 mart-10 mart arası yumurta çatlamış ultrasona göre öyle dedi. Oyüzden şansımı denedim ama negatif çıktı hayırlısı. 25 ine kadar beklicem tabi

Back