- 25 Temmuz 2018
- 6.432
- 8.266
- 198
- Konu Sahibi Hayal Kocak
İnsallah olacaksın canım hiç uzulme kafana takma
Vakit ne zaman ise o zaman olacak ama insanız işte, istiyoruz.
Amin canım inşallah... Bakalım Pazartesi regl olacak mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah olacaksın canım hiç uzulme kafana takma
İnşallah oluruzKızlar heppiniz hoşgeldiniz dilerim bu ay hepiniz hamis olursunuz aslında biraz kafamizdan atsak olacak ama ışte çok takiyoruz stres yapıyoruz Allah hepimiz için hayırlısıni nasip etsin
Yumurtlama dönemim bitti sanırım benim ya anlamıyorum hiçsen nerden anlıyorsun
Hıım tamam canım teşekkür ederimYumurtlamaya dair bazı belirtiler oluyor ama kesin gününü bende çözemiyorum sadece muhtemel adet göreceğim tarihten 14 gün öncesine bakıyorum eğer o zamanlarda akıntı artışı varsa doğru zaman
uzayan akıntı oluyor ardından yumurta akı gibi şeffaf ve yapışkan bir akıntı oluyor o yumurtlamanın işareti işte ama o akıntıyı herzaman kestiremiyorum![]()
canım benim bat 25 - 26 mart ayni yani. sadece yumurtlama gününü degerlendirebildik. yani benim takip ettigim hemen hemen ilk denemem olacak. insallah tutar yaAynı durumdayız. Biz de ocakta başladık. Regl de 25 26 Mart gibi beklemedeyim. Inşallah rabbim bu ay sevindirir bizleri.
İnşallahAynı durumdayız. Biz de ocakta başladık. Regl de 25 26 Mart gibi beklemedeyim. Inşallah rabbim bu ay sevindirir bizleri.
En son kan 133 2 gun sonra 160 cikmis ikiye katlamıyor düşük dedi sanirim saglikli gebelik degil yine kan vereceğim 2 gün sonra dr ona gore hareket ederiz dedi cok korkuyorumSonuc ne insallah katlanarak artmistir bende yasadim kimyasal gebelik
Regl başlangıç tarihinden sonra tahmini 12. Gün. Ama en erken 8-9 dan sonra yapabilirsin cnm. Regl başlangıç tarihinden sonra kaçıncı gün ?Ben ovulasyon testinden hiç bişey anlamadim regldin sonra çok silik değildi ama pik te yapmamıştı zaten bugün hiç çizgi yok yoksa çok mu erken adetten sonraki dördüncü gunu
Bugün dokuzuncu gün canım regl 5 gün sürdü 6-7 de gözüküyordu biraz ama 8-9 da çizgi o kadar az ki görülmüyor desek yeri yani şimdi yumurtalama olacak mi bu sefer hiç bişey anlamadim nasıl olacakRegl başlangıç tarihinden sonra tahmini 12. Gün. Ama en erken 8-9 dan sonra yapabilirsin cnm. Regl başlangıç tarihinden sonra kaçıncı gün ?
Benim 12 veya 13. Günde oluyor. Senin de öyledir belki bekle bakalım. Her gün test yapmaya devam etBugün dokuzuncu gün canım regl 5 gün sürdü 6-7 de gözüküyordu biraz ama 8-9 da çizgi o kadar az ki görülmüyor desek yeri yani şimdi yumurtalama olacak mi bu sefer hiç bişey anlamadim nasıl olacak![]()
Regl başladıktan sonra 9. gün doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, o günleri değerlendirdik, 4 gün sonra gittim çatlamış dedi. Aynı zamanda regl biter bitmez laboquick ovu testine başlamıştım ama testler hiçbizaman iki çizgi aynı koyulukta görünmedi hatta ikinci çizgi hafif koyu bile olmadı. Sıvı alımı saat vs. hep dikkatde etmiştim oysakiBugün dokuzuncu gün canım regl 5 gün sürdü 6-7 de gözüküyordu biraz ama 8-9 da çizgi o kadar az ki görülmüyor desek yeri yani şimdi yumurtalama olacak mi bu sefer hiç bişey anlamadim nasıl olacak![]()
Gecen ay bende yaptığımda hic net görmedim hep silik ti acaba yapmasammi bilmiyorum ki daha cok moralimi bozuyorum sankiRegl başladıktan sonra 9. gün doktora gittim yumurta çatlamak üzere dedi, o günleri değerlendirdik, 4 gün sonra gittim çatlamış dedi. Aynı zamanda regl biter bitmez laboquick ovu testine başlamıştım ama testler hiçbizaman iki çizgi aynı koyulukta görünmedi hatta ikinci çizgi hafif koyu bile olmadı. Sıvı alımı saat vs. hep dikkatde etmiştim oysaki
Bugun sivi tukettim canim gun icinde yapacam bugun bakalim iki uc Saat gecsin inşallah biraz koyu cikar hevesim olsun :)Benim 12 veya 13. Günde oluyor. Senin de öyledir belki bekle bakalım. Her gün test yapmaya devam et
Haydi bakalım :)Bugun sivi tukettim canim gun icinde yapacam bugun bakalim iki uc Saat gecsin inşallah biraz koyu cikar hevesim olsun :)
Hiç moralini bozma bence canım, doktora test yaptığımı söyleyince bazı testlerde ikinci çizgi çok koyu olmasada pozitif anlamına geliyo dedi, zaten çatladığını ultrasonda gördük teste takılma dedi. Bence en güzeli sıkıntı yapmadan 2 günde 1 çalışma yapmak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberi almanı dilerim canımGecen ay bende yaptığımda hic net görmedim hep silik ti acaba yapmasammi bilmiyorum ki daha cok moralimi bozuyorum sanki
sağol canım benim çok teşekkür ederim desteğin için umarım bu ay hep birlikte güzel haber alırız inşallahHiç moralini bozma bence canım, doktora test yaptığımı söyleyince bazı testlerde ikinci çizgi çok koyu olmasada pozitif anlamına geliyo dedi, zaten çatladığını ultrasonda gördük teste takılma dedi. Bence en güzeli sıkıntı yapmadan 2 günde 1 çalışma yapmak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hayırlı haberi almanı dilerim canım
Testlerin fotoğrafını atarsan yardımcı olurum canımsağol canım benim çok teşekkür ederim desteğin için umarım bu ay hep birlikte güzel haber alırız inşallah
Canım sana mesaj yazmışım gönderdigimi sanıyordum megersem ama gondermemisim bende mesajımı arıyordum kalp kalbe karşı yarın yapıp gönderirimTestlerin fotoğrafını atarsan yardımcı olurum canım