- 11 Mart 2019
- 920
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Az önce reglim geldiKan tahlili vermediniz mi
Ah sorma benim de bu ay yok. Gelecek ay inşallah.Az önce reglim geldi
Geç döllenme nasil oluyor onu bir türlü anlayamadim ben
Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatifSonuc ne insallah katlanarak artmistir bende yasadim kimyasal gebelik
Hoş buldum şimdi gördüm mesajı yeni geldiğim için çok anlamıyorum :) bakınırken şimdi gördüm.Hoşgeldin canım insllah olmassin ya haber et bizi sancı hem adet te olur hemde gelikte ki inşallah senin gebeliktir canisi
Canım aynısı başıma geldi. Ben de doktora sordum kan tahlilinde olsaydı çıkardı dedi ama bilmiyorum ki. Rabbim ne nasip ettiyse o olur kuzum nasip eder inşallah allahım en kısa zamanda üzülme.Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatifüzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda
Bende hamile kalmak istiyorum kızlarr bat 25 mart
Arkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatifüzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda
kimyasal gebelikte kan ve idrar testide pozitif oluyorArkadaşlar ben de adetim 2 gün gecikti diye gidip test yaptırdım kan testi ve idrar testi de ama sonuç negatifüzüldüm ancak sonrasında kesin adet olurum dedim olmadım hala acaba geç döllenme denen durum olabilir mi sizin bahsettiğiniz kimyasal gebelik gibi bir şey mi yaşıyorum acaba çok sancım da var kasıklarda
Aynı durumdayız. Biz de ocakta başladık. Regl de 25 26 Mart gibi beklemedeyim. Inşallah rabbim bu ay sevindirir bizleri.Merhaba bayanlar ben de gebelik düşünüyorum bu ay inşallah hayırlısı ile istryen herkesin olur. Ocak ayından beri istiyoruz lakin hüsran .
Malesef benim düzensizdir mesela her ay değişiyor tarih. Çok zor. Henüz ovulasyon testi de yapmadım hiç. Bu ay da tutmazsa testlere yöneleceğim.Muhtemel adet göreceğin tarihten ortalama 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir. Diyelimki bugün yumurtladın eğer tutmazsa 14 gün sonra adet görürsün. Adet günleri şaşmayan birinin yumurtlama tarihini hesaplaması kolay ama düzensizlik olanlar için zor
Yumurtlama dönemim bitti sanırım benim ya anlamıyorum hiçBenim bat da 26 Mart. Hadi hayırlısı inşallah
kimyasal gebelikte kan ve idrar testide pozitif oluyor
35 ten sonra kan testi yapın kesin olsunBu arada sat 10 şubat. 32. Günüm bugün.
Önemli değil canım benim ne oldu senin regl oldun muHoş buldum şimdi gördüm mesajı yeni geldiğim için çok anlamıyorum :) bakınırken şimdi gördüm.
İnsallah kuzum senin ilk mi olacakİlkkeZ denedim ben şubat ayında ovülasyon testi bu ayda denedikten sonra olmazsa denerim bende..Hala yumurtlama günü hesaplamaya çalısıyorumHadi insallah bu ay ikimizde tuttururuzz❤
İnsallah olacaksın canım hiç uzulme kafana takmaBat 6... son3 gündür kahverengi lekelenmelerim var. İlk gebeliğimde böyle olmuştu. Çok gerginim inşallah hamile olurum
Bence tam zamanı ama bazen geç dollenmeden dolayı geç çıkabiliyor canım sen her ihtimale karşı yine git doktoraKızlar benim bat 9 marttaydı. Bugün 4 gun gecikmiş oldu. 4 gündür idrar testi yapiyorum negatif çıkıyor. Yarın kan vereceğim. Erken mi yapmışım testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?