Gebeliğe Hazırlık 2019 da subatta ve martta hamileligi dusunenler buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama dönemim bitti sanırım benim ya anlamıyorum hiç sen nerden anlıyorsun

Yumurtlamaya dair bazı belirtiler oluyor ama kesin gününü bende çözemiyorum sadece muhtemel adet göreceğim tarihten 14 gün öncesine bakıyorum eğer o zamanlarda akıntı artışı varsa doğru zaman
uzayan akıntı oluyor ardından yumurta akı gibi şeffaf ve yapışkan bir akıntı oluyor o yumurtlamanın işareti işte ama o akıntıyı herzaman kestiremiyorum

Hıım tamam canım teşekkür ederim

Aynı durumdayız. Biz de ocakta başladık. Regl de 25 26 Mart gibi beklemedeyim. Inşallah rabbim bu ay sevindirir bizleri.
canım benim bat 25 - 26 mart ayni yani. sadece yumurtlama gününü degerlendirebildik. yani benim takip ettigim hemen hemen ilk denemem olacak. insallah tutar ya

Ben ovulasyon testinden hiç bişey anlamadim regldin sonra çok silik değildi ama pik te yapmamıştı zaten bugün hiç çizgi yok yoksa çok mu erken adetten sonraki dördüncü gunu

Ben ovulasyon testinden hiç bişey anlamadim regldin sonra çok silik değildi ama pik te yapmamıştı zaten bugün hiç çizgi yok yoksa çok mu erken adetten sonraki dördüncü gunu
Regl başlangıç tarihinden sonra tahmini 12. Gün. Ama en erken 8-9 dan sonra yapabilirsin cnm. Regl başlangıç tarihinden sonra kaçıncı gün ?

Regl başlangıç tarihinden sonra tahmini 12. Gün. Ama en erken 8-9 dan sonra yapabilirsin cnm. Regl başlangıç tarihinden sonra kaçıncı gün ?
Bugün dokuzuncu gün canım regl 5 gün sürdü 6-7 de gözüküyordu biraz ama 8-9 da çizgi o kadar az ki görülmüyor desek yeri yani şimdi yumurtalama olacak mi bu sefer hiç bişey anlamadim nasıl olacak

Bugün dokuzuncu gün canım regl 5 gün sürdü 6-7 de gözüküyordu biraz ama 8-9 da çizgi o kadar az ki görülmüyor desek yeri yani şimdi yumurtalama olacak mi bu sefer hiç bişey anlamadim nasıl olacak
Benim 12 veya 13. Günde oluyor. Senin de öyledir belki bekle bakalım. Her gün test yapmaya devam et

Regl başladıktan sonra 9. gün doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, o günleri değerlendirdik, 4 gün sonra gittim çatlamış dedi. Aynı zamanda regl biter bitmez laboquick ovu testine başlamıştım ama testler hiçbizaman iki çizgi aynı koyulukta görünmedi hatta ikinci çizgi hafif koyu bile olmadı. Sıvı alımı saat vs. hep dikkatde etmiştim oysaki

Gecen ay bende yaptığımda hic net görmedim hep silik ti acaba yapmasammi bilmiyorum ki daha cok moralimi bozuyorum sanki

Gecen ay bende yaptığımda hic net görmedim hep silik ti acaba yapmasammi bilmiyorum ki daha cok moralimi bozuyorum sanki
Hiç moralini bozma bence canım, doktora test yaptığımı söyleyince bazı testlerde ikinci çizgi çok koyu olmasada pozitif anlamına geliyo dedi, zaten çatladığını ultrasonda gördük teste takılma dedi. Bence en güzeli sıkıntı yapmadan 2 günde 1 çalışma yapmak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberi almanı dilerim canım

sağol canım benim çok teşekkür ederim desteğin için umarım bu ay hep birlikte güzel haber alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…